GarageporteGarageporte i CE mærket kvalitet

Bangos garageporte er Danmarks billigste garageporte - med prisgaranti. På trods af den lave pris, er alle vore garageporte CE mærkede og dermed af CE mærket kvalitet.


Ledhejseporte


Ledhejseporte er sektionsopdelte porte, der åbner i flere led. I åben tilstand ligger porten gemt helt oppe under taget og optager derfor ikke plads i selve portåbningen.

Ledhejseporte monteres på bagsiden af porthullet.

Opmåling

Ved bestilling af garageporte er det vigtigt, at der måles korrekt op. Brug evt. vores opmålingsskema eller kontakt os på 86822088, hvis du er i tvivl om opmålingen.

Tilknyttet fil: File iconOpmålings skema (738 kB)

Garageport i specialmål

Såfremt ingen af vores mange standard porte passer ind i dit projekt, er du velkommen til at kontakte os med dine portmål. Så finder vi en løsning til dig.

Farvevalg

Vores porte leveres fra fabrikken i hvid. Ønskes en anden farve, er du velkommen til at ringe til os, så finder vi en anden løsning.

Brochure om Bangos porte


Montering af garageport

Få os til at montere din garageport

Vi har et samarbejde med portmontører over hele landet, som er vant til at montere Bangos garageporte. Kontakt os for yderligere informationer og priser på montering af garageporte.


Sådan monterer du din garageport

Det er ikke svært at montere en garageport, men der skal typisk afsættes en dag til projektet. Vi har lavet en detaljeret monteringsvejledning. Nedenfor kan du desuden se hvordan man monterer en port: