Indvendige døre

Indvendige døre til din bolig

Indvendige døre findes i mange typer. Uanset om du ønsker at købe en ny fransk dør, en glat dør eller måske en dør med fyldninger, så har vi et kæmpe lager af prisbillige, indvendige døre til hurtig levering.

Hos Bango har vi et bredt sortiment af indvendige døre, så du med sikkerhed kan finde en der passer til din stil og dit hjem.

Søger du derimod et bredere udvalg af facadedøre, ståldøre, Udhusdøre eller noget helt fjerde? Så kan du se hele vores udvalg af døre her. 
Inspiration

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.

Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.

I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Vejledning

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Bredt udvalg af indvendige døre

Det siger sig selv, at en indvendig dør er lavet specifikt til indendørs brug. I praksis betyder det, at når du skal vælge nye indvendige døre til din bolig, så tager du i praksis også stilling til stilen i din bolig.

Indvendige døre er en del af møblementet

På samme måde som en stol, et bord eller et maleri på væggen bidrager til at skabe nøjagtig den stil du ønsker i din bolig, så er indvendige døre også med til at sætte sit præg på både stil og udtryk.

Oplevelsen af at have en fransk dør imellem to rum, gør at din bolig synes større, mere venlig og imødekommende, og ofte vil en fransk dør eller anden type glasdør give mere lys til rummet og give et indtryk af et mere åbent rum. Som tiden er nu, vil de fleste gerne have store åbne og lyse rum, hvor hele familien og gæster kan samles. Derfor kan valget af indvendig dør have stor indflydelse på hvordan hjemmet, hvad enten det er et hus, rækkehus eller en lejlighed, fornemmes og opleves.

Modsat vil, eksempelvis en glat indvendig dør i hvid, give et helt andet indtryk i rummet. En hvid glat indvendig dør vil være med til at understøtte et stilrent og stringent udtryk. Glatte indvendige døre ville klæde og supplere huse som funkisvillaer eller lignende rigtig godt.

Det ville klæde en ældre murermestervilla eller en gammel patriciervilla, at få indvendige døre med fyldninger. Fx en massiv fyldningsdør enten i naturligt træ, eller en indvendig dør med fyldninger i hvid ville også passe flot til en gammel villa.

Indvendige døre har mange funktioner. Den åbenlyse, adskillelse og inddeling af rum i huset. En indvendig dør kan dog også have lyddæmpende funktion eller brandhæmmende funktion. Hos Bango er vi også leveringsdygtige i både branddøre og lyddøre. Lyddøre er et begreb der dækker over lydisolerende egenskaber, som kan variere alt efter hvilket behov for lyddæmpning man har. Se nedenfor.

En anden variant af en indvendig dør, kan være en skydedør. En dør, som navnet lyder, skydes ind i væggen eller sideløbende langs den ene væg. En skydedør anvendes hvor der ikke er meget plads, eller steder hvor døren er i vejen i åben tilstand. Dørpladen hænger enten i en skinne på ruller eller hjul, ligesom man kender det fra skabe med skydelåger. Dette sikrer høj funktionalitet, og letter anvendelsen. En anden mulighed er som nævnt at døren skydes ind i væggen og på den måde sikrer minimalt pladsoptag.

Bredt udvalg af indvendige døre

Hos Bango har vi et bredt udvalg af indvendige døre. Herunder kan du se nogle af dem:

Og vi har flere endnu. Se listen af alle vores forskellige typer af indvendige døre. Vores indvendige døre er delt op hver for sig i varegrupper. Du kan se alle typerne af indvendige døre i vores venstre menu her på siden.

Mangler du derimod en yderdør eller en helt ny hoveddør så er vi også leveringsdygtige her, med døre i høj kvalitet til fordelagtige priser.


Køb indvendige døre med karm hos Bango.dk

Har du brug for nye indvendige døre med karm til din bolig? Eller måske til kontorbygningen? Valget af indvendige døre har stor betydning for det rum, de skal placeres, da de bidrager til det samlede udtryk og udseende. Men indvendige døre bliver også benyttet hver dag, hvorfor det giver god mening at være ekstra eftertænksom og grundigt overveje, hvilke indvendige døre, du har lyst til at åbne og lukke hver dag.

Hos Bango har vi et stort udvalg af indvendige døre med karm, som både er fabriksnye og brugte. Udseendet på dørene varierer derfor meget og gør det muligt for dig at finde den rette indvendige dør uanset, hvilken indretning eller udtryk du går efter.


Billige indvendige døre med karm i god kvalitet

Hos Bango finder du indvendige døre med karm til priser, der er skruet helt ned. Det kan vi, da vi har rigtig gode indkøbspriser. Men selvom vores indvendige døre er meget attraktive på prisen, er vi stadig meget opmærksomme på, at dørene alle er af højeste kvalitet. Det er vigtigt for os, da vi ved, hvor stor betydning indvendige døre har for helheden i det rum, de er i – derfor skal de også holde længe. Hvad bedre er, at du ikke kun får en indvendig dør, når du handler hos os. For med i købet får du alt det, du skal bruge til montering. Der følger derfor kiler, karmskruer, dørgreb, gerigter, bundstykke og naturligvis en indvendig dør med karm med. Du behøver derfor ikke skulle investere i yderligere for at kunne få en flot og holdbar dør monteret i dit hjem eller kontorbygning.


Hvilke indvendige døre med karm skal du vælge?

Som du kan se i vores udvalg af indvendige døre, byder vi på et sortiment med meget forskellige designs. Det gør det muligt for dig at finde en dør i netop den stil, der passer perfekt til det rum, den skal monteres i.

Du finder derfor bl.a.:
  • Glasdør
  • Brand- og lyddør
  • Massiv dør
  • Glat kompaktdør
  • Dannebrogsdør
  • Ståldør


Udvalget varierer alt efter, hvad vi får mulighed for at købe ind men også, hvad vores kunder efterspørger. Skulle der ikke være en dør her på siden, som passer ind i det rum, du gerne vil have den monteret, er du velkommen til at kontakte os alligevel. For så gør vi gerne vores til for at se, om ikke vi kan skaffe den type af dør, du godt kunne tænke dig.


Køb en indvendig dør hos Bango i dag

Vi er eksperter og specialister, når det kommer til døre. Derfor guider og vejleder vi dig gerne til det rette valg, hvis du er det mindste i tvivl om, hvad der er det rette valg for dig, eller hvilken størrelse du bør gå efter. Det er vigtigt, du får købt den rette indvendige dør, og det er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med.

Vi sidder klar både ved telefonen og på e-mail til at besvare dine spørgsmål og glæder os til at hjælpe dig med købet af en ny indvendig dør.


Hvad koster en ny dør med karm?

Det afhænger både af mærke og kvalitet på materialerne. Hos Bango har vi karmsæt Fra 1548,-


Hvad er en indvendig dør med karm?

Det er en dør hvor der også bestilles karm med til.


Hvorfor skal jeg vælge en indvendig dør med karm?

Det skal du hvis du ønsker at udskifte din karm samtidig med at købe en ny dør.


Modulmål - Hvad er det?

Modulmål er et fagudtryk som bruges i branchen til bestemmelse af størrelser på både dør, karmsæt og bundstykke, således at de passer sammen i mål.


 
Modulmål bruges for at gøre det nemmere for såvel håndværkere som private at matche størrelserne på indvendige døre, karme og eventuelle bundstykker. 


Vil du læse mere om og få en mere mere detaljeret forståelse modulmål, så du sikrer dig at kunne bestille dine varer så de passer sammen, så kan du læse vores blogindlæg om modulmål, hulmål og karmmål lige her: 


Bliv klogere på modulmål lige her!