Black Friday Vinduer

Rul ned på siden og lad dig inspirere. Følgende produkter bliver ikke billigere.
Inspiration

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.

Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.

I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Vejledning

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Sådan bliver du klar til Black Friday hos Bango

 

Vi har planer om at nedsætte en masse varer til Black Friday – også vinduer! – og mens du venter på tilbuddene til Black Friday 2022 – kan du bruge ventetiden fornuftigt ved at tage stilling til hvilken type vinduer du ønsker dig til dit boligprojekt, hvor mange og ikke mindst måle op, så du ved hvilken størrelse vinduer du går efter.  Nedenfor har vi lavet en liste over de overvejelser du kan gøre dig mens du venter på at det bliver Black Friday!

- og hvis du vil være sikker på at være en af de første til at se hvilke vinduer vi nedsætter til Black Friday, så tilmeld dig vores nyhedsmail!
 

Ja, tak – Jeg elsker tilbud!

 

Vigtige overvejelser inden du bestiller nye vinduer


Hvilken type vindue venter du på bliver nedsat til Black Friday? Topstyrede vinduer, bondehusvinduer, eller måske tagvinduer?

Måske ved du allerede hvilken type du gerne vil købe når de kommer på tilbud?

Hvis ikke kan du overveje følgende punkter:

  • Type, model og design
  • Farve
  • Formål
    – Skal vinduerne monteres i boligen eller i et udhus eller et anneks?
    I så fald skal du være opmærksom på hvilke krav er der til energimærkning alt efter hvilken type bygning vinduerne skal monteres i. 

Som noget af det vigtigste er det at få målt korrekt op til dine nye vinduer! – Find blyant, tommestok og papir frem – Det er nemlig alt du skal bruge!

Mål hulmålet først i bredden og så i højden - Husk at måle flere steder da hullet kan være lidt skævt og afvige en smule alt efter hvor du måler. Ved hjælp af hulmålet kan du nu finde de mål vores vinduer er angivet i på shoppen, nemlig udvendige karmmål.

Udvendige karmmål på vinduer er hulmål minus 2,5 cm – Dvs hvis du har målt dit hul til at være 115,5cm x115,5cm er udvendige karmmål således: 113cm x 113cm. Altså den størrelse du skal bestille vinduet i når det kommer på tilbud.

 


Kan du ikke vente på Black Friday kan du måske finde et eller flere af de vinduer du skal bruge i vores kæmpe udvalg i vores outletkategori:


Se alle outlet vinduer her!


Vil du udforske udvalget af vinduer så see dem alle her:


Se hele udvalget af vinduer her  


Er du i tvivl om hvilke af ovenstående muligheder du skal vælge kan du altid kontakte os her:


Kontakt osMåske du også kan finde svar på nogle af dine spørgsmål blandt vores mange blogindlæg eller på vores youtube-kanal.

Find en masse viden om mange emner her:


Bangos blog


Se alle vores videoer om forskellige temaer og emner inden for døre, vinduer og garageporte:


Bangos Youtube-kanal