Ovenlysvinduer

Har du et rum, du gerne vil åbne mere op? Eller er det på tide at udskifte det gamle ovenlysvindue med et nyt? Ovenlysvinduer er fantastiske til at åbne et rum mere op, da det lukker mere lys ind i dagtimerne. Det gør det ikke kun mere lyst, men giver det også en følelse af at være større for den, der træder ind i rummet. 

Overvejer du derfor at investere i et ovenlysvindue eller flere for at få et ekstra rum, der er behageligt at opholde sig i, kan vi hos Bango varmt anbefale det.

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Få mere lys med ovenlysvinduer

Du bliver ikke mødt af begrænsninger hos os, da vi har et større udvalg af ovenlysvinduer til fladt tag, ovenlysvinduer til skråt tag samt ovenlysvinduer til tagpap. Uanset hvilken tagtype du har, kan vi derfor være behjælpelige med at finde et vindue, der passer.

Billige ovenlysvinduer

Det første du bør se på, når du skal bestille ovenlysvinduer hjem, er naturligvis kvaliteten. For et tagvindue er ikke alene mere besværligt at håndtere – det er også mere udsat for vind og vejr, da det er direkte eksponeret for vind, sol og regn. Det slider mere på vinduet, hvorfor du endelig ikke må gå på kompromis med kvaliteten.

Vinduer i god kvalitet finder du hos Bango og så endda også til billige priser. Det kan nemlig sagtens hænge sammen, da vi har gode og faste aftaler med vores leverandører, som sikrer os en lav pris på de ovenlysvinduer, vi tilbyder vores kunder.

Skulle du ikke finde de rette ovenlysvinduer her på siden, eller har du specialønsker til målene, forhandler vi også ovenlysvinduer som bestillingsvarer. Du er derfor ikke begrænset til vores udvalg i vores sortiment og kan blot rette direkte henvendelse til os – så gør vi vores for at fremskaffe billige ovenlysvinduer til dig i de mål og farver, du godt kunne tænke dig og har brug for.

Husk også, at du også kan købe isoleringskraver, inddækninger og andet tilbehør hos os.

Hvilke typer ovenlysvinduer tilbyder vi?

Markedet for ovenlysvinduer udvikler sig hele tiden. Derfor sørger vi også hele tiden for at udskifte vores sortiment af ovenlysvinduer i takt med, at nye og bedre modeller kommer til. Dette sikrer, at vi hele tiden er på forkant og kan tilbyde dig og vores andre kunder de bedst mulige ovenlysvinduer.

Ovenlysvinduer til fladt tag

Flere af vores modeller er meget velegnede til brug til flade tage. De kan derfor både fungere på et værelse, hvor der på nuværende tidspunkt ikke bliver lukket nok lys ind eller i forbindelse med stue- eller køkkenområdet, hvis man ønsker at åbne rummene mere op for at gøre dem mere rummelige og lyse at træde ind i. De kommer i forskellige farver og mål og kan også bestilles efter specialmål, hvis det ønskes.

Ovenlysvinduer til skråt tag

Det er naturligvis ikke kun på flade tage, at det giver rigtig god mening at montere ovenlysvinduer. Ovenlysvinduer på et skråt tag giver også rigtig god mening, da det ofte betyder, at der i rummet inde bag ved er skråvægge – ovenlysvinduer kan derfor her gøre en verden til forskel for rummet, da det giver en fornemmelse af mere plads.

Ovenlysvinduer til skråt tag kan monteres på samtlige typer af tag, herunder også tagpap, og fås i forskellige modeller såvel som størrelser. Med ovenlysvinduer til skråt tag gør du en god investering, som du bliver glad for i lang tid fremefter.

Med vores udvalg af ovenlysvinduer har vi forsøgt at gøre det så attraktivt for så mange husejere som muligt at handle hos os. Er der en type af ovenlysvinduer, vi ikke har nævnt, eller noget du gerne vil være sikker på, er du velkommen til at henvende dig direkte til os.

De bedste ovenlysvinduer til de bedste priser

Vi har nævnt, at vi er billige, men vi vil gerne understrege det endnu en gang med at fortælle, at vi kan tilbyde markedets bedste priser på helt nye ovenlysvinduer. Det kan vi, fordi vi både opkøber restpartier af nye og brugte ovenlysvinduer, hvilket giver os nogle helt fantastiske priser i indkøb.

Det lader vi dig komme til gode, da du dermed kan købe og få monteret billige ovenlysvinduer i din bolig. Det er bestemt ikke en billig post i forvejen – men med vores priser på ovenlysvinduer forsøger vi at gøre det til så spiselig en udgift som overhovedet muligt.

Hvorfor montere ovenlysvinduer?

Der er flere fordele forbundet med at montere ovenlysvinduer, som kun taler for, at du skal gå i gang med projektet med det samme.

Rumfornemmelsen forbedres

Lys har utroligt meget at sige, når det kommer til, hvordan man oplever et rum. Ved at montere et ovenlysvindue lukker du mere lys ind i det respektive rum og giver det både en fornemmelse af at være større og have højere til loftet. Det betyder meget for lysten til at benytte sig af rummet.

Gratis opvarmning

Ovenlysvinduer har den fantastiske fordel, at de lukker solens naturlige stråler ind i rummet. På en solrig dag vil du derfor kunne mærke en betydelig forskel på indeklimaet, og det vil ikke være nødvendigt at sætte varme til. Det giver dig på sigt en besparelse på varmeregningen, hvilket også betyder, at ovenlysvinduerne på sigt betaler sig hjem igen.

Kontakt os om ovenlysvinduer

Hos Bango er vi passionerede omkring vinduer og bliver glade, hver gang vi hjælper en kunde med at finde den perfekte løsning. Dette ønsker vi også at hjælpe dig med. Kan du derfor ikke beslutte dig, eller har du nogle spørgsmål til ovenlysvinduerne i vores sortiment, skal du ikke holde dig tilbage. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig, så du har det bedst mulige udgangspunkt for et godt og flot resultat i din bolig.

Uanset formålet med din henvendelse, kan du altid kontakte os ved at ringe eller sende os en e-mail. Vi besvarer alle henvendelser og gør det hurtigst muligt.

Hvad koster et ovenlysvindue?

Det er afhængig af individuelle ønsker til farve og størrelse. Fra 2099,-

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber ovenlysvindue?

At du bestiller den rigtige størrelse, og overvejelse om du har brug for solafskærmning i form af et tilhørende gardin. 

Hvad er et ovenlysvindue?

Det er vindue der monteres direkte i taget, for mere lysindfald. Fra 2099,-