Gardiner til tagvinduer og skråvinduer

Her finder du vores udvalg af gardiner til tagvinduer og skråvinduer. Du finder flere forskellige farver, samt mørklægningsgardiner. Rul ned og lad dig inspirere. 

Inspiration

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.

Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.

I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Vejledning

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Billige gardiner til tagvinduer

Når det er sommer, og solen står højt på himlen, hober varmen på tagetagen sig hurtigt op. For at undgå for meget varme i at ophobe sig, kan du med fordel montere gardiner til tagvinduer, da de hjælper med at holde varmen fra solen ude.

Gardiner til tagvinduer fra Bango kan fremstilles i forskellige mål og begrænser sig ikke til bestemte typer tagvinduer. Har du derfor et tagvindue i et specielt mål, er du velkommen til at henvende dig til os, da vi med stor sandsynlighed har netop det rullegardin til tagvindue, som du har brug for – uanset om det er til et værelse i din private bolig eller i en kontorbygning.

Vores gardiner til tagvinduer er nemme at montere og kan fås til en god og fornuftig pris samt i en god og holdbar kvalitet.



Rullegardiner til tagvinduer

Et rullegardin fra Bango er et oplagt valg, hvis du både ønsker en nem og elegant løsning til tagetagen. Vi har et stort udvalg til ret skarpe priser, og er derfor sikre på, at du finder en løsning, der er perfekt til dine tagvinduer.

Vi har naturligvis forskellige typer af rullegardiner i vores sortiment, som både byder på traditionel mørklægning eller i transparent stil, så det er muligt at tilpasse gennemstrømningen af lys til det formål, værelset eller rummet skal benyttes til.

Gardinerne fås naturligvis også i forskellige farver, så det er muligt at vælge efter den øvrige indretning eller efter smag.



Gardiner til tagvinduer i en god kvalitet

Uanset type af gardin til tagvinduer, kan du forvente et produkt i en høj kvalitet men til en pris, hvor langt de fleste kan være med. For selvom vi ønsker at tilbyde de bedst mulige produkter, er det også vigtigt for os at tilbyde det til priser, hvor både private, små og mellemstore virksomheder kan vælge det foretrukne produkt.



Køb gardiner til tagvinduer online

Har du styr på, hvilke mål du skal have rullegardiner i, og hvilken type rullegardin du ønsker, kan du bestille det online her på vores webshop. Husk, at du kan bestille i forskellige mål, ligesom vi også gerne tager imod ordrer i specialmål, som ikke er muligt at angive ved bestilling. Her er du blot velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail, så vi kan levere en skræddersyet løsning til dig.

Vi sørger for hurtigst muligt at levere dine gardiner til tagvinduer, så du kan undgå alt for varmt et værelse eller kontor på tagetagen, når solen står direkte ind på vinduerne.


Gardiner til skråvinduer: Sådan skaber du elegante og funktionelle løsninger

Når det kommer til gardiner til skråvinduer, er det vigtigt at tænke både æstetik og funktion. Skråvinduer tilføjer karakter og charme til ethvert rum, men de kan også præsentere unikke udfordringer, når det kommer til at vælge de rigtige gardiner. Her er nogle tips til at skabe elegante og funktionelle løsninger:

  • Tilpas gardinens længde: For at opnå et elegant udseende, lad gardinerne nå gulvet eller skabe en puddling effekt. Dette kan hjælpe med at fremhæve vinduets højde og tilføje elegance til rummet.
  • Overvej farver og mønstre: Vælg farver og mønstre, der passer til din indretningsstil og tilføjer karakter til rummet. Neutralfarver kan give et tidløst udseende, mens mønstre kan tilføje personlighed og visuel interesse.
  • Vælg de passende gardinophæng: Brug skinner, der passer til tagvinduets hældning. Dette sikrer, at gardinerne kan åbnes og lukkes nemt og glat.
  • Overvej Lyskontrol: Hvis skråvinduet får direkte sollys, overvej gardiner med solafskærmning eller mørklægningsegenskaber for at beskytte mod overskydende lys og varme.


Mørklægningsgardiner til skråvinduer: Bedre søvn og privatliv

Mørklægningsgardiner er en fantastisk løsning, hvis du ønsker at forbedre søvnen og skabe privatliv i rum med skråvinduer. Disse gardiner tilbyder flere fordele:

  • Blokerer lys: Mørklægningsgardiner er designet til at blokere næsten alt indkommende lys, hvilket er ideelt for soveværelser eller rum, hvor du ønsker at kontrollere lysniveauet.
  • Reducerer støj: Udover lysblokering kan mørklægningsgardiner også hjælpe med at reducere støj fra omgivelserne, hvilket skaber et mere roligt og behageligt miljø.
  • Øger energieffektivitet: Nogle mørklægningsgardiner har også isolerende egenskaber, der kan hjælpe med at regulere temperaturen i rummet, hvilket gør dem energieffektive.


Vælg det perfekte gardin til dit skråvindue: Tips og inspiration

At vælge det rigtige gardin til dit skråvindue kan være en sjov proces, der giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil. Her er nogle tips og inspiration til at hjælpe dig med at tage den bedste beslutning:

  • Stil Inspiration: Undersøg forskellige gardinstilarter, fra rullegardiner til plisségardiner, for at finde den stil, der passer bedst til din indretningsstil og behov.
  • Materialer og Farver: Overvej forskellige materialer som silke, bomuld eller letvægtsstoffer afhængigt af den ønskede æstetik. Vælg farver, der komplementerer din indretning.
  • Brugeranbefalinger: Læs anmeldelser og brugeranbefalinger for gardiner, der er beregnet til skråvinduer, for at få en ide om deres ydeevne og holdbarhed.
  • Professionel Rådgivning: Hvis du er usikker, kan det være en god idé at søge rådgivning fra en professionel gardinleverandør eller indretningskonsulent for at sikre, at du får det bedste resultat. Du er altid velkommen til at skrive til os på info@bango.dk.


Disse tips og idéer kan hjælpe dig med at vælge de perfekte gardiner til dine skråvinduer, uanset om du ønsker at forbedre æstetikken, forbedre søvnkvaliteten eller opnå en bedre balance mellem lys og privatliv.


Husk at måle op inden køb

Inden du køber gardiner til dine tagvinduer, er det vigtigt, at du måler dem omhyggeligt op, så du får leveret rullegardiner i de helt rette mål første gang. Du finder målet på gardinerne ved at måle højde og bredde eller at måle de nuværende rullegardiner, som du måske har hængende og ønsker udskiftet. Er du i tvivl om, hvorvidt du opmåler vinduerne korrekt, kan en professionel hurtigt hjælpe dig med dette.