Tagvinduer & Ovenlysvinduer

Hos Bango finder du et stort udvalg af tagvinduer i en god kvalitet. Vi har tagvinduer i forskellige mål og priserne er, som altid, yderst fornuftige.

Nogle af vinduerne er bestillingsvarer, men vi kan alligevel sørge for hurtig levering. Vi er også leveringsdygtige i inddækninger og andet tilbehør. Finder du ikke de tagvinduer du søger, er du velkommen til at ringe til os.

Se også vores udvalg af bondehusvinduerbillige vinduerbillige døre og garageporte
 
Inspiration

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.

Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.

I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Vejledning

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Tagvinduer i god kvalitet

Tagvinduer er et ideelt valg, hvis der ønskes mere lys i boligens øverste værelser og en følelse af mere plads. For det er netop, hvad tagvinduer kan give. Det særlige ved tagvinduer er, at de kan ændre rummet drastisk, netop fordi de kan skabe en følelse af mere plads og højde i det enkelte rum.

Hos Bango har vi et stort udvalg af tagvinduer til skrå og flade tage i flere forskellige varianter og med forskellige funktioner. Er du derfor på udkig efter tagvinduer til fladt tag eller med fast karm, er vi sikre på, at du ikke går forgæves.


Billige tagvinduer

Når du skal montere nye tagvinduer i din bolig, skal de naturligvis være af høj kvalitet. Men høj kvalitet behøver ikke nødvendigvis betyde dyre priser. Sådan er det i hvert fald ikke hos Bango, hvor du finder et stort udvalg af flotte og billige tagvinduer fra flere forskellige producenter.

Finder du ikke de rette tagvinduer i vores sortiment, eller har du brug for tagvinduer i nogle andre mål, forhandler vi også tagvinduer som bestillingsvarer. Uanset hvilke mål du derfor ønsker dig, er det muligt at få hos os. Vi fører naturligvis også vores billige tagvinduer i forskellige farver, så du kan dem i en farve, der matcher taget.

Udover billige tagvinduer, kan du også købe inddækninger, isoleringskraver og andet tilbehør.

De bedste tagvinduer priser

Tagvinduer kan hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse, men hos Bango forsøger vi at holde priserne så langt nede som muligt på vores tagvinduer, så du også har råd til andre ting i budgettet. Vores tagvinduer priser kan vi gøre så billige, fordi vi både opkøber restpartier af nye samt brugte tagvinduer. Ved at opkøbe restpartier kan vi tilbyde dig og vores andre kunder de bedste tagvinduer priser uanset model og størrelse.

Lyder vores billige tagvinduer som noget for dig, er du velkommen til at udforske vores store og spændende udvalg af tagvinduer. Uanset hvad du leder efter eller har brug for, hjælper vi dig gerne med at finde det.


Krav til tagvinduer

Når du skal montere tagvinduer i din bolig, er der en længere række krav, der skal overholdes. Hvilke specifikke krav det er, kan du finde i bygningsreglementet. For at tage et eksempel skal boligens tagvinduer indgå i beregningen af energirammen, hvis du bygger et nyt hus.

Bygger du i stedet om eller laver en tilbygning, skal tagvinduer derimod overholde et krav om en U-værdi på 1,40 W/m2 K. Det er en værdi, der beskriver, hvor meget energi, der passerer gennem en bygningsdel, når der er 1 grad til forskel på ude og inde.

Derudover skal der ved montering af tagvinduer også tages hensyn til, at de ikke bliver placeret således, at solen skaber overophedning i de rum, hvor tagvinduerne bliver monteret.

Det er derfor en god ide tjekke op på krav og regler, inden du bestiller billige tagvinduer hos os.Fordele ved tagvinduer

Hos Bango ser vi kun gode ting ved at montere tagvinduer, da det bringer flere fordele med sig.


Meget mere naturligt dagslys

Den helt store fordel ved at montere tagvinduer i sin bolig er, at det giver meget mere dagslys i rummet og et bedre udsyn. Mange boliger har et skråtag med nogen eller en del hældning. I disse huse er tagvinduer en klar fordel, da det giver mulighed for at fylde det enkelte rum ud med dagslys. Det er især en fordel i de rum, der ligger langt fra boligens øvrige vinduer eller befinder sig så dybt ind i bygningen, at lyset ikke når derhen.


Du sparer på energien

Det er heller ikke til at komme udenom, at tagvinduer kan give en økonomisk besparelse og et positivt bidrag til klimaet. For ved at montere tagvinduer er det muligt at udnytte solens naturlige stråler til at opvarme det respektive rum i dagtimerne. Selv om vinteren vil det kunne mærkes på en skyfri dag. Du får derfor en lavere varmeregning og en bedre samvittighed, hvis klimaet er noget, du bekymrer dig om. Tagvinduerne kan i løbet af ganske få år være tjent hjem igen – alene på besparelser på varmeregningen.Tagvinduer fladt tag

Det er ikke kun på skrå tage, at det giver mening at montere tagvinduer. Tagvinduer på fladt tag kan også være en fornuftig investering, hvis du ønsker mere naturligt dagslys og et himmelkig, der åbner rummet og giver en fornemmelse af plads og højere til loftet.

Hos Bango kan du naturligvis også få tagvinduer til fladt tag i forskellige størrelser og modeller. Det kan være en rigtig god investering både nu og på lang sigt, da det giver en langt bedre fornemmelse i det enkelte rum. Vores tagvinduer til fladt tag fås naturligvis til lige så gode og billige priser som vores tagvinduer til skråt tag.


Opmåling af tagvinduer

Ved montering af nye tagvinduer er det vigtigt, at opmålingen bliver udført korrekt. Det gør du blot ved at benytte dig af en tommestok og en kuglepen samt noget papir at skrive på. Alt du skal gøre er et måle udvendigt fra mursten til mursten – noter først bredden og herefter højden. Når hulmålet er målt op, skal du blot beregne det udvendige karmmål, som typisk er hulmålet minus 2-3 centimeter.

Er du i tvivl, kan du altid få en håndværker til at komme forbi og hjælpe dig.


Billige tagvinduer hos Bango.dk

Ønsker du at finde tagvinduer af høj kvalitet til din bolig? Hos Bango finder du et stort og spændende udvalg af flotte og billige tagvinduer fra et hav af forskellige producenter.

Et tagvindue bliver også kaldt for et ovenlysvindue af den simple årsag, at tagvinduer er med til at give et rigtig godt lysindfald til boligen.

Uanset hvilken type af ovenlysvinduer du måtte være på jagt efter, kan vi hos Bango hjælpe dig med at finde netop det, du måtte være på jagt efter. Udover det sortiment, som du kan finde her på webshoppen, forhandler vi ligeledes også vinduerne som bestillingsvarer, så du får lige netop den model, som du godt kunne tænke dig – med de helt rette mål og i den ønskede farve.

Foruden tagvinduer, eller ovenlysvinduer, har du hos Bango også mulighed for at købe dig til inddækninger samt andet tilbehør til konkurrencedygtige priser.


Bredt sortiment af billige tagvinduer fra velkendte producenter

Tagvinduer har du hos Bango mulighed for at finde i et bredt og alsidigt sortiment. Hos os kan du finde dit nye tagvindue i flere forskellige størrelser samt med flere forskellige designs. Vi forhandler vinduer fra et hav af forskellige producenter og i flere forskellige farver.

Kort og godt vil der være rig mulighed for, at du kan finde lige nøjagtig den type af tagvindue, som du står og mangler netop her.


Fabriksnye, billige tagvinduer finder du her

Hos Bango kan vi tilbyde nogle af markedets absolut bedste priser på fabriksnye tagvinduer. Bango er en virksomhed, som opkøber restpartier af både nye såvel.

Se i dag det store og spændende udvalg af tagvinduer og find lige nøjagtig det du søger – og husk at vi altid er parate til at hjælpe dig med at finde det/de helt rette vinduer, som du står og mangler.


Få mere lys med ovenlysvinduer

Du bliver ikke mødt af begrænsninger hos os, da vi har et større udvalg af ovenlysvinduer til fladt tag, ovenlysvinduer til skråt tag samt ovenlysvinduer til tagpap. Uanset hvilken tagtype du har, kan vi derfor være behjælpelige med at finde et vindue, der passer.


Billige ovenlysvinduer

Det første du bør se på, når du skal bestille ovenlysvinduer hjem, er naturligvis kvaliteten. For et tagvindue er ikke alene mere besværligt at håndtere – det er også mere udsat for vind og vejr, da det er direkte eksponeret for vind, sol og regn. Det slider mere på vinduet, hvorfor du endelig ikke må gå på kompromis med kvaliteten.

Vinduer i god kvalitet finder du hos Bango og så endda også til billige priser. Det kan nemlig sagtens hænge sammen, da vi har gode og faste aftaler med vores leverandører, som sikrer os en lav pris på de ovenlysvinduer, vi tilbyder vores kunder.

Skulle du ikke finde de rette ovenlysvinduer her på siden, eller har du specialønsker til målene, forhandler vi også ovenlysvinduer som bestillingsvarer. Du er derfor ikke begrænset til vores udvalg i vores sortiment og kan blot rette direkte henvendelse til os – så gør vi vores for at fremskaffe billige ovenlysvinduer til dig i de mål og farver, du godt kunne tænke dig og har brug for.

Husk også, at du også kan købe isoleringskraver, inddækninger og andet tilbehør hos os.


Hvilke typer ovenlysvinduer tilbyder vi?

Markedet for ovenlysvinduer udvikler sig hele tiden. Derfor sørger vi også hele tiden for at udskifte vores sortiment af ovenlysvinduer i takt med, at nye og bedre modeller kommer til. Dette sikrer, at vi hele tiden er på forkant og kan tilbyde dig og vores andre kunder de bedst mulige ovenlysvinduer.


Ovenlysvinduer til fladt tag

Flere af vores modeller er meget velegnede til brug til flade tage. De kan derfor både fungere på et værelse, hvor der på nuværende tidspunkt ikke bliver lukket nok lys ind eller i forbindelse med stue- eller køkkenområdet, hvis man ønsker at åbne rummene mere op for at gøre dem mere rummelige og lyse at træde ind i. De kommer i forskellige farver og mål og kan også bestilles efter specialmål, hvis det ønskes.


Ovenlysvinduer til skråt tag

Det er naturligvis ikke kun på flade tage, at det giver rigtig god mening at montere ovenlysvinduer. Ovenlysvinduer på et skråt tag giver også rigtig god mening, da det ofte betyder, at der i rummet inde bag ved er skråvægge – ovenlysvinduer kan derfor her gøre en verden til forskel for rummet, da det giver en fornemmelse af mere plads.

Ovenlysvinduer til skråt tag kan monteres på samtlige typer af tag, herunder også tagpap, og fås i forskellige modeller såvel som størrelser. Med ovenlysvinduer til skråt tag gør du en god investering, som du bliver glad for i lang tid fremefter.

Med vores udvalg af ovenlysvinduer har vi forsøgt at gøre det så attraktivt for så mange husejere som muligt at handle hos os. Er der en type af ovenlysvinduer, vi ikke har nævnt, eller noget du gerne vil være sikker på, er du velkommen til at henvende dig direkte til os.


De bedste ovenlysvinduer til de bedste priser

Vi har nævnt, at vi er billige, men vi vil gerne understrege det endnu en gang med at fortælle, at vi kan tilbyde markedets bedste priser på helt nye ovenlysvinduer. Det kan vi, fordi vi både opkøber restpartier af nye og brugte ovenlysvinduer, hvilket giver os nogle helt fantastiske priser i indkøb.

Det lader vi dig komme til gode, da du dermed kan købe og få monteret billige ovenlysvinduer i din bolig. Det er bestemt ikke en billig post i forvejen – men med vores priser på ovenlysvinduer forsøger vi at gøre det til så spiselig en udgift som overhovedet muligt.


Hvorfor montere ovenlysvinduer?

Der er flere fordele forbundet med at montere ovenlysvinduer, som kun taler for, at du skal gå i gang med projektet med det samme.


Rumfornemmelsen forbedres

Lys har utroligt meget at sige, når det kommer til, hvordan man oplever et rum. Ved at montere et ovenlysvindue lukker du mere lys ind i det respektive rum og giver det både en fornemmelse af at være større og have højere til loftet. Det betyder meget for lysten til at benytte sig af rummet.


Gratis opvarmning

Ovenlysvinduer har den fantastiske fordel, at de lukker solens naturlige stråler ind i rummet. På en solrig dag vil du derfor kunne mærke en betydelig forskel på indeklimaet, og det vil ikke være nødvendigt at sætte varme til. Det giver dig på sigt en besparelse på varmeregningen, hvilket også betyder, at ovenlysvinduerne på sigt betaler sig hjem igen.


Ring eller skriv gerne til os om tagvinduer

Hos Bango er vi specialister, når det kommer til tagvinduer. Vi hjælper dig derfor gerne med at træffe den rette beslutning, hvis du er i tvivl om, hvilken type tagvindue du skal have. Vi hjælper naturligvis også, hvis du ikke kan finde netop det tagvindue, du har brug for i vores sortiment. Vi kan som sagt bestille tagvinduer hjem efter specifikke mål – det gør vi hellere end gerne.

Uanset spørgsmål kan du kontakte os direkte ved at ringe eller sende os en e-mail. 

Vi besvarer altid spørgsmål fra vores kunder så hurtigt, det er muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde nye tagvinduer.


Hvordan påvirker valg af tagvinduer energieffektiviteten i et bygningsdesign?

Valg af tagvinduer påvirker energieffektiviteten ved at kunne bidrage til naturlig belysning og ventilation, hvilket kan reducere behovet for kunstig belysning og klimaanlæg, og dermed spare energi.


Hvilke materialer og designfunktioner er bedst egnet til at minimere lækage og forhindre vandindtrængning gennem tagvinduer?

For at minimere lækage og forhindre vandindtrængning gennem tagvinduer er det vigtigt at vælge vinduer af høj kvalitet med tætte og holdbare tætningsløsninger samt korrekt installation og regelmæssig vedligeholdelse.


Hvad er de mest almindelige sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes i moderne tagvinduer for at forhindre indbrud og øge beboernes tryghed?

Moderne tagvinduer implementerer ofte sikkerhedsforanstaltninger som robuste låsesystemer, hærdet eller laminerede glaspaneler og indbrudssikre beslag for at øge beboernes tryghed og forhindre uautoriseret adgang.