Massive og celledøre

Massive indvendige døre er lavet med massiv kerne, med en overfladeplade på hver side. Nyeste metode er med en formpresset plade på overfladen, så det ligner fyldningsdøre. Den massive udgave af formpressede døre kaldes også kompaktdøre.
Celledøren er den billigste måde at lave døre på. Den laves med en ramme hele vejen rundt, hvor der er en plade på hver side. I mellemrummet ligger pap der er inddelt i felter (celler).
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Massive døre hos Bango.dk

Vil du gerne have en dør, der er i stand til at adskille lyden mellem to rum? Så er og bliver det en massiv dør, du skal have fat i. For massive døre har mere tyngde og er også mere robuste. Ønsker du derfor mere ro inde fra børneværelset eller kontoret, er en massiv dør en god investering.

Massive døre fås i mange forskellige udformninger her på Bango.dk, hvoriblandt du kan få en glat og minimalistisk udseende dør og en klassisk Finland for det mere charmerende udtryk for at nævne nogle stykker.

Alle vores massive døre har fem års garanti, hvorfor du er helt sikker på at få en dør sendt hjem, som kan holde til at blive brugt.

Massive døre til indvendig brug

Alle vores massive døre er beregnet til indvendigt brug og kan fås i flere forskellige størrelser. Vi har forsøgt at ramme så mange størrelser som muligt, men skulle vi have glippet en enkelt størrelse, eller har du brug for en massiv dør i specialmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde løsninger, der går udover standardmål.

Vores udvalg af massive døre til indvendig brug består hovedsageligt af fabriksnye døre, som blandt andet kommer fra den anerkendte producent, Swedoor. Vi har dog også døre til genbrug en gang imellem i vores sortiment, hvis du leder efter dette. Her vil dørene naturligvis være gået efter og repareret, hvis det er en nødvendighed, så de fremstår så nye som muligt.

Billige massive døre

Hos Bango har vi ikke bare det største udvalg af nye og brugte døre. Vi har også et af de billigste udvalg. Derfor kan du altid regne med, at priserne er skruet helt ned i bund på vores flotte massive døre. Kvaliteten er helt i top – vi har dog blot været gode til at forhandle priser, så det kan komme dig til gavn. Vi fører ofte også tilbud på vores massive døre, så du kan gøre et ekstra godt kup.

Husk at bestille karme og dørgreb ved siden af, når du køber massive døre hos os. Det følger nemlig ikke automatisk med, da vi har valgt at føre dette separat. Vi har flere forskellige karme og dørgreb, så du ikke behøver gå på kompromis med designet og udtrykket.

Køb en god og billig massiv dør hos Bango

Hos Bango går vi meget højt op i, at du får den rette dør bestilt hjem første gang. Vi stiller os derfor altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om materialer, dørgreb eller noget helt tredje.

Selvom vi er gemt væk bag skærmen eller telefonen, er vi her stadig – og vi bruger hellere end gerne god tid på dig, så du føler dig tryg ved denne massive dør, du vælger. Vi leverer gerne inden for 1-6 uger, men skulle der være længere ventetid end dette, giver vi dig naturligvis besked.

Vi glæder os til at ekspedere dig og håber, at du finder den eller de massive døre, du godt kunne tænke dig.Hvad er en massiv dør?

En massiv dør har en massiv kerne, hvilket gør døren mere robust og mere lydisolerende end en celledør.


Hvad koster en massiv dør?

Prisen på en massiv dør afhænger af mærke og materialer. Hos Bango finder du massive døre Fra 999,-


Hvor høj er en standard dør?

Der findes flere standardhøjder typisk fra 184cm - 204cm.


Hvad er en massiv dør lavet af?

En massiv dør er lavet af træ.


Celledøre

Hvis du gerne vil opgradere dit hjem, eller hvis du skal til at bygge helt nyt, er de indvendige døre ikke til at komme udenom. Dørene tjener vigtige praktiske funktioner, mens de på samme tid står for en stor del af hjemmets samlede udtryk. Derfor er det vigtigt at tænke over tingene, når du køber nye døre til dit hjem, så du kommer hjem med et produkt, der passer til alle dine behov. 

Der findes flere forskellige typer af døre, hvor der bl.a. kan skelnes mellem massive døre og celledøre. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af de populære celledøre, som kommer med flere fordele sammenlignet med andre typer af døre. 

Her hos Bango finder du altid et stort udvalg af forskellige celledøre, hvor du bl.a. kan vælge en populær hvid celledør, mens du også kan få en helstøbt løsning i form af en celledør med karm.


Hvad er en celledør?

En celledør er som nævnt en dør, der står i modsætning til massive døre. Celledøre adskiller sig fra massive døre, da de ikke har en massiv kerne. I stedet består celledøre af hule papceller, som er pakket ind i en stærk træramme.

Dette design giver flere fordele. En celledør er bl.a. god til at isolere, mens døren også er utroligt let sammenlignet med en massiv dør. Celledøre kommer desuden i enkle og tidsløse designs, og netop derfor er celledøre populære valg i mange hjem.

Men der er også et par ulemper forbundet med at vælge celledøre, som du skal være opmærksom på. Da celledøre har en kerne af pap, er de dårlige til at dæmpe lyd, og disse døre er derfor ikke anbefalelsesværdige til steder i boligen, hvor lyddæmpning mellem rum er vigtigt.

Derfor er massive døre ofte et bedre valg til soveværelset eller børneværelset, mens celledøre sagtens kan bruges andre steder i boligen. Du skal også være opmærksom på, at en massiv dør er mere holdbar end en celledør, og en celledør kan således nemmere tage skade ved kraftige stød og slag.


Celledøre fra Swedoor

Blandt vores udvalg her på siden finder du mange af de populære Swedoor celledøre. En Swedoor celledør er en dør i høj kvalitet, som vil tilfredsstille behovene i de fleste hjem, og Swedoor kan derfor også være det helt rette valg for dig, der gerne vil have en flot dør, der leverer, hvad den lover. 

Swedoor tilbyder flere forskellige celledøre, hvor du både kan finde flere størrelser og forskellige flotte designs.


Købe dine celledøre online hos Bango

Hvis du mangler nye døre til din bolig, kan celledøre være det helt rette valg for dig. Her får du en prisvenlig dør med mange fordele, som er både moderne og pæn at se på. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af Celledøre her hos Bango, hvor du altid finder høj kvalitet fra velkendte producenter som bl.a. Swedoor. 

Køb din nye celledør online i dag og lad os levere den til din hoveddør i løbet af få hverdage.