Topstyrede vinduer

Et topstyret vindue åbnes og lukkes med grebet midt på rammen forneden. Herunder fastholdes rammen til karmen i et slutblik. Ofte har slutblikket 2 slidser, og det yderste bruges til at holde vinduet i ventilationsstilling.
Når det topstyrede vindue lukkes op og skubbes ud forneden, glider vinduesrammen samtidig ned foroven. Det giver en særdeles god og effektiv udluftning.
Nedenfor finder du vores udvalg af topstyrede vinduer. Som altid har vi et stort sortiment af både nye og brugte vinduer, samt restpartier fra førende producenter. Vi kan endvidere levere i specialmål - ring gerne på tlf. 86 82 20 88.


Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Topstyret vindue - moderne og elegante

Skal du bruge topstyrede vinduer til din bolig? Hos Bango vil der være rig mulighed for at finde et kæmpe sortiment af topstyrede vinduer af absolut højeste kvalitet – og tilmed til særdeles konkurrencedygtige priser!

Et topstyret vindue bærer som oftest et moderne og elegant design, hvilket gør, at det blandt andet egner sig rigtig godt til nybyggeri samt modernisering af eksisterende huse.

Kæmpe udvalg af topstyrede vinduer fra et væld af producenter

Bango er det helt rigtige sted for dig at handle, hvis du godt kunne tænke dig at finde et nyt topstyret vindue af høj kvalitet. Vi forhandler et hav af forskellige modeller til ethvert behov – og alle vores mange produkter er af høj kvalitet.

I vort sortiment vil du kunne finde en bred vifte af forskellige topstyrede vinduer fra en bred vifte af forskellige producenter. Fælles for alle de mange produkter, som vi forhandler, er, at alle vinduerne er af høj kvalitet.

Du kan derfor trygt gøre dit køb af nyt topstyret vindue gennem os – uanset om du blot har behov for et enkelt vindue, eller du har behov for en større mængde af vinduer.

Gode priser og personlig service

Ved køb af et eller flere topstyrede vinduer vil du som boligejer naturligvis gerne sikre dig, at du får nogle fornuftige priser, så du ikke skal betale for meget. Hos Bango opkøber vi restpartier af både nye såvel som brugte vinduer, hvilket er med til at sikre os nogle attraktive indkøbspriser. Disse priser er med til at muliggøre det for os at sælge vinduer til dig indenfor et særdeles attraktive prisleje – uanset om du ønsker at købe nyt eller brugt.

Ved køb af nyt topstyret vindue gennem os kan du desuden altid forvente at få en god og professionel service hele vejen igennem processen, så du er sikret en god løsning og et godt produkt.