Black Days Døre

Hos Bango kører vi med skarpe tilbud på døre. Det bliver ikke billigere og tilbuddene gælder til og med d. 30. november.
Inspiration

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.

Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.

I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Vejledning

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Bliv HELT klar til Black Friday hos Bango

Black Friday er en dag, hvor mange mennesker strømmer til butikkerne eller surfer online for at drage fordel af fantastiske tilbud og rabatter. Mens de fleste forbinder Black Friday med elektronik, tøj og møbler, er det også en fremragende mulighed for at købe døre til dit hjem.

At købe døre på Black Friday kan være en smart måde at opgradere dit hjem på en omkostningseffektiv måde. Døre er ikke kun praktiske, men de bidrager også til husets æstetik og sikkerhed. Uanset om du har brug for en ny hoveddør, indvendige døre eller terrassedøre, kan Black Friday tilbyde dig attraktive tilbud.

På Black Friday er der typisk mange dørproducenter og forhandlere, der konkurrerer om at tilbyde de bedste priser. Du kan finde et bredt udvalg af døre i forskellige stilarter, materialer og farver. Uanset om du ønsker en moderne og stilfuld dør eller en mere klassisk og traditionel model, vil du sandsynligvis kunne finde den på Black Friday.

Før du foretager dit køb, er det vigtigt at gøre din forskning og sammenligne priser og kvalitet. Besøg lokale dørforhandlere eller udforsk onlinebutikker for at finde de bedste tilbud. Læs anmeldelser fra tidligere kunder og vær opmærksom på garantier og installationsmuligheder.

Det er også vigtigt at overveje dine specifikke behov og krav til døre. Tænk på sikkerhed, isoleringsevne og støjreduktion, når du vælger en dør. Tag også højde for målene og designet, der passer bedst til dit hjem.

Ved at købe døre på Black Friday kan du spare penge og samtidig forbedre dit hjem. Så hold øje med de bedste tilbud og gør dit hjem mere funktionelt, sikkert og stilfuldt med nye døre på Black Friday.


Mens du venter på, at vi lukker op for Black Friday 2023 – tilbuddene, kan du udnytte ventetiden til at overveje, hvilke døre du skal bruge til dit boligopgraderingsprojekt.

- og hvis du vil være sikker på at være en af de første til at se hvilke dørevi nedsætter til Black Friday, så tilmeld dig vores nyhedsmail!


 

Ja, tak – Jeg elsker tilbud!

 

Hvilken dør leder du efter?

Skal du bruge en pladedør, en facadedør, eller måske en terrassedør?

Ved du allerede hvad du går efter, kan du overveje følgende:

  • Type og design
    Skal døren være med eller uden glas, fyldninger eller skal døren have sprosser?
  • Farve
  • Type af lås
  • Typen af bundstykke
  • Hvilke dørgreb/tilbehør skal døren have
  • Krav til isolering/energi
  • Krav til indbrudssikkerhed
  • Krav til brandsikkerhed

 

Og så er det naturligvis vigtigt at kende størrelsen på den dør du ønsker at bestille. Det er vigtigt at huske på, at alle udvendige døre altid opgives i udvendige karmmål.

Når du har taget stilling til punkterne ovenfor, er du klar til vi offentliggør vores Black Friday tilbud på døre!

 

Er du i tvivl om hvilke af ovenstående muligheder du skal vælge kan du altid kontakte os her:


Kontakt osMåske du også kan finde svar på nogle af dine spørgsmål blandt vores mange blogindlæg eller på vores youtube-kanal.

Find en masse viden om mange emner her:


Bangos blog

 

Se alle vores videoer om forskellige temaer og emner inden for døre, vinduer og garageporte:

 

Bangos Youtube-kanal