Asmodas

Asmodas har gennem mange år specialiseret sig i udviklingen og produktionen af brand-, lyd- og sikkerhedsdøre. De har sans og øje for udviklingen og trends og dette positionerer dem som et stærkt europæisk brand og som en stærk leverandør af ståldøre med moderne udtryk til både private og til erhverv.

Ståldøre fra Asmodas adskiller sig fra andre leverandører vi kender herhjemme ved, ud over ovenstående, at producere ståldøre med autentisk udseende. Asmodas producerer døre med et matchende udtryk til fx ældre bygninger, hvor der ønskes ståldøre i samme stilistiske udtryk som bygningen den skal sidde i. Asmodas har gennem mange år specialiseret sig i, netop at producere ståldøre, hvor alle krav til brand og sikkerhed er overholdt, samtidig med respekt for det stilistiske og æstetiske udtryk på den originale bygning.

Du har også mulighed for at få designet din egen ståldør fra Asmodas og få prisen med det samme. Vi har nemlig gjort det muligt via vores prisberegnere. Se her i kategorien hvilke modeller du kan vælge imellem.

Inspiration

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.

Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.

I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Vejledning

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os