Sidehængte vinduer

Alt i sidehængte vinduer
Sidehængte vinduer er hængslet i siden, og er som standard forsynet med anverfere til at holde vinduet lukket. Åbning sker med en stormkrog, som via et stormjern kan fastholde vinduet i åben position. 

Åbne-lukke funktionen kan også foregå med et enhånds-betjent paskvilgreb. Rammens inddeling med poster og sprosser, afgør om vinduet er et bondehusvindue eller et dannebrogsvindue.

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Sidehængte vinduer

Såfremt du gerne vil have fat på nye sidehængte vinduer til din bolig, vil du hos Bango kunne finde et stort og alsidigt udvalg af flotte nye og brugte vinduer af høj kvalitet.

Vi forhandler et bredt sortiment af nye og brugte sidehængte vinduer fra et væld af forskellige producenter til alle tænkelige behov – og ikke mindst indenfor et fornuftigt og overkommeligt prisleje.

Stort udvalg af sidehængte vinduer

Uanset om du blot er på jagt efter et enkelt sidehængt vindue, eller du er på jagt efter flere af slagsen til din bolig, vil der hos Bango være rig mulighed for, at du vil kunne finde dig lige nøjagtig den type af vinduer, som du måtte have behov for at få fat på. Her forhandles et bredt spektre af forskellige typer af sidehængte vinduer i mange forskellige flotte designs – og ikke mindst også i forskellige størrelser alt efter, hvad du konkret står og har behov for.

Konkurrencedygtige priser

Hos Bango A/S bestræber vi os altid på at kunne tilbyde gode kvalitetsvinduer til priser, der er særdeles konkurrencedygtige. Ved køb af nye vinduer gennem os vil du altid kunne forvente at få gode kvalitetsvinduer leveret – og altid til en favorabel pris uanset, om du blot står og skal bruge et enkelt vindue, eller du har behov for flere vinduer til din bolig.

Professionel rådgivning ved køb af nye sidehængte vinduer

Når der skal købes nye vinduer til boligen, kan det naturligvis være en stor hjælp at have en dygtig og erfaren rådgiver til at hjælpe med at sikre, at man som boligejer får valgt sig det/de helt rette vinduer til boligen. Bango lægger stor vægt på at tilbyde professionel rådgivning til dig, der står og skal købe nye sidehængte vinduer til din bolig. Med mange års erfaring er vi et godt kort at have på hånden, hvis du ønsker hjælp til at få valgt de helt rette vinduer.

Du kan blandt andet finde vores fulde sortiment af vinduer: