Yderdøre

En yderdør er det første syn du og dine gæster når de ankommer til din bolig. Den er derfor det første indtryk, man får af dit hjem, hvilket både stiller krav til udseendet af yderdøren og til kvaliteten. For er både udseendet og kvaliteten i orden, vil døren løfte boligen æstetisk og samtidig med en ren praktisk funktion i form af at modstå vind og vejr.

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Bliv mødt af en flot yderdør

Der er intet så skønt som at føle sig hjemme. Især når det sker allerede inden, du træder over dørtærsklen. Kræver det en ny og flot yderdør? Så er du havnet i kyndige hænder, da vi her hos Bango ikke bare er eksperter på yderdøre men også har et helt fantastisk sortiment, som imødekommer forskellige stilarter og ønsker om funktionalitet og æstetik.
Du finder derfor alt fra klassiske yderdøre til yderdøre med glas og dobbelte yderdøre til dig, der ønsker at lukke mere lys ind eller give en fornemmelse af et større rum. Skulle du ikke kunne finde det, du søger, er du stadig velkommen til at kontakte os. For vi kigger gerne en ekstra gang på lageret eller kontakter vores leverandører for at se, om ikke dine ønsker kan blive imødekommet.


Åbn entreen op med en yderdør med glas

Yderdøre kan se ud på mange forskellige måder. Et meget populært og trendy valg i disse tider er yderdøre med glas. De løfter ikke kun boligens udseende æstetisk, men giver også en fornemmelse af mere plads i boligen. Jo mere lys, jo mere rummelighed.
Overvejer du også stærkt at få udskiftet din nuværende dør med en yderdør med glas, er du velkommen til at klikke dig gennem sortimentet. Vi byder på alt lige fra yderdøre med overparti og yderdøre med sprosser til yderdøre med fyldning og en stor energirude.
Kan du ikke beslutte dig online, er du naturligvis også velkommen i vores fysiske butik. Vi guider dig også gerne over telefon, så du får valgt den helt rette yderdør. Ellers kan du gå på opdagelse blandt vores nye hoveddøre eller facadedøre.


Få en flot og indbydende indgang med en dobbelt yderdør

Har du en entre med god plads? Hvorfor så ikke byde velkommen med et ekstra bredt indgangsparti og bringe masser af lys ind med en dobbelt yderdør? Denne type af yderdør kan noget helt særligt for boligen, hvis den samtidig også vælges efter boligens øvrige udtryk og æstetik.
Der er noget særligt over at kunne byde velkommen indenfor med en flot dobbelt yderdør. Denne mulighed vil vi meget gerne give dig eller være en del af med vores sortiment. Det er meget forskelligt, hvad vi har på hylderne, da vi bestiller hjem efter efterspørgsel. Har du derfor en særlig dobbelt yderdør i tankerne, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så går vi gerne et ekstra skridt for at se, om ikke vi kan hjælpe dig i mål med dine drømme.


Shop yderdøre online til billige priser hos Bango

Vil du gerne have en flot og holdbar yderdør i en god kvalitet og samtidig spare penge, er det, hvad du får her hos os. For vi går lige så højt op i attraktive og billige priser, som vi gør i kvalitet. Vi giver ofte tilbud på helt fabriksnye døre men kører også gerne med kampagner. Klik dig derfor endeligt gerne rundt og se, om ikke du kan støde på en yderdør eller to, der passer perfekt til budgettet og boligens æstetik.
Kontakt os gerne på mail info@bango.dk eller på telefon 86 82 20 88 ved spørgsmål eller særlige forespørgsler.