Fyldningsdøre

Som navnet antyder er her tale om døre med fyldninger i rammer. Forskellige træsorter og plader anvendes. Enten står de i natur, med bejdset, olieret, ludet eller malet overflade. 

Gamle fyldningsdøre er populære til afslibning eller afsyring. Finland, Dannebrog, Norge, Danmark, Sverige og Almue er de mest kendte typer, men der findes et utal af lokal fremstillede fyldningsdøre med forskelligt udseende.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Fyldningsdøre fra Bango

Fyldningsdøre er et meget populært valg her på vores webshop, da de tilfører et meget stilfuldt look og skaber sjæl i både ældre huse og moderne nybyggerier. Vi har et større udvalg af de mest populære og benyttede fyldningsdøre, hvorfor du med al sandsynlighed kan finde netop den dør, du har brug for.

For et tidløst look i din bolig, kan vi varmt anbefale den klassiske ”Dannebrog” med et design bestående af fire felter eller den flotte ”Finland”, der er designet med tre fyldninger, hvoraf den mindste er placeret i midten. Uanset hvilken fyldningsdør du bedst kan lide, er du garanteret et flot dørdesign, som bringer tradition og sammenhæng til din bolig og dit hjem.

Fyldningsdøre med karm

Hos Bango kan du naturligvis få alt det, du skal bruge til dine flotte fyldningsdøre. Leder du derfor efter fyldningsdøre med karm, kan vi sagtens hjælpe dig. Hvad du dog skal være opmærksom på er, at du ved at lægge en af dørene i kurven, ikke automatisk får karm eller dørgreb med. Det skal derfor købes ved siden af.

Dette har vi gjort for at gøre det nemmere for vores kunder at købe det, de har brug for i forbindelse med monteringen af en ny fyldningsdør i hjemmet. For det er ikke altid, det er nødvendigt at købe en karm eller et dørgreb med.

Vi har dog et stort udvalg af både karme og dørgreb, så du kan få netop den fyldningsdør med karm, som du går og drømmer om i din stue, soveværelse eller et helt tredje rum.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge karm og dørgreb til dine fyldningsdøre. For så træder vi hellere end gerne til.

Formpresset dør

En fyldningsdør kaldes også for en formpresset dør på grund af dets udformning og udseende. Alle vores formpressede døre er hvidlakeret, da det udgør langt størstedelen af vores efterspørgsler. Nogle af vores fyldningsdøre har desuden også en kompakt kerne, som både er med til at give dem lydisolerende egenskaber og gøre dem robuste.

Fælles for alle dørene er dog, at de er fra producenter, hvor kvaliteten er helt i top. Herunder kan blandt andet nævnes det anerkendte Swedoor. Du får derfor rigtig meget dør for pengene, som du kan stole på og regne med holder til mange års brug.

Alle fyldningsdøre er fabriksnye og har fem års garanti. Priserne er desuden skruet helt i bund – så du finder kun billige fyldningsdøre hos os.

Vi ved godt, det ikke altid er nemt at tage en beslutning om, hvilken dør der skal købes. Er du det mindste i tvivl, eller vil du gerne have svar på nogle spørgsmål inden køb, ringer eller sender du blot en mail til os. Så sørger vi for at give dig et fyldestgørende svar hurtigst muligt, så du kan komme i gang med at montere din nye og flotte fyldningsdør.

Vores udvalg af fyldningsdøre varierer hele tiden – så skulle du mangle endnu en på et senere tidspunkt, er du velkommen tilbage.

Hvad er en fyldningsdør?

En fyldningsdør er en dør med et formpresset mønster. Dvs dørpladen er ikke glat.

Kan man sætte glas i en fyldningsdør?

Fyldningsdøre kan fås med glas, også kaldet franske døre. Man kan ikke sætte glas i en eksisterende fyldningsdør. Resultatet vil ikke blive godt.

Hvad koster en fyldningsdør?

Prisen på en fyldningsdør afhænger flere parametre. Hos Bango kan du erhverve dig en fyldningsdør fra 999,-