Spar Op Til 25% på Outlet Vinduer og Døre

Sommeren er her, og det er vores kæmpe sommerudsalg! Spar nu op til 25% på et bredt udvalg af topkvalitets vinduer og døre fra anerkendte mærker som Outline, Vrøgum, Rationel, Velfac, Idealcombi, og mange flere. 

Hvert produkt i vores outlet er designet med præcision og bygget til at vare, så du kan nyde de bedste i komfort og stil. Skynd dig, dette tilbud varer kun indtil det er udsolgt. Gør et kup og opgrader dit hjem i dag. Kampagnen gælder til og med 31. august.

port kampagne
Inspiration

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.

Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.

I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Vejledning

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os