Bondehusvinduer

Et bondehusvindue er et sidehængt vindue, hvor hver ramme er inddelt i flere mindre glasfelter. I perioden 1600 – 1850 var det den dominerende måde at lave vinduer på, med enkeltlags glas kittet i falsede sprosser. Indtil først i 2000’erne brugte man stadig gennemgående sprosser som standard metode, men nye energikrav har medført forbedret produktion, og i dag anvendes pålimede energisprosser som standard på bondehusvinduer. Leder du efter et billigt bondehusvindue, kan du se vores store lagersortiment nedenfor.

Se også vores sortiment af dannebrogsvinduer med sprosser

Vis kun
Bredde (cm)fra
tilcm
Højde (cm)fra
tilcm
Tilbuddet gælder til 31-03-2021.
Før DKK 1.900,00
DKK 1.425,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 3.500,00
DKK 2.450,00

Billige bondehusvinduer fra Bango.dk

Bondehusvinduer er et klassisk dansk design der oprindeligt blev benyttet i bondehuse. Bondehus vinduer er et tofagsvindue med sidehængt ramme med vandrette sprosser. Bondehusvindue  er også kendt som vinduet med de små sprosser, anverfere og stormkrog. Bondehusvinduer er et populært valg ved renovation af ældre huse. Det klassiske design sammen med lav energiruder gør bondehusvinduer sikre både hygge og varme til dit bolig.
Bango har mere end 5000 produkter på lager, hvor billige bondehusvinduer er et kerneprodukt.

Bango har billige bondehusvinduer i 3 kategorier


Lagersalg er nye bondehusvinduer som produceres helt efter kundens ønske til størrelse, materiale (Plast, Træ, Træ-Alu, Mahogni)

Outlet er nye bondehusvinduer i partier som betyder billigt bondehusvindue i høj kvalitet.

Genbrug er brugte bondehusvinduer er charmerende vinduer som kommer primært fra nedbrudte ejendomme. Et super billigt alternativ hvis du mangler et vindue som skal matche dine brugte bondehusvinduer.
  • Alle Brugte bondehusvinduer fra Bango er tjekket for større skader.
  • Spar mange penge
  • Læs om gamle vinduer


Du kan købe alle vores billige bondehusvinduer online! Ønsker du råd og vejledning eller et godt tilbud er du velkommen til at kontakte os.

Se også: billige vinduer, billige døre og garageporte