Skydedøre

– til indendørs brug

Skydedøre anvendes hvor der ikke er plads til at en dør åbnes, eller hvor døren er i vejen i åben tilstand. Dørpladen hænger i en skinne på nogle ruller / hjul, og kan let og funktionelt skydes til siden. Kan monteres enten uden på væggen, eller bygges ind så den forsvinder i væggen.

En styreklods i gulvet, holder via en not i bunden af dørpladen retningen, og sikrer funktionelt brug.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Få mere plads med en skydedør

Med en flot og elegant skydedør fra Bango, sparer du plads i din bolig og får også en dør, der har et enkelt udtryk. Skydedøre er ideelle for dig, der gerne vil spare plads i din bolig og i stedet have plads til funktionelle løsninger eller brugskunst.

Hos Bango råder vi over forskellige løsninger, der kan bruges i både moderne og klassiske hjem. Vi har både flotte glasdøre, der transporterer lyset mellem rummene i boligen samt kompakte skydedøre, der kan bruges der, hvor der skal kunne lukkes af til et helt rum, uden det optager plads.

Der er derfor noget til enhver smag og ethvert behov. Alle skydedøre fås naturligvis i forskellige størrelser, så det er muligt at få netop den størrelse, der er brug for i din bolig.

Swedoor skydedør

Hos Bango har vi både et udvalg af indbyggede skydedøre og udepåliggende skydedøre, der begge kan hjælpe dig til at spare på kvadratmeterne. Nogle af disse skydedøre er fra den anerkendte producent, Swedoor, som vi oplever en stor efterspørgsel på. De har mange smarte, funktionelle og æstetisk flotte løsninger, som gør det muligt for dig at montere netop den løsning, der passer bedst til din bolig.

Skydedøre fra Swedoor fungerer ved, at en lille udskæring til bundstyret på gulvet og et skinnesystem foroven holder døren på plads og lader den fungere upåklageligt dag ud og dag ind. Men de kommer som regel også en med oval skål og en trækring, som bliver benyttet i stedet for de gængse håndtag, man kender det fra almindelige døre.

Vil du gerne have en elegant løsning til toilettet med en skydedør, kan dette faktisk også godt lade sig gøre, da vi har flotte toiletbesætninger, som gør det muligt at se, hvorvidt toilettet er ledigt eller optaget.

Der er derfor ingen begrænsninger, når det kommer til en skydedør fra Swedoor, da den kan benyttes i samtlige rum i boligen.

Glas skydedør

Ønsker du en mere elegant løsning, som også tillader lyset at strømme igennem flere rum, har vi også forskellige varianter af glas skydedøre. Det er en løsning, der er ideel til stuen, kontoret eller det kreative rum, hvor der gerne må være ekstra lyst og lækkert, og hvor et maksimalt udbytte af dagslyset ønskes. Flere af dem kommer med charmerende sprosser, som tilføjer hygge og elegance til rummet.

En glas skydedør giver dig fuld fleksibilitet, da den ikke bare lukker lyset ind, men også gør det muligt at forlænge størrelsen på rummet, fordi den kan skubbes til side. Har dine vinduer i forvejen sprosser, kan en glas skydedør med sprosser indgå i en meget naturlig sammenhæng, der skaber balance og en rød tråd mellem elementerne i hjemmet.

Vi rådgiver gerne nærmere om, hvilken glas skydedør der er den rette for dig, eller hvilke skydedørsskåle, vi mener passer bedst til den respektive model. Skulle du have nogle helt særlige ønsker, når det kommer til en glas skydedør, er du også velkommen til at henvende dig, da vi gerne går et ekstra skridt for vores kunder for at sikre, at de får den rette løsning hjem.

Skydedør i bedste kvalitet

Vi vil gerne være sikre på, at vores kunder får et produkt, der både ser godt ud, men som også holder til mange års brug. Vi er derfor ikke gået på kompromis, når det kommer til valget af producenter. Her vil vi gerne have nogle af de bedste, så du kan være helt tryg i dit køb samt være sikker på, at din skydedør også er pæn, når børnene måske ikke længere bor hjemme.

Den høje kvalitet gælder både på vores kompakte skydedøre, glas skydedøre og tilbehøret hertil, så du kun får det bedste af det bedst mulige. Har du nogle spørgsmål til materialerne, hvordan døren monteres korrekt eller noget tredje, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Så guider og vejleder vi dig, så du er helt sikker på, at du får den rette skydedør med dig hjem.

Billige skydedøre

Men selvom kvaliteten er meget høj på alle vores skydedøre, og vi her ikke har valgt at gå på kompromis, betyder det ikke, at du skal give spidsen af en jetjager for at få fingrene i en skydedør fra os. For uanset om du er til de traditionelle modeller eller dem med glas, får du dem til en rigtig god pris.

Priser er noget, vi er meget gode til at forhandle og sammen med gode og villige forhandlere, er vi lykkes med at kunne skrue prisen så langt ned, at vi har nogle af de absolut flotteste og billigste skydedøre på markedet. Alle skydedøre er helt fabriksnye – så her har vi ikke sparet.

Vil du gerne være helt sikker på, at den valgte skydedør er den rette, kan du altid besøge os i vores butik. Her kan du se og mærke på varen og endeligt beslutte dig, om det er det rette. Du vil også altid kunne se på andre alternativer i butikken.

Køb en skydedør online hos Bango

Selvom en skydedør er lidt af en pakke at skulle sende afsted, kan du trygt lade os gøre det, da vi pakker varerne godt ind og stiller dem forsigtigt på din adresse. Uanset størrelse og mængde kan du være helt sikker på, at det kommer godt frem.

Det er også meget vigtigt for os at nævne, at vores kundeservice er helt i top, selvom du ikke besøger os i vores butik, men i stedet køber din nye skydedør online her på webshoppen. Vores søde kundeservicemedarbejdere sidder nemlig altid klar til at hjælpe og vejlede dig omkring vores produkter, så du er helt sikker i dit køb. De og vi er specialister i skydedøre, så skal du have det mindste input til dem, kan du være sikker på at få et fyldestgørende svar.

Klik dig gerne omkring udvalget af skydedøre og se, om ikke du kan finde en favorit, som du kan lide, og som passer helt perfekt ind i din stue, entre eller måske soveværelse.


Hvad koster en skydedør?

Prisen på en skydedør afhænger meget af materialet på døren, samt hvilket mærke. En skydedør fra Swedoor koster fra 1495,-

Hvad er en skydedør?

En skydedør er en dør der kan skydes ind i væggen, så den er skjult eller også kan den monteres i skinne udvendigt på væggen og således skydes til siden når den åbnes.