New Yorker døre

New yorker døre til det stilfulde hjem
 
Dit hjem er der, hvor du tilbringer langt størstedelen af din tid. Derfor skal det også være behageligt og hyggeligt at opholde sig der. Lyset har en stor indvirkning på dette, som du kan højne og byde med indenfor med en New Yorker dør. For den kan om noget være med til at påvirke hele boligens atmosfære og oplevelse takket være de store glasfacader.
 

 

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Byd lyset indenfor med en New Yorker dør

Har du derfor rum, hvor du ikke ønsker at ødelægge både rummets fornemmelse og lysindfaldet, men gerne vil have en dør i, er en New Yorker dør det oplagte valg. Det samme gælder, hvis du har værelser uden vinduer, som du ønsker at åbne op med en løsning, der lukker mere lys ind, men stadig skærmer af ind til andre rum.

En New Yorker dør fra Bango giver dig alt i alt en fantastisk atmosfære og lyse rum, der er naturlige og behagelige.

Billige New Yorker vinduer og døre i høj kvalitet

En New Yorker dør, enkelt- eller dobbeltdør, få ruder eller mange ruder. Uanset hvilken løsning du ønsker at gå med til din bolig eller måske dit kontor, får du en dør og et indretningsobjekt, som udover at være fantastisk æstetisk også har en reel funktion.

Dette kan være at afskærme for lyd på kontoret, lugt fra køkkenet eller støj fra boligens resterende rum. Det kan også være, du blot ønsker et ekstra rum, som ikke må føles småt og hvor lysindfaldet skal bevares. Med vores New Yorker dør er der mange muligheder funktionsmæssigt. Uanset hvad dit formål med en New Yorker dør er for dig, er lysgennemgangen altid sikret.

Det eneste du derfor skal overveje er, om døren passer ind i boligens øvrige indretning, hvor den bedst placeres i forhold til ruminddeling og bedre udnyttelse af lyset samt hvilken type af New Yorker dør, du har brug for.

Et stort udvalg af billige New Yorker døre og vinduer

Hos Bango behøver du ikke lade dig nøjes med, når du skal vælge din nye New Yorker dør. Vi har nemlig sammensat et udvalg som sikrer, at der er noget for enhver. Dette har vi prioriteret, da vi godt ved, at der er stor forskel på boliger og kontorer.

Du kan derfor blandt andet vælge mellem følgende:

  • Ståldør med 1 rude
  • Ståldør med 4 ruder
  • Ståldør med 6 ruder
  • Ståldør med 8 ruder
  • Dobbelt ståldør med 16 ruder
  • Ståldørsparti

Det og mange flere kan du vælge imellem her på siden. Vi er derfor helt sikre på, at vi har en New Yorker dør eller et vindue, som du har lyst til at benytte til din bolig eller erhvervskontor.

Få et råt og simpelt look med en New Yorker dør

En New Yorker dør har som sagt ikke kun en praktisk funktion. Den er også et indretningsobjekt, som du kan skabe et råt og simpelt look med i din boligindretning. Det lyse, rå og simple er meget moderne i nutidens indretning, netop fordi det er tidløst – og alt det kan du opnå med en New Yorker dør.

New Yorker døren er samtidig et smukt objekt, der er god til at skabe kontraster og dermed tilføre og give et helt andet liv til boligen eller det rum, døren benyttes i.

New Yorker dør fremstillet i stål

Uanset om du ønsker, at døren skal have en funktionel eller en æstetisk funktion, er det vigtigt med en dør og en konstruktion, der er holdbar. Hos Bango finder du derfor kun New Yorker døre fremstillet i stål, da det er din garanti for en dør, der holder sig flot i mange år. Du skal derfor ikke være betænkelig ved i hvilke rum, du vælger at benytte dig af døren, da konstruktion er fremstillet med henblik på ikke at blive påvirket af fugt eller andre ydre faktorer.

Husk at måle omhyggeligt op til din New Yorker dør

Før du kan købe en New Yorker dør til din bolig eller virksomhed, er det nødvendigt, at du sørger for at måle omhyggeligt op. Skal den sidde der, hvor der normalt er en dør, skal du måle både højde og bredde på dørhullet, mens du også skal huske, at døren skal passe til den tykkelse, muren har.

Det er også nødvendigt at tage stilling til, om du ønsker klar eller matteret glas. Dette er ikke helt ligegyldigt, da det har stor betydning for, hvordan du kommer til at opleve rummet – og om det giver dig lyst til at opholde dig i det. Skal døren være ind til et soveværelse er matteret glas at foretrække, mens det i en entre eller i en stue er en fordel med klart glas, da det giver en større rumfornemmelse. Vigtigt at nævne er dog, at lysgennemgangen er den samme, uanset om det er klar eller matteret glas, du vælger.

Husk også at tænke på, at det er vigtigt at få en dør, der åbner den rigtige vej. Dette er ikke særlig svært at finde frem til, da du kan finde ud af det ved at se på placeringen af hængslerne.

Kontakt os for spørgsmål om New Yorker dør

Kunne du godt tænke dig en New Yorker dør, men har du nogle spørgsmål, du gerne vil have besvaret først? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi ved alt og mere til om New Yorker døre og kan med al sandsynlighed give dig klarhed.