Ledhejseporte

Populære ledhejseporte fra Bango.
Hos Bango finder du en af Danmarks absolut bedste og mest populære ledhejseporte til stærke priser. Alle vores garageporte er CE-mærkede, og vi har gennem årene leveret 1000-vis af ledhejseporte overalt i Danmark.

Rul ned og find din næste ledhejseport. Er den rigtige størrelse der ikke, kan du herunder gå direkte til vores portopmålingsskema!

 

Billede Eksempel ledhejseport
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Danmarks billigste ledhejseporte - med prisgaranti

Få mere plads med en ledhejseport! En ledhejseport er fantastisk, fordi den giver nogle andre muligheder end den normale vippeport. Takket være dens enkeltelementer, der er delt op i forskellige sektioner, kan porten skubbes lodret op under loftet. Det giver dig meget mere plads foran garagen og giver dig dermed også nogle andre muligheder i forhold til udnyttelsen af pladsen. Men, en ledhejseport har også en større sikkerhed, da porten bliver lukket helt af – din bil er dermed i højere grad beskyttet.

Hos Bango anbefaler vi altid vores kunder at få en automatisk betjent ledhejseport, da det giver mulighed for at opnå fuld porthøjde. Klik dig derfor gerne gennem vores udvalg af billige ledhejseporte og se, om ikke du kan finde en, der matcher din garage.

Ledhejseporte på mål

Hos Bango kan du få netop den ledhejseport, du har brug for, da vi udover vores standardstørrelser også kan tilpasse størrelsen efter de mål, du skal bruge. Har du derfor fundet en favorit blandt vores udvalg af ledhejseporte, men passer den ikke i målene til din garage, behøver du ikke flygte andetsteds hen, da det blot er at udfylde målene i en formular, vi særligt har udviklet til ledhejseporte med specialmål. Herefter vender vi tilbage med en pris på, hvad det vil koste.

Det er smart og noget, vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder, da det betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis og stadig kan opnå en maksimal udnyttelse af pladsen i garagen.

Billige ledhejseporte

Hos Bango vil vi gerne være de billigste. Det er vi også, og derfor finder du udelukkende et udvalg af billige ledhejseporte hos os. Vi ønsker, det skal være muligt for alle at få den ledhejseport, som de godt kunne tænke sig, og derfor har vi skruet priserne helt i bund.

De gode og billige priser på ledhejseporte betyder ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Kvaliteten er lige så høj på vores produkter som hos andre. Når du køber en ledhejseport hos Bango, kan du derfor godt forvente at få et produkt, der er slidstærkt og holdbart og dermed holder sig pæn i mange år frem.

Vi er bare bedre til at holde vores udgifter nede, hvilket kommer til gavn for dig i form af ledhejseporte, der er til at betale sig fra. Selvom de er billige, kan du stadig vælge mellem forskellige designs og dermed få det udtryk, som du godt kunne tænke dig til din garage og bolig.

Har du ikke fundet præcis det du søgte? Så kan du finde et større udvalg af garageporte her.

Ledhejseporte tilbud

Det sker af og til, at vi har vores billige ledhejseporte på tilbud. Her vil der ofte være en del at spare. Så vil du gerne have en ledhejseport til en endnu billigere pris, end hvad du i forvejen kan få hos os, anbefaler vi dig at holde et godt og skarpt øje med prisen og vores udvalg.

Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at vi har tilbud på netop den ledhejseport, du har udset dig hos os, men holder du et jævnligt øje med shoppen, er chancen god for, at netop din udsete model kommer på tilbud.

Professionel montering af ledhejseporte

Vil du gerne være sikker på, at din nye ledhejseport bliver monteret korrekt? Så hjælper vi hos Bango dig gerne med professionel montering. Her får du besøg af en af vores dygtige montører, som er specialister i at opsætte ledhejseporte effektivt og korrekt.

Vi anbefaler, at du får vores hjælp til det, hvis du er i tvivl om, hvordan du får din ledhejseport korrekt monteret. Du behøver ikke være håndværker eller tidligere have monteret en ledhejseport – men det er dog nødvendigt at have en viden om, hvad du laver, så du er helt sikker på, at ledhejseporten passer og bliver monteret korrekt.

Få hjælp til at finde den rette ledhejseport

Er du i tvivl om, hvilken ledhejseport, du skal have? Eller hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en ledhejseport? Selvom du kan handle hos os online her, betyder det ikke, at du ikke kan få personlig service i øjenhøjde. Vi sidder nemlig altid klar ved telefonen og kan derfor hjælpe dig og guide dig, hvis du har de mindste spørgsmål eller tvivl omkring vores ledhejseporte.

Har du brug for en ledhejseport i nogle særlige mål, kan du også klikke dig videre til vores smarte formular, som giver dig mulighed for at indtaste samtlige mål. Når vi har modtaget målene, vender vi tilbage med et tilbud på, hvad det koster at lave ledhejseporten, så du har noget helt konkret at gå ud fra.

Har du ikke mulighed for at ringe, eller vil du gerne lægge ud med en skriftlig korrespondance, kan du også få fat i os ved at sende en mail. Her yder vi også en god og meget personlig service. Vi svarer altid hurtigst muligt, så du kan blive afklaret og finde ud af, om vores udvalg af ledhejseporte er det rette for dig.

Køb din ledhejseport hos os

Vi ønsker at gøre det så nemt som overhovedet muligt at købe og bestille ledhejseporte hos os. Undervejs gør vi dig derfor opmærksom på, hvad du skal huske at tilkøbe, eller hvad du skal være opmærksom på ved monteringen. Vi oplyser dig også om, hvad du skal forvente i forhold til leveringstid, så du effektivt kan planlægge, hvornår porten skal monteres.

Husk på, at vi har prisgaranti. Så finder du en lignende model til en billigere pris, matcher vi naturligvis prisen, så du kan få den billigste ledhejseport som lovet. Alle portene er også CE mærkede og af CE-mærket kvalitet. Du får derfor det bedst mulige, når du handler hos os.

Hvad er en ledhejseport?

En port der trækkes ind under loftet vha skinner.

Hvor bred er en ledhejseport?

Ledhejseporte kan laves i forskellige bredder. Bredden af din port afhænger af bredden af dit murhul.

Kan man male en ledhejseport?

Panelerne kan males, men alle porte kan bestilles i den farve og med den overflade der ønskes.