Gode råd inden du køber din nye garageport

Det kan være svært at finde ud af hvilken garageport man skal vælge, da der er mange forskellige overflader, designmuligheder, portautomatikker og smarthjemstilbehør. Derfor har vi lavet denne guide omkring de gode og allerbedste råd inden og før du køber din garageport.

Inden du køber din nye port, er der nogle ting du skal være opmærksomme på. For det er ikke sikkert du har plads til den garageport du lige havde tænkt på at købe. Det kan være der er for lidt sideplads eller ingen overhøjde i din garage.

Se med her i videoen og Uffe fra Bango.dk fortæller og gør dig klogere på dine valg inden køb af din nye garageport.

Guide til opmåling af din garageport her:

Du kan se hele udvalget af vores garageporte her:

FÅ HJÆLP TIL AT VÆLGE EN GARAGEPORT DER PASSER TIL DIT HUS

Før du bestiller en garageport er det vigtigt, at du tager et kig på dit hus og omgivelserne omkring huset, så du får en garageport, der passer til netop dit hus.

Vi har et bredt udvalg af garageporte med fyldninger, vandrette spor og glatte paneler. Du kan blandt andet vælge mellem hvid, antracit og sort.

DET ER VIGTIGT MED EN KORREKTE OPMÅLING

Når du skal købe en garageport er det rigtig vigtigt, at du måler korrekt op, så garageporten passer ind.
Du måler korrekt op ved at måle bredden på porthullet og måle porthøjden - her er det en god idé at måle flere steder, så du er sikker på, at det bliver helt nøjagtigt.

Gå herefter indenfor og kontrollér pladsen i siderne. Det er vigtigt, at der er 10cm fri i både venstre og højre side af porthullet. Desuden er det vigtigt at tage højde for sokler, stikkontakter, vandrør og lignende, ligesom det er vigtigt, at væggen er plan og fast, så man kan montere skinnerne.

Nu er du klar til at kontrollere overhøjden på garageporten. Det er vigtigt, at der er minimum 9cm i overhøjde målt fra porthullet og op til eventuelt loft eller spær. Det er også vigtigt, at overlæggeren er plan og fast, da det er den, der skal holde garageportens vægt.

Målene noteres til slut i opmålingsskemaet - og du er klar til at bestille. Du vælger selv, om du vil montere garageporten, eller om vi skal måle op og montere for dig.

Find opmålingskemaet her:


Portopmålingsskema


ER DU I TVIVL OM HVORDAN DU MÅLER OP TIL DIN NYE PORT?

Vi guider dig i nedenstående video, så du ved hvordan du måler korrekt op til din nye garageport:Har du læst med så langt?

Så kan det være du også er interesseret i at læse andre blogindlæg eller se flere videoer om garageporte?

Check vores blogside ud, hvor du blandt andet kan få gode råd til hvad du skal være opmærksom på inden du køber din nye garageport, og også blive klogere på emner såsom:

  • Den korrekte opmåling
  • Portautomatikker
  • Prisen på en spritny garageport og meget mere

 Klik her og se alle blogindlæg her!

God fornøjelse med læsningen!