Billige og gamle vinduer

Gamle vinduer
Der er flere måder at spare penge på, når du skal købe vinduer til din bolig.

Skal du skifte et eller flere vinduer i et eksisterende byggeri kan brugte vinduer være en god og billig løsning.

Du kan spare penge ved at vælge vinduer, som er fremstillet i andre materialer end træ, f.eks. vinduer i aluminium og vinduer i plast. Se det store udvalg i vores webshop eller i vinduesmarkedet i Thorning.

Skal du renovere en bygning eller bygge et nyt hus er det billigere at lave vinduesåbningerne i standardmål frem for specialmål. Bango har både nye, outlet og gamle vinduer i standardstørrelser, så der er god mulighed for at finde de helt rigtige vinduer til formålet.

Ønsker du at bygge en ny udestue, et drivhus eller et lysthus, men synes at nye materialer er for dyre, kan du i stedet benytte gamle vinduer eller vinduespartier. Spørg gerne Bango til råds – vi hjælper dig gerne med at finde vinduer, der passer til opgaven.

 

Vinduer på nettet og i butikken

På webshoppen finder du et stort udvalg af outlet og gamle vinduer. Alle vore genbrugsvarer er mærket med en grøn stjerne.
Du er også velkommen til at besøge vores dør- og vinduesmarked i Thorning, hvor du altid kan få råd og vejledning af vores salgsmedarbejdere.Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os