Fakro facadevinduer

Fakro er en producent af vinduer, der også tilbyder facade vinduer til bygninger. Facade vinduer er store, faste vinduer, der monteres i bygningens facade for at give lys og udsigt. Fakros facade vinduer er kendt for deres høje energieffektivitet og lydisolering, og de er designet til at imødekomme kravene til moderne arkitektur. De er også tilgængelige i forskellige størrelser og designs for at passe til forskellige bygningsstiler og -behov. Fakros facade vinduer er en populær løsning blandt både arkitekter og bygherrer.
Inspiration

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.

Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.

I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Vejledning

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Moderne og lysfyldte vinduesløsninger til Din Bolig

Hvis du gerne vil have nogle vinduer, der er lidt udover det sædvanlige, er facadevinduer det helt rette valg. Der findes mange måder at indrette en bolig på, men lige meget hvilken stil du vælger, er lyset altid vigtigt, og netop lys er kendetegnet ved de store Fakro facadevinduer.

Derfor er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af facadevinduer fra Fakro her hos Bango. Facadevinduer er yderst moderne i nye byggerier, mens det også kan være en løsning for dig, der gerne vil i gang med et renoveringsprojekt i din eksisterende bolig.

Her på siden kan du altid finde lige netop de vinduer, du er på udkig efter. Vi tilbyder et vælg af forskellige vinduesløsninger som store glasfacader, og der kan derfor altid laves en løsning til lige netop dine behov og din bolig. Du kan både finde facadevinduer til lodrette facadevægge, og du kan finde facadevinduer til skråvægge, så du kan skabe godt lys og få en lækker udsigt på alle de helt rette steder i boligen.


Fakro facadevinduer giver et godt lysindfald

Når du ikke kan stilles tilfreds med et enkelt og helt normalt vindue i eksempelvis stuen, er det Fakros facadevinduer, du skal kigge nærmere på. Med facadevinduer kan du skabe en stor og åben flade i boligen, som vil give en helt anden karakter til eksempelvis din stue. 

Et stort facadevindue kan ses som et fotografi af verden omkring dig, for du kommer helt tæt på natur og vejr, når du åbner et rum op med en stor glasfacade. Det skaber mere velvære i boligen, når du kommer tættere på naturen udenfor, og når du kan følge med i årstidens gang og vejrets skifte på helt tæt hold – selvom du sidder i trygge og varme rammer i din bolig. 

Med facadevinduer kan du tilføre et anderledes og eksklusivt element til din bolig, som ikke bare er smukt, men som også er yderst praktisk. De store vinduer slipper nemlig masser af lys ind i dine opholdsrum, så du kan spare på strømmen i dine lamper, mens du på samme tid kan nyde gavn af det lækre naturlige lys, som giver en helt anden følelse end det kunstige lampelys. 

Der er med andre ord mange fordele ved at vælge facadevinduer, når du vil bygge nyt, eller når du vil renovere din bolig, og her hos Bango kan du altid finde de helt perfekte Fakro facadevinduer til dit projekt.


Køb Fakro facadevinduer online i dag

Når du vælger Fakro vinduer, ved du, at du altid får et produkt i den allerhøjeste kvalitet. Her får du både godt lys, energieffektivitet og lydisolering, hvorfor du ikke skal bekymre dig, selvom du udskifter en hel væg med Fakro facadevinduer. 

Alt dette kan du købe til skarpe priser lige her hos Bango, hvor du kan shoppe vinduer i god ro og mag online. Her kan du tage dig tiden til at finde de perfekte vinduer, mens du kan se frem til at få det hele leveret lige til døren, når du har bestilt.