Ståldøre

Forbindes ofte med branddøre EI60, men det behøver det ikke være. Stålets tidløse udtryk og lange levetid gør den populær og foretrukket i mange institutioner, virksomheder, teknikrum og fyrrum. En ståldør er en robust dørtype, som er sikret mod de fleste indbrudsforsøg og vandalisme.

Har du brug for hjælp? Så klik her.


Inspiration

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.

Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.

I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Vejledning

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

phone_(1) 86 82 20 88

mail_(1) info@bango.dk

Kontakt os

Ståldøre i høj kvalitet

Hos Bango kan du få en ståldør af meget høj kvalitet og med en lang holdbarhed. Det gør vores udvalg af ståldøre oplagte til professionelt brug i industrier og brancher, hvor hårdførhed og lydtæthed er egenskaber, der er nødvendige og vigtige.

Vores udvalg er rigtig godt og skifter i takt med, hvad vores kunder efterspørger. Vi kan derfor sagtens levere den ståldør, som du har brug for til virksomheden, teknikrummet eller måske fyrrummet.


Udvendig ståldør

En del af vores udvalg består af robuste udvendige ståldøre i flere forskellige størrelser. De er hverken kedelige eller grimme at se på, da vi udelukkende har valgt at føre ståldøre til udendørs brug i et stilrent og pænt design. De er meget tidløse i designet og kan derfor både bruges til institutioner og virksomheder.

Flere af modellerne er desuden EU-godkendte stålbranddøre, som du trygt kan benytte i rum, hvor det er nødvendigt med brandsikring. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den rette og at få den bestilt hjem i den rigtige størrelse.


Billige ståldøre

Selvom vores udvalg af ståldøre er af høj kvalitet og lever op til standarderne på området, betyder det ikke, at du skal hive en masse penge op af lommen. For vi sørger altid for at holde prisen så langt nede som muligt. Det kan vi kun, fordi vi har nogle gode aftaler med vores leverandører.

Når du derfor kigger på prisen på en eller flere af vores ståldøre, er den god nok. Og ønsker du at spare penge på en ståldør, men uden at gå på kompromis med prisen, kan du tage et kig i vores restparti, hvor vi typisk har sat priserne ekstra ned for at få afsat de sidste ståldøre i den pågældende model.

Restpartierne er af lige så høj kvalitet som resten af vores ståldøre – så finder du en model, der passer perfekt ind, gør du dig et trygt og sikkert køb.


Køb en ståldør online hos Bango

Hos Bango er det lige så trygt og sikkert at købe en ståldør, som det er i en fysisk butik hos en af vores konkurrenter. Vi sælger rigtig mange ståldøre online og har gjort det i flere år. Det har vi, fordi vores kundeservice stadig er lige så god, som mødte du os i en fysisk butik.

Du kan derfor altid henvende dig til os, hvis du har nogle særlige ønsker eller spørgsmål, som du gerne vil have svar på, inden du køber en ståldør. Du får hurtigst fat i os ved at gribe telefonen – men vi bestræber os altid på at svare inden for ganske kort tid på mail.

Klik dig derfor gerne gennem vores online udvalg af ståldøre og se, om ikke du kan finde netop den, du har brug for. Har du brug for nogle særlige mål, undersøger vi gerne for dig, om det er muligt at bestille den hjem til dig. Vi går gerne et ekstra skridt for vores kunder – så hold dig endelig ikke tilbage.