ProDoor Rulleporte

En lækker nyhed hos Bango.

En rulleport er pladsbesparende, hvilket gør den ideel til mindre garager, værksteder, mv,. En rulleport er lavet med lameller, der rulles op over porthullet, som giver dig mere lofts plads til lamper eller opbevaring.

Er du i tvivl om hvilken porttype du skal vælge, så læs vores blogindlæg her.


Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Rulleporte fra Bango

Overvejer du stærkt at skifte vippeporten hjemme i garagen ud med en rulleport? Det kan vi sådan set godt forstå, da den for det første er nemmere at håndtere i hverdagen, og for det andet er meget mere pladsbesparende og dermed perfekt til lidt plads. Der følger derfor mange gode fordele med ved at investere i en rulleport – foruden en god rulleport pris.

Investerer du ovenikøbet også i en rulleport fra Bango, garanterer vi, at du får en i en meget høj kvalitet – både når det kommer til det funktionelle og til designet. Er det netop, hvad du leder efter, er du velkommen til at gå igennem vores udvalg på siden her. Rulleporten har nemlig nogle funktioner, som adskiller sig fra den velkendte garageport.

Ny automatisk rulleport?

En rulleport er ikke bare en rulleport. I hvert fald ikke når du køber den hos os. For vi har nemlig også et udvalg af automatiske rulleporte.

Kunne du derfor godt tænke dig at kunne åbne porten inde fra bilen, når det står ned i stænger, eller ikke behøver gå ud af bilen for at lukke porten igen, er en automatisk rulleport et perfekt match for dig.

Vi har automatiske rulleporte og skinner i forskellige farver og mål, så du kan få en, der både matcher garagen og den øvrige del af boligen samt de mål, åbningen i garagen har. Har du endnu ikke købt styring til din kommende automatiske rulleport, kan du tilkøbe Somfy styring hos os. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte en komplet pakke, så der ikke mangler noget, når du skal montere rulleporten.

Få professionel hjælp til montering af din rulleport

Hos Bango hjælper vi dig ikke kun med at finde den helt rette rulleport og styresystem til din garage. Vi hjælper dig naturligvis også gerne, hvis du har brug for professionel hjælp til at montere din rulleport.

Der følger altid en monteringsvejledning med i købet af en rulleport. Men, er du ikke selv tryg ved at gøre det, eller har du svært ved at finde tiden, kontakter du blot os. Så sætter vi dig i kontakt med en af vores medarbejdere for at finde frem til en aftale, der passer dig bedst muligt.

Du kan derfor på alle måder være tryg ved at købe din nye rulleport hos os, da vi ikke kun hjælper bag skærmen, men også gerne træder til i den virkelige verden.

Køb din nye rulleport online i dag

Hos Bango står vi inde for alle vores produkter. De er i den bedste mulige kvalitet. Du kan derfor være sikker på at have en rulleport de næste mange år, når du køber en rulleport fra Bango.

Når du køber en rulleport online fra os, sørger vi for at levere den inden for ganske få hverdage – lige til din hoveddør. Derudover har vi naturligvis også meget attraktive rulleport priser.

Vi glæder os til at betjene dig og håber, du finder hvad du søger, så du kan få maksimal udnyttelse af opbevaring i garagen. Ellers sidder vi klar bag skærmen til at hjælpe.

Danmarks billigste rulleporte

Hos Bango sælger vi Danmarks billigste rulleport - med prisgaranti. En rulleport fra Bango er som sagt Danmarks billigste, og det er vi villige til at give prisgaranti på. Og selv om prisen er i bund, så er kvaliteten stadig i top.

Om rulleporte

Rulleporte er opbygget af lameller eller små paneler fremstillet i aluminium og isoleret med skum. Rulleporte åbner op i små led, som i åben tilstand ligger rullet op omkring motorakslen under afdækningen, således at du stadig har et frit tilgængeligt loftsområde til enten lamper eller opbevaring.

Rulleporten monteres enten på indersiden eller ydersiden af porthullet, og optager derfor ikke plads i selve portåbningen. De betjenes automatisk med en håndsender, og de er utroligt nemme at montere.

Hvad er en rulleport?

En rulleport rulles sammen i en boks umiddelbart over porthullet.

Hvorfor vælge en rulleport?

Hvis du ikke har plads til skinner i loftet ind i rummet kan en rulleport være en god løsning.

Hvad koster en ny rulleport?

Prisen afhænger af portens størrelse, overfladen, farven og materialet. Hos Bango kan du få en rulleport Fra 6995,-