Brand- og lyddøre

Der er flere typer branddøre. Det er evnen til at modstå brand og ikke deres udsende der er afgørende. Mest almindelige er BD30 og BD60 branddøre. BD står for branddrøjhed og tallet er antal min., som det vil tage ilden at trænge gennem døren.

Dørens lydegenskaber udtrykkes i decibel – f.eks. db35, som betyder at døren kan” isolere” for lyd op til 35 decibel. Døre kan have både brand- og lyddæmpende egenskaber.


Leder du efter andre døre? Så tag et kig på vores indvendige eller udvendige døre
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Øg sikkerheden med branddøre fra Bango

Når uheldet er ude, tæller hvert eneste minut. En godkendt branddør kan være afgørende for, om branden får mulighed for at sprede sig og ikke mindst om du og andre når at komme ud i tide.
Hos Bango går vi højt op i sikkerhed og har derfor et udvalg af branddøre, der lever op til de strengeste krav, og som er certificeret til at kunne modstå en brand i op til 60 minutter. Det kan være værdifuldt for dig, andre og ikke mindst brandvæsnet, som dermed får ekstra tid til at nå frem.
Vi guider og rådgiver dig gerne til rette valg af branddøre, så du og familien eller medarbejderne er sikret så godt som muligt. Søger du et større udvalg af døre fra Bango? Så klik her.


Branddøre til private hjem og erhverv

Selvom en branddør hverken lyder flot eller sexet, er det muligt at få modeller, der stemmer overens med nordisk og lys indretning. Vil du derfor gerne have, at sikkerheden er i top uden at gå for meget på kompromis med æstetikken, er der gode chancer for, at en eller flere af vores branddøre falder i din smag.
Vi har certificerede branddøre fra Swedoor i enkle og moderne designs, en dobbelt branddør fra Prodoor i diskret, hvidt design samt branddør stål i sort for et mere rå look blot for at nævne nogle af de forskellige modeller og designs, vi tilbyder. Vigtigst for os er dog, at branddøren er godkendt og i så høj en kvalitet, at den er i stand til at holde branden indespærret længe nok til, at du og andre når at reagere.
Du er velkommen til at læse nærmere om hver enkelt dør eller kontakte os, hvis du gerne vil have uddybet nogle tekniske detaljer.


Branddøre i forskellige mål

Boliger og erhvervslokaler er forskellige. Det har vi sammensat vores udvalg af branddøre efter. Du kan derfor finde både finde en enkeltdør i stål såvel som dobbelt branddør i stål. Derudover er der også forskel på, i hvilke mål de enkelte modeller kommer. Disse er dog typisk efter de mest populære og anvendte mål.
Finder du ikke en branddør i stål i de mål, du har brug for, er du velkommen til at henvende dig til os, eller besøge vores side omkring ståldøre. Så ser vi gerne, om ikke vi har en eller flere modeller liggende på lager, eller om ikke vi kan finde en løsning i samarbejde med dig og vores leverandør. Vi går gerne et ekstra skridt for at sikre, at du får den helt rette branddør bestilt hjem.


Branddøre i høj kvalitet til billige priser

Kvaliteten af branddøre hverken kan eller vil vi gå på kompromis med, da den er afgørende, hvis der en dag opstår brand. Dog strækker vi os gerne et godt stykke, når det kommer til prisen, da det er vigtigt for os, at begge parter får en god handel.
Vi har altid lave priser på vores branddøre, men kører af og til også med tilbud, ligesom du også kan være heldig at finde en branddør eller to i vores outlet.
Ring eller skriv gerne til os og vores specialistteam ved spørgsmål.

Hvor skal man bruge en branddør?

Branddøre bruges som adskillelse i bygninger hvor der er krav om brandsikring.

Hvad koster en branddør?

Det kommer an på størrelse og materialevalg, ønsker til udseendet, specifikke krav til brandsikring. Hos bango fås branddøre i forskelligt materiale, og man kan købe en branddør fra 2699,-

Hvordan kan man se det er en branddør?

Det kan ikke ses, da det er en del af den indvendige konstruktion af døren. 

Hvad består en branddør af?

En branddør består af dele der har været igennem en brandtest. Fx. en dørplade og karm som efterfølgende fører til branddørens klassifikation.