Skråvinduer

Skråvinduer er altid med fast karm og kan ikke åbnes. De består typisk af et stort stykke glas, der går helt ud til karmen. Skråvinduer er rigtig gode til at bringe en masse lys ind i rum, hvor der er loft til kip. 

Skrå vinduer kan nemt kombineres med andre typer vinduer til f.eks. vinduespartier og udestueelementer.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Skråvinduer

Et skråvindue har altid fastkarm og er desuden laves sådan, at det ikke kan åbnes. Netop denne type af vinduer er et glimrende valg for dig, som ønsker at bringe lys ind i boligens rum.

Hos Bango har du mulighed for at finde lige netop den type af skråvinduer, som du godt kunne tænke dig. Vi er forhandlere af skråvinduer i flere forskellige størrelser og farver, og du kan hos os være stensikker på, at du kan få fat på lige nøjagtig den variant, som du måtte være på udkig efter.

Alsidigt udvalg af kvalitetsvinduer fra et væld af producenter

Bango er forhandler af et bredt og alsidigt udvalg af mange forskellige typer af skråvinduer til alle tænkelig behov, hvilket gør, at vi både kan tilbyde dig et nyt såvel som et brugt skråvindue – fra et hav af forskellige producenter og i mange forskellige modeller og størrelser.

Du vil kort og godt kunne være stensikker på, at du kan finde lige netop den type af vindue, som du måtte være på jagt efter her. Såfremt vi ikke har den ønskede type af vindue på lager, hjælper vi dig gerne med at få bestilt den rette variant hjem.

Attraktive priser på skråvinduer

Ved køb af skråvinduer til boligen vil du som boligejer naturligvis gerne finde dig en økonomisk attraktiv løsning, hvor du får mest muligt ud af dine penge. Ved at gøre dit køb af nye vinduer hos Bango kan du altid være stensikker på at finde særdeles favorable priser – uanset hvilken type af vindue, du måtte være på jagt efter. Dette skyldes, at vi opkøber restpartier, hvilket sikre os gode indkøbspriser, hvilket kommer dig som kunde til gode.

Få rådgivning i forbindelse med dit køb

Når du vælger at handle hos Bango, kan du altid forvente at få god rådgivning, inden du foretager dit køb af et eller flere vinduer. Vi besidder mange års erfaring i salg af vinduer både til private såvel som virksomheder og er derfor i stand til at kunne tilbyde god og kyndig vejledning, så du får valgt dig de helt rigtige vinduer til din bolig.