Varekategorier på tværs af vinduer, døre og porte

Bango har Danmarks største udvalg af døre, vinduer og porte, som alle er mærket med et af nedenstående tre klistermærker.

Er du tvivl om hvad de forskellige betyder, håber vi at nedenstående forklaringer kan give dig svaret. Er du fortsat i tvivl om kvalitet, pris eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på 86 82 20 88.

Genbrug - godt for miljøet og pengepungen

GENBRUG af døre og vinduer har vi arbejdet med i mere end 50 år, så vi er vant til at være kritiske med hvad vi tager ind til videresalg. Det betyder at vores brugte varer er vurderet til at kunne ”tage en tørn mere” og dermed sagt er for gode til at smide væk.

Vi køber vores brugte vinduer og døre fra professionelle nedbrydere, entreprenører og håndværkere, men også en del fra udskiftning af døre og vinduer hos private. Alle vores varer opbevares indendørs, og på fast gulv, så produkterne er sikret mod vind, vejr og fugt. Prisen på brugte døre og vinduer afspejler som regel alder og stand.

Hos BANGO ønsker vi at bidrage til et bedre miljø, ved at genbruge så mange døre og vinduer som muligt – og når det så samtidigt er billigt for dig som kunde, er valget let.

Restpartier - giver lave priser

Restpartier, som er døre og vinduer der er blevet i overskud andre steder, samler vi på vores store lager i Thorning mellem Viborg og Silkeborg. Det giver et kæmpe stort udvalg af døre og vinduer, så kunderne sjældent går forgæves og altid kan få god kvalitet til markedets bedste priser - flere produkter har endda prisgaranti. Vi har mange af de kendte mærker som f.eks. Velfac, Rationel, Unik Funkis og Ideal Combi til de rene foræringspriser.

Restpartierne kommer typisk fra producenter og fabrikker der omlægger produktionen, eller som har produceret en serie eller en ordre forkert. Vinduerne og dørene kan også komme fra entreprenører og håndværkere, som har fået ændret deres byggeri, eller måske bestilt forkert.

Alle restpartier er nye og derved ubrugte. Hvis der en sjælden gang er tale om 2. sortering eller lignende vil det tydeligt fremgå af vores skiltning. Døre og vinduer, der er i overskud, kan sælges til en væsentlig billigere pris end en tilsvarende nyproduceret vare. Det giver gode prisfordele til Bango's kunder – og når leveringstiden samtidig er fra dag-til-dag, er valget let.

Lagersalg – billige varer til omgående levering

LAGERSALG af vinduer, døre og porte har vi startet med stor succes. Som supplement til vores genbrugs- og outlet lager, har vi et lagerprogram af markedets mest solgte størrelser og varianter.

Yderdøre, facadedøre, terassedøre, udestueelementer, topstyrede vinduer, bondehusvinduer i hvidmalet eller ubehandler fyrretræ, i dansk produceret kvalitet.

Porte, ledhejseporte og tilbehør til DKs laveste priser. De nyeste produkter i lagersalgsprogrammet er låse, dørgreb og andre beslag til vinduer og døre, samt lidt montagetilbehør. Alt dette kan du bestille online og få leveret fra dag til dag – og når så prisen er god, er valget let.