Fragt

Få leveret hjem til din adresse

Vi har ikke selv lastbiler, men tilbyder at pakke dine døre og vinduer på en palle og sende dem direkte til dig med vognmand fra dag-til-dag. Vi klarer med andre ord alt det praktiske for dig.

Post Nord & Danske fragtmænd (dag-til-dag)
 • Tilbehør og lign. Kr. 49. Sendes med PostNord (1-3 hverdage)

 • Vinduer, facadedøre, indvendige døre og lignende sendes som stykgods eller palle afhængig af mængden. Denne fragttakst gælder ordre, som kan pakkes indenfor en standard Europalle (80x120cm) Kr. 499,-.
  Sendes med fragtmand dag-til-dag. Bestil inden kl. 08.00 og få leveret dagen efter

 • Garageporte og større vindues- og eller dørpartier. op til 300 cm Kr. 999,-
  Sendes med fragtmand dag-til-dag. Bestil inden kl. 08.00 og få leveret dagen efter

 • Garageporte og større vindues- og eller dørpartier. over 300 cm Kr. 1499,-
  Sendes med fragtmand

 • Skriv venligst i kommentarfeltet, hvis der ønskes specifik leveringsdato eller om ordren haster. Ring til os for specialpris på fragt, hvor vi kalkulerer prisen afhængig af godsmængde og geografi. Ring 86 82 20 88.

  Levering til ikke-brofaste øer sker til nærmeste fastlandshavn. Læs afsnit om fragt i vores handelsbetingelser

Hvis du selv sørger for transporten

Du er altid er velkommen til at afhente dine varer på vores lager, eller selv sørge for at lave aftale med en fragtmand / vognmand. Vi pakker gerne dine varer, så de er klar til afhentning.

Transport (og løft) af vinduer og døre hos Bango A/S

Vi er glade for at så mange kunder vælger at købe døre og vinduer hos os. Glæden for det købte skulle gerne vare hele vejen til elementet er monteret og taget i brug. Derfor dette lille skriv om hvordan transport (og løft) af vinduer og døre klares bedst.

Fra fabrikken til Bango transporteres alle elementer stående på paller. ALDRIG LIGGENDE!
Det gør man for at beskytte elementerne bedst muligt mod skader under transport. Glasset tåler meget mere tryk på kanten end på fladen.

Hvis du bestiller varer til levering fra Bango, sender vi det også stående på paller.  Vi har faktisk kun et produkt som transporteres liggende – staldvinduer i plast, hvor producenten har sagt god for det.

Ved afhentning hos os anbefaler vi naturligvis også at vinduer og døre transporteres stående.
•Vi pakker gerne varerne på paller og læsser dem med truck. Kunden skal selv sørge for spændebånd, snor eller lign. til at fastgøre dem til traileren.
•Vi hjælper også gerne med at vippe og skubbe elementerne på plads i trailer eller lign. Pinde og skruer til at holde dem stående på plads kan vi også hjælpe med.
•Vi kan IKKE hjælpe med at manuelt løfte varer til kundens trailer, kassebil eller lign. Arbejdstilsynet har vurderet at det giver uhensigtsmæssige belastninger af kroppen.
•HUSK at, er du i tvivl om din transportmulighed er rigtigt, kan du altid kontakte Bango’s personale og høre nærmere.