Opmåling af din nye garageport


Hos Bango ønsker vi at gøre det nemt for dig. Derfor har vi lavet denne video, der nemt og bekvemt tager dig med fra start til slut, når du skal lave en opmåling af din garageport. Se hvordan du nemt selv laver en rigtig opmåling din nye garageport fra ProDoor. Se vores udvalg af garageporte her:

👉 https://www.bango.dk/garageporte/ 👈

Når man køber en Garageport er det vigtigt at komme godt fra start. En skæv montering, manglende overblik over elementer, samt tidsestimering, kan få store konsekvenser for monteringen af en garageport. Følg derfor endelig med i vores video ovenover, hvor vi gennemgår skridt for skridt, hvordan du kommer bedst muligt i mål. Det at montere en garageport, er en tidskrævende og fysisk hård opgave. Sørg derfor altid at have nok mandskab til at hjælpe dig, samt afsætte nok tid til selve monteringen og husk selvfølgelig pauser i montagen.

Montering af garageporte er en sjov og spændende opgave. Når man er færdig og er tilfreds med resultatet, får man altså en garageport eller rulleport, som man selv har monteret og vil holde i mange år. Desuden tilbyder vi også hjælp til montering af garageporte og ledhejseporte.

Hos Bango gør vi en dyd ud af at levere rulleporte og ledhejseporte af højeste kvalitet. Vi vil være din leverandør inden for rulleporte og garageporte. Se blandt andet vores udvalg af af ledhejseporte her 👇

👉 https://www.bango.dk/garageporte/ledh... 👈

 

Hvis du ikke kan se videoen af hvordan man gør så følg guiden herunder:

Mål først op i siderne også toppen tag den højeste afstand og derefter dybden af garageporthullet. Det er super nemt og man behøver ikke at være professionel før at gøre det.

Efterfølgende kan du gå ind på portskemaet herunder og indsætte dine mål. Så sender vi et tilbud afsted mod dig. Du kan også altid bestille standard mål direkte fra vores webshop.

https://inspiration.bango.dk/portopmaaling/

Har du allerede målt op og fået din port leveret?

- og har du brug for hjælp i forbindelse med monteringen af din nye port?

Så kan du finde tips, trin-for-trin-guides, råd og vejledning i vores monteringsvideoer!