Indvendige dobbeltdøre

Den klassiske dobbeltdør sidder mellem to stuer en suite. Men alle andre steder hvor der er behov for større åbninger, er der dobbeltdøre. 

Den består af to dørblade, som sidder i én karm. Den del som har greb, og åbnes først kaldes den gående del. Den anden skal typisk løsnes med skudrigler, og kaldes den stående del. Dørpladerne behøves ikke at være lige store, og kaldes i givet fald uligesidet.

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Åbn rummet op med dobbeltdøre fra Bango

Har du to rum, du godt kunne tænke dig at dele op uden at gå på kompromis med lyset? Eller kunne du godt tænke dig at løfte indretningen? Uanset hvad dine tanker er omkring nye indvendige døre til hjemmet, er dobbeltdøre uden tvivl en rigtig god og elegant måde at dele rum op på, uden det går ud over lysindfaldet.
Dobbeltdøre er iøjnefaldende og smukke – og det helt rette valg løfter indretningen op til et andet niveau. Ikke kun fordi designet af dobbeltdøre er elegante, men også fordi de har en evne til at give fornemmelsen af et større rum.
Hos Bango har vi et stort udvalg af dobbeltdøre i forskellige stilarter, så du har mulighed for at vælge netop den type af dobbeltdør, som giver mening i forhold til din boligs æstetik og indretning.


Franske, norske eller måske islandske dobbeltdøre?

Vi har dem alle sammen og kan endda også byde på rå New Yorker dobbeltdøre til dig, som gerne vil have en indretning med lidt mere rå kant og en fantastisk lysgennemgang i rummet.
Er du i tvivl om, hvad forskellen på de enkelte typer af dobbeltdøre er, eller hvilken du godt kunne tænke dig, er du velkommen til at kontakte os. Så guider vi dig gerne med udgangspunkt i dine ønsker eller behov, så du kan få den helt rette type dør, både når det kommer til funktionalitet og æstetik.
Ønsker du at se et større udvalg af franske døre? Så finder du dem lige her.
Er du derimod interesseret i at se det helt store udvalg af glasdøre, så klik her.

Billige dobbeltdøre indvendig i god kvalitet

Fransk eller islandsk. Mange ruder eller få ruder. Uanset hvilken type af dobbeltdør du ender med at vælge til din bolig eller erhvervslokale, får du en dør af både funktionel og æstetisk karakter. Om det er at skabe et ekstra rum, lukke støj ude fra øvrige rum eller at tilføje elegant æstetik til boligen, får du hos os en dør, der kan det, men som også er i en meget høj kvalitet.
Det vigtigste for os er, at du får en dør, som lever op til de forventninger og behov, du har til indretningen af et rum. Derfor går vi meget højt op i udelukkende at have et sortiment af dobbeltdøre indvendig, som ikke bare har en flot finish, men hvis kvalitet også lever op til dette.
Alle vores dobbeltdøre er af fabriksny kvalitet til altid billige priser. Du kan endda også være heldig, at vi har tilbud på en eller flere af vores døre. Så hold gerne et godt øje med siden her, hvis du ligesom os også godt kan lide en god pris.


Gratis og kompetent rådgivning

Er du ikke helt sikker på dit valg? Eller vil du gerne have vores råd og vejledning, inden du beslutter dig? Uanset hvad årsagen til din henvendelse er, giver vi dig naturligvis gerne den bedste mulige rådgivning, så du kommer herfra med det helt rette valg af indvendige dobbeltdøre.
Vi og vores specialister i dobbeltdøre sidder klar både på telefon og på mail til at hjælpe dig.