Garageport på specialmål

Her på siden finder du de forskellige valgmuligheder, når du skal vælge din næste garageport. Det kan sagtens være du har konkrete ønsker som?


Det ikke sikkert du kan svare på alle spørgsmål, men frygt ej! Vi sidder klar til at hjælpe dig hele vejen igennem. Udfyld blot formularen og vi kontakter dig, præcis på det tidspunkt du ønsker dig!

Vi laver porte i alle mål, så tøv ikke med at ringe til os, eller udfylde formularen. Ønsker du selv at mål op til din port, så se videoen omkring portopmåling her.

Din pris starter fra 7.999,-

Design din egen port her

De forskellige port modeller

Der er 3 forskellige typer af porte: Ledhejseporten, rulleporten og vippeporten. Du kan også se hele vores udvalg af garageporte her. 

Ledhejseporten

Få mere plads med en ledhejseport! En ledhejseport er fantastisk, fordi den giver nogle andre muligheder end den normale vippeport. Med dens enkeltelementer, kan porten skubbes lodret op under loftet.

Rulleporten

En rulleport er pladsbesparende, hvilket gør den ideel til mindre garager, værksteder, mv,. En rulleport er lavet med lameller, der rulles op over porthullet, som giver dig mere lofts plads til lamper eller opbevaring.

Vippeporten

Vippeporte er kendt for deres enkelhed og pålidelighed. De er konstrueret med en enkelt dør, der er monteret på en aksel, der gør det muligt at vippe porten opad og nedad.

Forskellige struktur

Når det kommer til din næste port, er der en række forskellige struktur. Valg af struktur kan være medvirkende til at sætte dit personlige præg på din garageport.

Silkeline uden ribber

Træstruktur uden Ribber

Træstruktur med K-kassette

Vi leverer i alle regnbuens farver

Farven kan være altafgørende. Hvordan passer porten til dit hus? Skal det være et gennemgående udtryk for dit hjem, eller har du lyst til at eksperimentere. Nedenfor viser vi de 3 mest udbredte farver - Men vi kan naturligvis levere i alle regnbuens farver.

Hvid

En hvid garageport tilføjer et rent og tidløst æstetisk udtryk til dit hjem, der passer godt sammen med forskellige bygningsstile og farvepaletter. Den reflekterer sollys og hjælper med at opretholde en køligere temperatur inde i garagen på varme dage.

Sort

En sort garageport giver en moderne og sofistikeret kontrast til din hjemmefacade, hvilket skaber en iøjnefaldende visuel effekt. Den absorberer varme og kan hjælpe med at opretholde en mere behagelig temperatur i garagen under kolde vejrforhold.

Antracit

En antracit grå garageport tilføjer en elegant og moderne touch til din bolig, der passer perfekt til nutidige arkitektoniske tendenser. Den mørke farve kan hjælpe med at skjule snavs og pletter, hvilket giver en mere vedligeholdelsesvenlig løsning.

Udfyld formularen - Vi sidder klar til at hjælpe!

Flere valgmuligheder

Når det kommer til en ny garageport, er der en masse forskellige muligheder og valg. Vil du selv montere den eller ønsker du en professionel til det? Skal du have smarte portautomatikker til, så du nemt kan åbne og lukke din port? Du kan også vælge en tryghedspakke, hvor Bango kommer og måler op for dig og er med hele vejen igennem!

Montering af porten

At vælge en professionel portmontør til at montere din garageport sikrer korrekt installation og optimal funktion, da de har ekspertise i at justere alle komponenter præcist. Dette reducerer risikoen for fejl og fremtidige problemer, samtidig med at det sparer dig tid og besvær med at håndtere komplekse installationsprocesser.

Portautomatik

At vælge forskellige portautomatikker ved køb af en ny garageport giver dig mulighed for at tilpasse funktionaliteten efter dine behov, hvilket kan inkludere fjernbetjening, tidsindstillinger og sikkerhedsfunktioner. Dette sikrer en mere bekvem og sikker brugeroplevelse, der passer til din livsstil og præferencer.

Tryghedspakke

Hvis du vælger vores Tryghedspakke, er din bestilling ikke bindende før en af Bango's montører har lavet en opmåling. Vi garanterer derfor, at alt er korrekt, inden din garageport sættes i produktion. Dette har dog en merpris på 799,- som bliver betalt før en af vores montører kommer ud og måler op hos dig. Priser fra 799,-

Sådan måler du op