New Yorker Vinduer

New Yorker vinduer - masser af muligheder til det stilrene hjem

Takket være det meget eksklusive design og stilrene udseende er New Yorker vinduer meget velegnet i hjemmet såvel som på kontoret, der trænger til et løft. For ikke alene får man et eksklusivt udseende, der giver en lyst til at opholde sig i rummet – lyset bliver også lukket ind på en helt anden måde til gavn for oplevelsen af boligen og arbejdsmiljøet på kontoret.

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

New Yorker Vinduer

Vores New Yorker vinduer kan fremstilles i mange forskellige mål og begrænser sig ikke på dette punkt. Det er derfor muligt at lave dem efter de mål, du ønsker og har behov for – uanset om det er til din private bolig såvel som din kontorbygning. Udover kvalitet og udtryk handler vinduer også om den oplevelse, du får, når du kigger ud igennem dem. Denne er helt i top med New Yorker vinduer, da lysindfaldet er optimeret og udsynet rigtig godt takket være den homogene mikrostruktur. Dermed kan du både nyde din New Yorker vinduer ude- og indefra.

 

Modtag dine gæster med flotte New Yorker vinduer

Vinduer kan have mange funktioner. De kan sørge for det store og lækre lysindfald i entreen såvel som en installation i sig selv, der understreger og understøtter den nuværende indretning i rummet. Alt efter funktion kan der være flere overvejelser og valg, som du skal tage, så vinduet dækker de behov, du har. Det kan være, at vinduet kun skal bestå af en enkelt rude for optimalt lysindfald eller om du ønsker et vindue med sprosser for udseendet om at gøre. Begge dele er noget, vi kan hjælpe dig med at opfylde.

 

Billige New Yorker vinduer

Vores udvalg af New Yorker vinduer er som sagt i et eksklusivt design. Men det betyder ikke, at det afspejler sig i prisen. For selvom vi med vinduerne her værner om den rå og eksklusive stil som mange forbinder med New Yorker-stil, har vi haft fokus på at holde prislejet i et niveau, hvor både private og erhverv har mulighed for at indrette diverse rum med New Yorker vinduer. Med det sagt er vi naturligvis ikke gået på kompromis med kvaliteten, hvilket kommer til udtryk i en specialdesignet profil af galvaniseret stål, en 2 mm stålprofilvæg og en pulverlakering af højeste kvalitet. Der er dermed ikke gået på kompromis et eneste sted i udviklings- og produktionsfasen, hvilket sikrer dig New Yorker vinduer, der både er og ser eksklusive ud.

 

Forskelligt udvalg af New Yorker vinduer

Hos Bango er vi ikke Danmarks største specialbutik for vinduer og døre for ingenting. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores udvalg af New Yorker vinduer, som ikke lader sig begrænse. Vi mener, det skal være muligt at indrette med vinduer, der passer ind i det rum, du ønsker dem monteret. Derfor råder vi blandt andet over New Yorker vinduer med: • 1 rude • 4 ruder • 6 ruder • 8 ruder Vi begrænser os dog ikke til dette, da der er meget få begrænsninger på, hvilket mål og vinduespartier, vi kan lave New Yorker vinduer i. Ønsker du derfor nogle helt andre mål eller en anden sammensætning af ruder, er du velkommen til at kontakte os.

 

Vær omhyggelig med opmålingen

Før du kan købe nye vinduer, er det nødvendigt at måle omhyggeligt op. Vinduerne skal gerne leveres i de rette mål første gang. Sørg derfor for at være grundig med opmåling af højde og bredde. En professionel kan eventuelt hjælpe dig med dette, da det også kan være nødvendigt at gøre brug af vedkommende til selve monteringen, som kræver nøjagtighed og præcision, så du ikke efterfølgende oplever træk.

 

Køb New Yorker vinduer online

Hvis du allerede nu ved, hvilke mål du ønsker vores New Yorker vinduer i, samt om du ønsker klar eller matteret glas, har du mulighed for at bestille dine nye vinduer online her på siden. Det er muligt at bestille vinduerne i en del forskellige mål. Ønsker du dog specialmål, som du ikke kan angive ved bestilling, er du velkommen til at kontakte os. Så ser vi på, om ikke vi kan hjælpe dig med en specialfremstilling. Når du er sikker på målene, tager det ikke mere end et øjeblik at lægge i kurv og betale for dine nye New Yorker vinduer. Det er nemt og ligetil. Se også: New Yorker dør, bondehusvinduer og staldvinduer