Skydedørsbeslag

Hos Bango finder du et bredt udvalg af skydedørsbeslag.
Primært fra vores leverandører Swedoor og Habo.

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Stort udvalg af skydedørsbeslag

Er du ved at samle dele og tilbehør sammen til en skydedør? Eller er du bare på udkig efter det bedst mulige skydedørsbeslag til din kommende skydedør? Så er du havnet det rette sted, da vi hos Bango tilbyder flotte skydedørsbeslag i en høj kvalitet. Der er både til den moderne bolig såvel som til dig, der godt kan lide det mere retroinspirerede look.

Her på siden finder du vores store udvalg af skydedørsgreb, som primært er fra den førende danske producent, Habo. Med produkter herfra kan du være sikker på en løsning, der ikke kun ser flot og indbydende ud, men som også holder sig pænt og funktionelt i mange år frem.

Klik dig gerne rundt blandt vores udvalg af skydedørsbeslag og læg endeligt gerne i kurv, hvis du falder over et eller flere produkter, som du ikke kan undvære.

Mange fordele ved en skydedør og flotte skydedørsbeslag



Skydedøre bliver et mere og mere populært valg blandt vores kunder. Det er heller ikke tilfældigt, da der er sket meget inden for designet af skydedøre. De er blevet mere moderne og æstetisk flotte i looket.

Men skydedøre er også praktiske, da de er pladsbesparende. Bor du derfor småt, eller vil du bare ikke bruge plads til en almindelig dør, er en skydedør en fantastisk løsning til stadig at have en dør, der kan lukke af.

Derudover synes vi også selv, at der er noget eksklusivt ved at have en flot skydedør med de rette skydedørsbeslag og skydedørsgreb. For vælges den rette kan den blive til et element i sig selv, der bidrager til stemningen og udtrykket i rummet.

En skydedør i sig selv kan dog ikke gøre det alene, da den også skal have skydedørsbeslag og skydedørsgreb for at være en hel og funktionel løsning. Her kan du med fordel vælge stilfulde beslag og greb, som dem vi har her på siden, da de sætter prikken over i’et på din skydedør.

Fabriksnye skydedørsbeslag og skydedørsgreb i høj kvalitet



Din skydedør er forhåbentligt et element i din bolig, som du kommer til at bruge en del. Derfor er det også vigtigt, at alle dele er af høj kvalitet og kan tåle at blive brugt dag ind og dag ud. Da produkterne alle er fra Habo, kan vi om noget godt stå inde for kvaliteten, da der er blevet kræset om denne i produktionen.

Det kommer blandt andet til udtryk i designet og de fine detaljer, som får udvalget af skydedørsbeslag og skydedørsgreb til at skille sig ud. Du finder derfor det bedste af det bedste, uanset om du er til skydedørsbeslag retro, skydedørsgreb i sort eller om du foretrækker det mere moderne og stilfulde.

Skydedørsbeslag til gode priser



Skydedørsbeslag er en essentiel del af en skydedørsløsning. Men det behøver ikke betyde, at det er en dyr løsning, der skal til. Heller ikke selvom beslaget i sig selv er i høj kvalitet. Sådan er det i hvert fald ikke, når du handler her hos Bango, da vi har været gode til at købe ind på dine vegne.

Du kan derfor få et fabriksnyt skydedørsbeslag og skydedørsgreb for ganske få tusinde kroner samlet. Det er penge, der er godt givet ud, da det er produkter med en lang levetid og en høj detaljegrad.

Du kan dog også være heldig, at vi af og til har tilbud på vores skydedørsbeslag og derfor kan få det til en endnu billigere pris end ellers. Så haster det ikke at få en skydedør, er du mere end velkommen til at vende tilbage på et senere tidspunkt for at se, om du kan være heldig at spare ekstra penge.

Nem montering af skydedørsbeslag



Fælles for alle løsninger fra Habo er, at de er nemme at montere. Alt tilbehør og en vejledning følger med, så det er ligetil at montere derhjemme. Du behøver ikke have prøvet det før, da beslagene er gjort simple at montere.

Skulle du dog alligevel have udfordringer med at montere dit skydedørsbeslag og dit skydedørsgreb, står vi til rådighed med hjælp. Vi kender produkterne ud og ind og kan derfor hurtigt spore os ind på, hvor udfordringen ligger, og hvordan du får skydedørsbeslaget korrekt monteret. Det er en fast del af vores service, som du ikke betaler ekstra for, men frit kan benytte dig af.

Kontakt os derfor, hvis der skulle være det mindste.

Køb skydedørsbeslag online hos Bango



Selvom vi ikke fysisk kan assistere dig eller vise vores produkter frem, har du fortsat alletiders mulighed for at købe det bedst mulige skydedørsbeslag hjem til din skydedør. For med gode produktbilleder og produktbeskrivelser er det nemt for dig at vurdere, hvilket produkt der passer bedst til din smag og din stil.

Når du har lagt i kurv og har betalt for produktet, pakker vi det mere eller mindre med det samme og sender det afsted, så du har det i hænderne inden for maksimalt 5 hverdage. Skal du bruge det med det samme, kan du også lægge vejen forbi vores lager og showroom – så fortæller vi dig også gerne nærmere om produktet, hvis du har brug for det.

Vi håber, du finder, hvad du søger, og at vi kan hjælpe dig med at løfte indretningen i din bolig på bedste vis. Ellers er vi ikke længere væk end en mail til info@bango.dk eller et opkald til telefon 86 82 20 88.

Se også gerne vores udvalg af skydedøre



Mangler du stadig at finde den rette skydedør? Så har vi selvfølgelig også et stort udvalg til dig, som du er mere end velkommen til at klikke dig igennem. Der er skydedøre i flere forskellige designs og materialer. Så uanset om du er til det rustikke eller det rå, er der en skydedør til dig. De er naturligvis også fra Habo og passer derfor perfekt sammen med de skydedørsbeslag og skydedørsgreb, som du finder her på siden. Klik her og find skydedørsbeslag fra Habo.

Har du brug for det, hjælper vi dig gerne med at sammensætte en komplet løsning.