Franske døre

Franske døre er betegnelsen for døre med glas og sprosser. Glasset kan være mat og/eller med facetslebet kant.

Tidligere satte mange en rude i en indvendig dør, for at få lidt lys ind i et mørkere rum. I dag køber mange en fransk dør, hvis de vil forbinde to rum og derigennem skabe en fornemmelse af luft, plads og åbenhed. Franske døre fås som både enkeldøre, dobbeltdøre og skydedøre.

Bango har både nye og brugte glasdøre til gennemsigtige priser! Se alle glasdøre her.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Franske døre - Indvendig dør med glas

En indvendig dør med glas eller en fransk dør, som det også kaldes, bliver en mere og mere populær løsning i danske hjem. Det kan vi hos Bango også godt forstå, da det er en løsning, der løser flere ting på én gang; mere lys lukkes ind, boligen får et mere eksklusivt look og adskillelsen mellem to rum bibeholdes.

For at imødekomme så mange af vores kunder som muligt, har vi primært et udvalg af franske døre i et stilrent design med rene linjer. Det giver nemlig både en eksklusiv, nordisk og afslappet stemning i boligen.

Ikke alle hjem og boliger er ens. Dette har vi tænkt meget nøje på i vores udvalg af franske døre, som blandt andet byder på franske døre med:

  • 1 gående dør og ½ stående dør
  • Tre glasfelter
  • 12 glasfelter
  • 6 glasfelter og fyldning nederst
  • Dobbelt fransk dør med 24 glasfelter

Udvalget ændrer sig naturligvis i takt med, hvad vores kunder efterspørger. Men, vi forsøger så vidt muligt at have et udvalg, der tilgodeser langt de fleste ønsker og behov. Èn ting kan du i hvert fald være sikker på med franske døre fra os: de er klassiske og smukke i designet.

Vores udvalg af franske døre er som udgangspunkt altid helt fabriksnye. Du får derfor en fransk dør med 5 års garanti og med et look, der er knivskarpt. Men selvom det er helt nye franske døre, skal du ikke give kassen for at få en eller flere af dem med dig hjem til din bolig. Vi har en god aftale med vores leverandør, som i sidste ende kommer til gode for dig i form af en pris, der næsten er for god til at være sand. Det giver dig mulighed for at vælge netop den type af indvendig dør med glas, du godt kunne tænke dig til din stue, entreen eller noget helt tredje – og kvaliteten er der ikke en finger at sætte på.

Husk, at du altid kan spørge os til råds eller få svar på dine spørgsmål ved at ringe eller sende en mail. Vores kundeservice er stadig høj, selvom vi sidder bag skærmen eller telefonen.

Franske døre giver din bolig et løft ved at gøre den mere lys og venlig. Franske døre er døre med glas og sprosser, som både giver hygge, en eksklusiv stemning og ikke mindst masser af det lys, som en normal dør ville lukke ude.

Bango har et bredt udvalg af både nye og brugte franske døre. Vi sælger flest franske døre i hvid, men en del kunder køber fyrtræ.


Billige franske døre

Hvis du kender til Bango, så ved du også at vi gerne vil sælge vore varer til markedets bedste priser. Indenfor franske døre, er det naturligvis også tilfældet, så søger du en billig fransk dør, så er Bango stedet at starte.

Se mere her på hjemmesiden, og kontakt os gerne på 86 82 20 88 eller på info@bango.dk, for at høre om de forskellige modeller vi kan tilbyde indenfor franske døre.
Se alt i Indvendige døre her.


Hvad er en fransk dør?

Det er en indvendig dør med glas.

Hvor bred er en fransk dør?

Franske døre har forskellige standardbredder. Fås også som dobbeltdøre.

Hvad koster en fransk dør?

Hos Bango kan du få en Fransk dør Fra 1449,-