Portautomatik

Portåbner og portautomatik
Få det bedste ud af din portløsning med en automatisk fjernbetjent portåbner.

I de fleste tilfælde er Bango's garageporte inklusiv portåbner med fjernbetjening.

Garageportåbner kan dog også købes separat og monteres på eksisterende ledhejse- og vippeporte.


Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Portåbnere og portautomatik til din garageport

Vil du gerne være fri for at skulle åbne din garageport manuelt? Og at skulle ud og åbne porten i regnvejr? Du kan spare dig selv for mange ture ind og ud af bilen ved at investere i en portåbner hos Bango. For med til vores udvalg af portåbnere hører der også fjernbetjeninger, så det er muligt at sidde lunt og varmt inde i bilen, mens porten kører op og der bliver plads til, at du kan køre bilen ind.
 
Vores udvalg af portåbnere er meget alsidigt og kommer i forskellige prisklasser alt efter, hvilken type af port, du skal bruge den til, og hvilken teknologi den kommer med. Fælles for dem alle er dog, at de er ret nemme at installere og er driftssikre.
 

Automatisk portåbner

Du behøver ikke en fancy garageport for at kunne bruge en af de portåbnere, vi har i vores udvalg. Mange af vores portåbnere kan nemlig anvendes til alle typer af garageporte – og kan de ikke, har vi beskrevet under det enkelte produkt, hvilke porte de er egnede til.
 
Er din garage manuel i øjeblikket, behøver du ikke investere i en ny port, da der blot skal være strøm i garagen og plads til en motor over portåbningen. Er det muligt, kan du sagtens udstyre din port med en portåbner, så den bliver automatisk.
 
Er du i tvivl om, hvilken portåbner der passer bedst til din port, eller hvad du ellers skal være opmærksom på, ringer eller sender du blot en mail til os.
 

Billig portautomatik og portåbner

Vi vil helst, at det skal være en god oplevelse for vores kunder at handle hos os. Derfor har vi kun helt skarpe priser på vores portåbnere. Det er derfor ikke nogen stor og dyr investering for dig.
 
Flere af vores portåbner er desuden også med støjsvag bæltetræk, som i sagens natur larmer mindre end nogle af de øvrige modeller. Det går dog ikke udover motoren, som fortsat er kraftfuld.
 
I vores sortiment finder du altså:
  • Støjsvag portåbner
  • Portåbner til garage
  • Portåbner til industri
  • Portåbner til ledhejse- og vippeporte
  • Portåbner til rulleport
 
Vil du gerne være med helt fremme og gøre det endnu nemmere end med en fjernbetjening, kan vi også tilbyde en portåbner, der kan styres og kontrolleres via mobilen eller internettet. Men den kan også sætte en alarm i gang, hvis det ønskes.
 
Vi har derfor løsninger, der imødekommer langt de flestes behov – uanset om man søger noget enkelt eller avanceret.
 

Køb en portåbner online hos Bango

Vi er specialister i portåbnere og kan hjælpe dig godt i gang med at gøre din manuelle port automatisk. Vi guider og vejleder dig derfor hellere end gerne til at vælge den rette portåbner, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken model der er den rette.
 
Du skal naturligvis købe den rette portåbner første gang, og det ved vi, at vi kan hjælpe dig med. Det kan vi både gøre over telefon eller på e-mail, hvor vi altid sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig til købet af en ny portåbner.
 
Garageportåbnere gør det meget nemmere at bruge din garageport.