Døre

Døre i hundredvis


Bango har et kæmpe udvalg af døre - både yderdøre og indvendige døre. I denne gruppe finder du vores udvalg af facadedøre, terrassedøre, skydedøre, dobbeltdøre (ikke indvendige) samt sidepartier.
Vi rådgiver dig gerne omkring valg af den rigtige yderdør.

Se også vores indvendige døre

Vis kun
Bredde (cm)fra
tilcm
Højde (cm)fra
tilcm
Forrige side123Næste side
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 2.500,00
DKK 1.750,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 3.000,00
DKK 1.500,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 3.000,00
DKK 1.995,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 1.500,00
DKK 1.275,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 500,00
DKK 175,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 500,00
DKK 175,00
Forrige side123Næste side

Døre i store mængder

Bango har udvendige døre som passer til alle behov. Med mere end 5.000 varer på lager er Bango Danmarks største specialbutik inden for facadedøre, terrassedøre, skydedøre og sidepartier, så du går sjældent forgæves, hvis du kigger efter yderdøre eller terrassedøre hos Bango.

Når du skal købe facadedøre eller terrassedøre

Når du er på udkig efter en ny yderdør (nogle kalder dem også fordør eller facadedør), er der nogle praktiske forhold, der er gode at forholde sig til.

Her finder du en kort tjekliste som hjælp til dit indkøb af yderdør:
 • Hvilken type facadedør eller terrassedør ønsker du rent stilmæssigt?
 • Hvilket materiale skal din yderdørdør være lavet af - træ, plast, træ/alu eller mahogni?
 • Åbningsretning?
  • Normalt er en facadedør indadgående og en terrassedør er udadgående.
  • Den side hængslerne sidder i og er synlige betegner om den er højre- eller venstrehængt.
  • Reglen gælder også for dobbeltdøre, hvor man regner ud fra den dør-del, hvor håndtaget sidder og, som dermed åbnes først.
 • Prisniveau?
 • Dørgreb og energirude?
 • Certifikater og godkendelser på yderdøren?

Nogle gange er valget af facadedør eller terrassedør svært, og andre gange giver det sig selv … måske fordi den skal passe til vinduerne. Det er vigtigt, at facadedøre og andre yderdøre passer godt til husets stil - en moderne højglansmalet facadedør passer f.eks. dårligt til en ældre murermestervilla.

Det kan altid betale sig at købe yderdøre af god kvalitet. Et godt mål for kvalitet er, at yderdøren føles tung og robust. En facadedør, der er bygget op af flere lag, er som regel mere formstabil og holder derfor længere. En yderdør bør desuden have mindst tre hængsler, så den med tiden ikke bliver skæv eller slår sig.

Det er også vigtigt at tænke på, hvordan facadedøren eller terrassedøren skal vedligeholdes. En olieret massiv yderdør af f.eks. mahogni kræver noget mere vedligeholdelse end en yderdør, der er højglans-lakeret eller malet.

 • En oliebehandlet yderdør skal normalt vedligeholdes hvert tredje-fjerde år.
 • En lakeret eller malet yderdør skal normalt vedligeholdes hvert femte-sjette år.

 • Der findes også en række regler, som facadedøre og terrassedøre skal leve op til. Disse regler står i Bygningsreglementet og indeholder blandt andet en række energikrav, f.eks. om at yderdøre skal være ordentligt isolerede og tætte, så der ikke spildes unødig varme. Energikravet er, at yderdøren højst må have en U-værdi på 1,8. Denne U-værdi er et mål for varmetabet gennem en yderdør, og jo lavere U-værdi - jo bedre er din yderdør til at holde på varmen.

  Gratis rådgivning om valg af yderdøre

  Hos Bango rådgiver vi dig gerne i valget af yderdør, hvad enten der er tale om en facadedør eller terrassedør. Samtidig kan vi - i kraft af vores store sortiment - næsten garantere, at vi kan finde en yderdør, der matcher dine ønsker og krav.

  Vores sælgere har desuden en meget bred erfaring og ekspertise inden for yderdøre – både facadedøre, terrassedøre, skydedøre og sidepartier - og derfor kan rådgive dig grundigt.

  Ønsker du rådgivning omkring valg af yderdør, så kontakt os på 8682 2088.