Brugte vinduer

Hos Bango er vi eksperter i brugte vinduer. Vores brugte vinduer stammer primært fra nedbrydere, entreprenører og håndværkere, hvor vi har vurderet, at de sagtens kan benyttes igen.

Vores sortiment ændrer sig hele tiden og det er her du har mulighed for at gøre et fantastisk køb på brugte vinduer, som du ikke finder andre steder.

Vis kun
Bredde (cm)fra
tilcm
Højde (cm)fra
tilcm

Brugte vinduer

Der kan være rigtig mange penge at spare ved køb af brugte vinduer. Og så er det godt for miljøet med genbrug. Hos Bango forhandler vi et kæmpe sortiment af brugte vinduer af høj kvalitet til nogle af de absolut bedste priser på markedet.

Vi opkøber store restpartier af brugte vinduer fra et væld af anerkendte vinduesproducenter og kan med gode indkøbsbetingelser tilbyde vinduer af høj kvalitet til yderst favorable priser.

Kæmpe udvalg af brugte vinduer


Brugte vinduer har du hos Bango mulighed for at finde i et væld af forskellige varianter. I vort store sortiment af vinduer finder du blandt andet:

  • Ovenlysvinduer

  • Skråvinduer

  • Bondehusvinduer

  • Staldvinduer

  • Træ-/alu vinduer

  • Sidehængte vinduer

  • Plastvinduer


Kort og godt består vort sortiment af brugte vinduer af et hav af forskellige typer af vinduer, og du kan være helt sikker på, at der i vort sortiment vil være produkter at finde til ethvert behov, da sortimentet består af mange forskellige designs samt vinduer i mange størrelser.

Gode priser på vinduer af højeste kvalitet


Konkurrencedygtige priser vægtes meget højt hos Bango, og du kan til enhver tid være stensikker på at få fat på gode vinduer i sublim kvalitet, når du vælger at handle hos os.

Hos Bango har vi i løbet af de sidste mange år opkøbt restpartier af vinduer – både nye såvel som brugte og har lige siden virksomhedens spæde start lagt stor vægt på at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser på hele vort sortiment af vinduer. Du kan derfor altid være sikker på at få meget ud af dine penge ved køb af brugte vinduer hos os.

Professionel rådgivning fra erfarne fagfolk


Når der skal købes vinduer til boligen, kan det bestemt være et stort plus at kunne rådføre sig med erfarne fagfolk omkring valg af vinduer, således man er stensikker på at få fundet sig det helt rigtige produkt. Bango har mange års erfaring indenfor salg af vinduer, hvilket gør os godt rustet til at kunne give dig professionel og kyndig rådgivning omkring valg af brugte vinduer til din bolig.

Leder du efter brugte døre der matcher de brugte vinduer, så se her. Vi har både brugte facadedøre / yderdøre og terrassedøre, samt brugte indvendige døre.

Såfremt du gerne vil have hjælp til at få fundet de rette vinduer eller døre til din bolig, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 86 82 20 88.

Se det fulde sortiment af vinduer her.