Facadedøre

En facadedør kan meget nemt være det første, både du og dine gæster ser, når de ankommer til din bolig. Den er derfor det første indtryk, man får af dit hjem, hvilket både stiller krav til udseendet af døren og til kvaliteten. For er både udseendet og kvaliteten i orden, får du en dør, der løfter boligen æstetisk og kan modstå vind og vejr. 
I denne kategori har vi samlet alle plade- og facadedøre.

Vil du kun se udvalget af pladedørene kan du klikke her

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores team af specialister sidder klar til at rådgive og vejlede.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Facadedøre

- flot udseende og god kvalitet

Hos Bango finder du et stort udvalg af facadedøre i forskellige materialer. Leder du derfor efter en vedligeholdelsesfri dør i PVC eller måske en dør i fyrretræ og med sprosser, er vi det helt rette sted at lede.

Billige facadedøre

Ved køb af en ny facadedør må du på ingen måder gå på kompromis. For at undgå at du skal gøre det, har vi sammensat et udvalg af billige facadedøre i et væld af forskellige materialer og designs, så du kan få en facadedør, der passer perfekt til din bolig.
Du finder derfor facadedøre i:

  • PVC
  • Fyrretræ
  • Træ/aluminium
  • Plast

Udover døre i forskellige typer af materialer, kan du også helt frit vælge, om du ønsker døre med eller uden glas samt med eller uden sprosser. Vi ved, at der er stor forskel på, hvilke facadedøre der er bedst, både når det kommer til design og materialevalg.

 

Finder du ikke det, du søger efter, er du velkommen til at kontakte os, da vi løbende både får nye facadedøre på lager. Vi forhører os også gernevores forhandlere, om de har netop den type facadedør, som du går og leder efter. Det er en helt gratis service at benytte sig af. 

Vores priser på facadedøre er så lave, fordi vi er heldige at kunne købe stort ind hos vores forhandlere. Derudover holder vi også et skarpt udkig efter facadedøre som restpartier, da det får priserne til at falde yderligere. Det kommer naturligvis dig som kunde til gode, da vi på grund af disse fantastiske indkøbsmuligheder kan tilbyde dig lave priser.

Overvejelser ved køb af ny facadedør

Når du leder efter en ny facadedør, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig, så du er sikker på at få den bedste facadedør med dig hjem.

Du bør overveje følgende:

  • Stilen på døren i forhold til bygningen.
  • Hvilket materiale ønsker du, og skal det være vedligeholdelsesfrit?
  • I hvilken retning skal døren åbne? En facadedør er normalt indadgående.
  • Hvad må døren koste?
  • Skal den være med eller uden glas og sprosser?

Der er mange overvejelser at gøre, når det kommer til købet af en ny facadedør. Det skal heller ikke være noget let valg, da det er en dør, du skal se på og benytte dig af i mange år frem – derfor skal den også passe perfekt til huset.

Når det kommer til prisen på facadedøre, kan det godt betale sig at betale for kvalitet. For skal den holde længe og kunne modstå det hårde, danske klima, er den nødt til at være lavet af robuste materialer. I forbindelse med det bør du også tage stilling til, hvor meget du ønsker at gøre ud af vedligehold. For ønsker du minimalt med vedligehold, er en dør i PVC langt det bedste valg, mens en facadedør i træ måske er det flottere til din bolig, men kræver mere i løbende vedligehold.

Giv boligen et ansigtsløft med en ny facadedør

En facadedør har stor betydning for, hvordan din bolig ser ud udefra. Vil du derfor gerne løfte udseendet på huset, er en udskiftning af facadedøren ofte et rigtig godt sted at starte. Er døren tilmed også af ældre dato, vil du som oftest også kunne mærke en stor forskel i entreen og de tilstødende områder, da nyere facadedøre isolerer langt bedre end døre af ældre dato. Specielt yderdøre- eller facadedøre med 3 punktslås.

Det er derfor bestemt ikke ligegyldigt, om du skifter facadedøren eller ej, da den samlet set kan give din bolig en større værdi, både fordi den æstetisk bliver løftet og fordi, den bidrager til energioptimering.

Vil du gerne vide mere om de tekniske detaljer i forhold til isolering for nogle af vores facadedøre, er du velkommen til at kontakte os.

Facadedøre produceret i Danmark

Når du køber facadedøre hos Bango, køber du dansk. Danmark er nemlig et af de bedste producenter i verden, når det kommer til facadedøre. Derfor ser vi ingen anden grund til at købe ind hos danske producenter – for kvaliteten er helt i top.

Ved at købe en danskproduceret facadedør hos os, følger der også helt automatisk en dansk garanti med, som du altid kan bruge. Garantien hedder DVV-mærket og giver dig garanti, hvis der er mangler eller fejl på døren. Et køb hos os er derfor godt og trygt.

Vi rådgiver gratis om facadedøre

Vi går højt op i at levere en god service for vores kunder. Derfor rådgiver vi hellere end gerne gratis om facadedøre. Vi hjælper derfor gerne, hvis du har brug for gode råd om valg af materialer eller udformningen på døren. Vi har et indgående kendskab til alt, der drejer sig om facadedøre – så du spørger blot løs, hvis du har mange spørgsmål, du gerne vil have besvaret.

Vil du gerne have vores professionelle og faglige hjælp, er du velkommen til at ringe direkte til os på telefon 86 82 20 88. Så hjælper vi dig bedst muligt til at vælge den rette facadedør blandt vores sortiment.

Køb en facadedør i dag

Vi har et stort og voksende udvalg af facadedøre for enhver smag. Alle facadedøre er nøje udvalgt i forhold til kvalitet og udseende, da det er meget vigtigt for os at tilbyde de bedst mulige produkter til vores kunder – og naturligvis til en pris, der er fair og fornuftig.

Vores facadedøre kan købes online og leveres direkte til din hoveddør, hvis du ønsker det. Er du derfor i gang med et større projekt derhjemme, kan du nemt og enkelt klikke en facadedør hjem til levering.

Ved facadedøre på specialmål er du velkommen til at kontakte os.