Glatte døre

Celledøren er den billigste måde at lave døre på. En ramme hele vejen rundt, med en plade på hver side. I mellemrummet ligger pap der er inddelt i felter (celler).

Massive døre er lavet med massiv kerne, med en overflade plade på hver side. Begge typer kan være med glat overflade som er malet eller fineret.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Glatte døre fra Bango

Hvis du er ved at bygge ny bolig, eller hvis du er ved at renovere den gamle, er døre en af de ting, du ikke kan komme udenom. Det er dine døre, der adskiller rummene i din bolig og giver både privatliv og en fornemmelse af rum i boligen. 

Men en dør er naturligvis ikke bare en dør, for dine nye døre kommer til at indtage centrale pladser i dit hjem, hvorfor det er vigtigt at vælge nogle døre, der passer til dit hjem og din helt personlige smag. 

Hvis du gerne vil have en stilren dør, der passer godt ind i et moderne dansk hjem, skal du kigge med her på siden. Her har vi nemlig samlet vores store udvalg af de flotte glatte døre, der giver et lækkert og minimalistisk udtryk til dit hjem og alle hjemmets rum. 

Her på siden finder du både de lette og lidt billigere celledøre, og du finder de tungere og dyrere massive døre, så du kan vælge det, der passer til dig og dit budget.


Hvad er glatte døre? 

En glat dør er en kategori, der omfatter alle døre med en helt glat overflade. Her adskiller en glat dør sig bl.a. fra de klassiske dannebrogsdøre, da hele døren er en stor og glat overflade uden mønster, fordybninger eller andet. 

Netop derfor er en glat dør en stilren dør, der passer godt ind i et moderne hjem, hvor du gerne vil holde en moderne stil. Glatte døre er desuden meget neutrale, hvis du eksempelvis vælger en dør i hvid, som vil gå i ét med væggen og resten af hjemmets lyse farver. 

En glat dør kan som nævnt enten være en massiv dør, hvor kernen af døren er massivt træ, eller det kan være en let celledør, hvor døren består af to plader om en ramme, mens mellemrummet er udfyldt med pap. 


Glatte døre til hele din bolig 

Her hos Bango har vi samlet et stort udvalg af glatte døre til fordel for dig. Her kan du købe indvendige døre til hele din bolig, og med det store udvalg kan du helt sikkert finde nogle glatte døre, der passer til dig og din bolig. 

Her finder du glatte døre i forskellige farver og med forskellige muligheder for overflader, så du kan skabe lige netop det udtryk, du går efter i din bolig. 

Vi sælger naturligvis også glatte døre i forskellige størrelser, så du også har fleksibilitet i dit boligprojekt til at skabe nogle ind- og udgange, der passer til dig. 


Køb glatte døre til en god pris hos Bango i dag 

Her hos Bango er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af indvendige døre med det moderne og populære glatte design. Her finder du døre i høj kvalitet – lige meget om du vælger de lette celledøre eller de tungere massive døre. Alle vores glatte døre kommer desuden til en skarp pris, så du har gode muligheder for at komme igennem dit byggeprojekt og få døre i hjemmet uden at springe budgettet.