Indvendige døre

Indvendige døre til din bolig

Indvendige døre findes i mange typer. Uanset om du ønsker at købe en ny fransk dør, en glat dør eller måske en dør med fyldninger, så har vi et kæmpe lager af prisbillige, indvendige døre til hurtig levering.

Hos Bango har vi et bredt sortiment af indvendige døre, så du med sikkerhed kan finde en der passer til din stil og dit hjem.
Inspiration

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.

Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.

I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Vejledning

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Bredt udvalg af indvendige døre

Det siger sig selv, at en indvendig dør er lavet specifikt til indendørs brug. I praksis betyder det, at når du skal vælge nye indvendige døre til din bolig, så tager du i praksis også stilling til stilen i din bolig.

Indvendige døre er en del af møblementet

På samme måde som en stol, et bord eller et maleri på væggen bidrager til at skabe nøjagtig den stil du ønsker i din bolig, så er indvendige døre også med til at sætte sit præg på både stil og udtryk.

Oplevelsen af at have en fransk dør imellem to rum, gør at din bolig synes større, mere venlig og imødekommende, og ofte vil en fransk dør eller anden type glasdør give mere lys til rummet og give et indtryk af et mere åbent rum. Som tiden er nu, vil de fleste gerne have store åbne og lyse rum, hvor hele familien og gæster kan samles. Derfor kan valget af indvendig dør have stor indflydelse på hvordan hjemmet, hvad enten det er et hus, rækkehus eller en lejlighed, fornemmes og opleves.

Modsat vil, eksempelvis en glat indvendig dør i hvid, give et helt andet indtryk i rummet. En hvid glat indvendig dør vil være med til at understøtte et stilrent og stringent udtryk. Glatte indvendige døre ville klæde og supplere huse som funkisvillaer eller lignende rigtig godt.

Det ville klæde en ældre murermestervilla eller en gammel patriciervilla, at få indvendige døre med fyldninger. Fx en massiv fyldningsdør enten i naturligt træ, eller en indvendig dør med fyldninger i hvid ville også passe flot til en gammel villa.

Indvendige døre har mange funktioner. Den åbenlyse, adskillelse og inddeling af rum i huset. En indvendig dør kan dog også have lyddæmpende funktion eller brandhæmmende funktion. Hos Bango er vi også leveringsdygtige i både branddøre og lyddøre. Lyddøre er et begreb der dækker over lydisolerende egenskaber, som kan variere alt efter hvilket behov for lyddæmpning man har. Se nedenfor.

En anden variant af en indvendig dør, kan være en skydedør. En dør, som navnet lyder, skydes ind i væggen eller sideløbende langs den ene væg. En skydedør anvendes hvor der ikke er meget plads, eller steder hvor døren er i vejen i åben tilstand. Dørpladen hænger enten i en skinne på ruller eller hjul, ligesom man kender det fra skabe med skydelåger. Dette sikrer høj funktionalitet, og letter anvendelsen. En anden mulighed er som nævnt at døren skydes ind i væggen og på den måde sikrer minimalt pladsoptag.

Bredt udvalg af indvendige døre

Hos Bango har vi et bredt udvalg af indvendige døre. Herunder kan du se nogle af dem:

Og vi har flere endnu. Se listen af alle vores forskellige typer af indvendige døre. Vores indvendige døre er delt op hver for sig i varegrupper. Du kan se alle typerne af indvendige døre i vores venstre menu her på siden.

Mangler du derimod en yderdør eller en helt ny hoveddør så er vi også leveringsdygtige her, med døre i høj kvalitet til fordelagtige priser.

Modulmål - Hvad er det?

Modulmål er et fagudtryk som bruges i branchen til bestemmelse af størrelser på både dør, karmsæt og bundstykke, således at de passer sammen i mål.
Modulmål bruges for at gøre det nemmere for såvel håndværkere som private at matche størrelserne på indvendige døre, karme og eventuelle bundstykker. 

Vil du læse mere om og få en mere mere detaljeret forståelse modulmål, så du sikrer dig at kunne bestille dine varer så de passer sammen, så kan du læse vores blogindlæg om modulmål, hulmål og karmmål lige her: 

Bliv klogere på modulmål lige her!