Massive og celledøre

Massive indvendige døre er lavet med massiv kerne, med en overfladeplade på hver side. Nyeste metode er med en formpresset plade på overfladen, så det ligner fyldningsdøre. Den massive udgave af formpressede døre kaldes også kompaktdøre.
Celledøren er den billigste måde at lave døre på. Den laves med en ramme hele vejen rundt, hvor der er en plade på hver side. I mellemrummet ligger pap der er inddelt i felter (celler).
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Massive døre hos Bango.dk

Vil du gerne have en dør, der er i stand til at adskille lyden mellem to rum? Så er og bliver det en massiv dør, du skal have fat i. For massive døre har mere tyngde og er også mere robuste. Ønsker du derfor mere ro inde fra børneværelset eller kontoret, er en massiv dør en god investering.

Massive døre fås i mange forskellige udformninger her på Bango.dk, hvoriblandt du kan få en glat og minimalistisk udseende dør og en klassisk Finland for det mere charmerende udtryk for at nævne nogle stykker.

Alle vores massive døre har fem års garanti, hvorfor du er helt sikker på at få en dør sendt hjem, som kan holde til at blive brugt.

Massive døre til indvendig brug

Alle vores massive døre er beregnet til indvendigt brug og kan fås i flere forskellige størrelser. Vi har forsøgt at ramme så mange størrelser som muligt, men skulle vi have glippet en enkelt størrelse, eller har du brug for en massiv dør i specialmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde løsninger, der går udover standardmål.

Vores udvalg af massive døre til indvendig brug består hovedsageligt af fabriksnye døre, som blandt andet kommer fra den anerkendte producent, Swedoor. Vi har dog også døre til genbrug en gang imellem i vores sortiment, hvis du leder efter dette. Her vil dørene naturligvis være gået efter og repareret, hvis det er en nødvendighed, så de fremstår så nye som muligt.

Billige massive døre

Hos Bango har vi ikke bare det største udvalg af nye og brugte døre. Vi har også et af de billigste udvalg. Derfor kan du altid regne med, at priserne er skruet helt ned i bund på vores flotte massive døre. Kvaliteten er helt i top – vi har dog blot været gode til at forhandle priser, så det kan komme dig til gavn. Vi fører ofte også tilbud på vores massive døre, så du kan gøre et ekstra godt kup.

Husk at bestille karme og dørgreb ved siden af, når du køber massive døre hos os. Det følger nemlig ikke automatisk med, da vi har valgt at føre dette separat. Vi har flere forskellige karme og dørgreb, så du ikke behøver gå på kompromis med designet og udtrykket.

Køb en god og billig massiv dør hos Bango

Hos Bango går vi meget højt op i, at du får den rette dør bestilt hjem første gang. Vi stiller os derfor altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om materialer, dørgreb eller noget helt tredje.

Selvom vi er gemt væk bag skærmen eller telefonen, er vi her stadig – og vi bruger hellere end gerne god tid på dig, så du føler dig tryg ved denne massive dør, du vælger. Vi leverer gerne inden for 1-6 uger, men skulle der være længere ventetid end dette, giver vi dig naturligvis besked.

Vi glæder os til at ekspedere dig og håber, at du finder den eller de massive døre, du godt kunne tænke dig.

Se alt i Indvendige dør med karm her.

Hvad er en massiv dør?

En massiv dør har en massiv kerne, hvilket gør døren mere robust og mere lydisolerende end en celledør.

Hvad koster en massiv dør?

Prisen på en massiv dør afhænger af mærke og materialer. Hos Bango finder du massive døre Fra 999,-

Hvor høj er en standard dør?

Der findes flere standardhøjder typisk fra 184cm - 204cm.

Hvad er en massiv dør lavet af?

En massiv dør er lavet af træ.