Tagvinduer

Hos Bango finder du et stort udvalg af tagvinduer i en god kvalitet. Vi har tagvinduer i forskellige mål og priserne er, som altid, yderst fornuftige.

Nogle af vinduerne er bestillingsvarer, men vi kan alligevel sørge for hurtig levering. Vi er også leveringsdygtige i inddækninger og andet tilbehør. Finder du ikke de tagvinduer du søger, er du velkommen til at ringe til os.

Se også vores udvalg af bondehusvinduerbillige vinduerbillige døre og garageporte
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Tagvinduer i god kvalitet

Tagvinduer er et ideelt valg, hvis der ønskes mere lys i boligens øverste værelser og en følelse af mere plads. For det er netop, hvad tagvinduer kan give. Det særlige ved tagvinduer er, at de kan ændre rummet drastisk, netop fordi de kan skabe en følelse af mere plads og højde i det enkelte rum.

Hos Bango har vi et stort udvalg af tagvinduer til skrå og flade tage i flere forskellige varianter og med forskellige funktioner. Er du derfor på udkig efter tagvinduer til fladt tag eller med fast karm, er vi sikre på, at du ikke går forgæves.

Billige tagvinduer

Når du skal montere nye tagvinduer i din bolig, skal de naturligvis være af høj kvalitet. Men høj kvalitet behøver ikke nødvendigvis betyde dyre priser. Sådan er det i hvert fald ikke hos Bango, hvor du finder et stort udvalg af flotte og billige tagvinduer fra flere forskellige producenter.

Finder du ikke de rette tagvinduer i vores sortiment, eller har du brug for tagvinduer i nogle andre mål, forhandler vi også tagvinduer som bestillingsvarer. Uanset hvilke mål du derfor ønsker dig, er det muligt at få hos os. Vi fører naturligvis også vores billige tagvinduer i forskellige farver, så du kan dem i en farve, der matcher taget.

Udover billige tagvinduer, kan du også købe inddækninger, isoleringskraver og andet tilbehør.

De bedste tagvinduer priser

Tagvinduer kan hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse, men hos Bango forsøger vi at holde priserne så langt nede som muligt på vores tagvinduer, så du også har råd til andre ting i budgettet. Vores tagvinduer priser kan vi gøre så billige, fordi vi både opkøber restpartier af nye samt brugte tagvinduer. Ved at opkøbe restpartier kan vi tilbyde dig og vores andre kunder de bedste tagvinduer priser uanset model og størrelse.

Lyder vores billige tagvinduer som noget for dig, er du velkommen til at udforske vores store og spændende udvalg af tagvinduer. Uanset hvad du leder efter eller har brug for, hjælper vi dig gerne med at finde det.

Krav til tagvinduer

Når du skal montere tagvinduer i din bolig, er der en længere række krav, der skal overholdes. Hvilke specifikke krav det er, kan du finde i bygningsreglementet. For at tage et eksempel skal boligens tagvinduer indgå i beregningen af energirammen, hvis du bygger et nyt hus.

Bygger du i stedet om eller laver en tilbygning, skal tagvinduer derimod overholde et krav om en U-værdi på 1,40 W/m2 K. Det er en værdi, der beskriver, hvor meget energi, der passerer gennem en bygningsdel, når der er 1 grad til forskel på ude og inde.

Derudover skal der ved montering af tagvinduer også tages hensyn til, at de ikke bliver placeret således, at solen skaber overophedning i de rum, hvor tagvinduerne bliver monteret.

Det er derfor en god ide tjekke op på krav og regler, inden du bestiller billige tagvinduer hos os.

Fordele ved tagvinduer

Hos Bango ser vi kun gode ting ved at montere tagvinduer, da det bringer flere fordele med sig.

Meget mere naturligt dagslys

Den helt store fordel ved at montere tagvinduer i sin bolig er, at det giver meget mere dagslys i rummet og et bedre udsyn. Mange boliger har et skråtag med nogen eller en del hældning. I disse huse er tagvinduer en klar fordel, da det giver mulighed for at fylde det enkelte rum ud med dagslys. Det er især en fordel i de rum, der ligger langt fra boligens øvrige vinduer eller befinder sig så dybt ind i bygningen, at lyset ikke når derhen.

Du sparer på energien

Det er heller ikke til at komme udenom, at tagvinduer kan give en økonomisk besparelse og et positivt bidrag til klimaet. For ved at montere tagvinduer er det muligt at udnytte solens naturlige stråler til at opvarme det respektive rum i dagtimerne. Selv om vinteren vil det kunne mærkes på en skyfri dag. Du får derfor en lavere varmeregning og en bedre samvittighed, hvis klimaet er noget, du bekymrer dig om. Tagvinduerne kan i løbet af ganske få år være tjent hjem igen – alene på besparelser på varmeregningen.

Tagvinduer fladt tag

Det er ikke kun på skrå tage, at det giver mening at montere tagvinduer. Tagvinduer på fladt tag kan også være en fornuftig investering, hvis du ønsker mere naturligt dagslys og et himmelkig, der åbner rummet og giver en fornemmelse af plads og højere til loftet.

Hos Bango kan du naturligvis også få tagvinduer til fladt tag i forskellige størrelser og modeller. Det kan være en rigtig god investering både nu og på lang sigt, da det giver en langt bedre fornemmelse i det enkelte rum. Vores tagvinduer til fladt tag fås naturligvis til lige så gode og billige priser som vores tagvinduer til skråt tag.

Opmåling af tagvinduer

Ved montering af nye tagvinduer er det vigtigt, at opmålingen bliver udført korrekt. Det gør du blot ved at benytte dig af en tommestok og en kuglepen samt noget papir at skrive på. Alt du skal gøre er et måle udvendigt fra mursten til mursten – noter først bredden og herefter højden. Når hulmålet er målt op, skal du blot beregne det udvendige karmmål, som typisk er hulmålet minus 2-3 centimeter.

Er du i tvivl, kan du altid få en håndværker til at komme forbi og hjælpe dig.

Billige tagvinduer hos Bango.dk

Ønsker du at finde tagvinduer af høj kvalitet til din bolig? Hos Bango finder du et stort og spændende udvalg af flotte og billige tagvinduer fra et hav af forskellige producenter.

Et tagvindue bliver også kaldt for et ovenlysvindue af den simple årsag, at tagvinduer er med til at give et rigtig godt lysindfald til boligen.

Uanset hvilken type af ovenlysvinduer du måtte være på jagt efter, kan vi hos Bango hjælpe dig med at finde netop det, du måtte være på jagt efter. Udover det sortiment, som du kan finde her på webshoppen, forhandler vi ligeledes også vinduerne som bestillingsvarer, så du får lige netop den model, som du godt kunne tænke dig – med de helt rette mål og i den ønskede farve.

Foruden tagvinduer, eller ovenlysvinduer, har du hos Bango også mulighed for at købe dig til inddækninger samt andet tilbehør til konkurrencedygtige priser.

Bredt sortiment af billige tagvinduer fra velkendte producenter

Tagvinduer har du hos Bango mulighed for at finde i et bredt og alsidigt sortiment. Hos os kan du finde dit nye tagvindue i flere forskellige størrelser samt med flere forskellige designs. Vi forhandler vinduer fra et hav af forskellige producenter og i flere forskellige farver.

Kort og godt vil der være rig mulighed for, at du kan finde lige nøjagtig den type af tagvindue, som du står og mangler netop her.

Fabriksnye, billige tagvinduer finder du her

Hos Bango kan vi tilbyde nogle af markedets absolut bedste priser på fabriksnye tagvinduer. Bango er en virksomhed, som opkøber restpartier af både nye såvel 

Se i dag det store og spændende udvalg af tagvinduer og find lige nøjagtig det du søger – og husk at vi altid er parate til at hjælpe dig med at finde det/de helt rette vinduer, som du står og mangler.

Ring eller skriv gerne til os om tagvinduer

Hos Bango er vi specialister, når det kommer til tagvinduer. Vi hjælper dig derfor gerne med at træffe den rette beslutning, hvis du er i tvivl om, hvilken type tagvindue du skal have. Vi hjælper naturligvis også, hvis du ikke kan finde netop det tagvindue, du har brug for i vores sortiment. Vi kan som sagt bestille tagvinduer hjem efter specifikke mål – det gør vi hellere end gerne.

Uanset spørgsmål kan du kontakte os direkte ved at ringe eller sende os en e-mail. Vi besvarer altid spørgsmål fra vores kunder så hurtigt, det er muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde nye tagvinduer.

Hvad koster det at lave et tagvindue?

Det afhænger af om det blot er en udskiftning af et eksisterende vindue eller om der først skal laves hul i taget.

Hvad koster et loftsvindue?

Et loftvindue er et tagvindue eller et ovenlysvindue. Prisen er afhængig af individuelle ønsker til farve og størrelse. Fra 2099,-