Somfy

Her finder du alle produkter fra Somfy. Vi har samlet en masse intelligente produkter fra Somfy.

Alle produkterne er fabriksnye, og sælges både til private og erhverv med det formål at opgradere eksisterende løsning til enten garageporten, overvågningssystemet eller lyset i boligen.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Stort udvalg af Somfy hos Bango

Leder du efter en Somfy portåbner? Et udendørskamera? Eller måske alarmsystem? Hos Bango har vi samlet et væld af smarte og intelligente produkter fra Somfy til private og erhverv, der gerne vil løfte deres nuværende løsninger og gøre det nemmere at tilgå garagen, overvågningssystemet eller stikkontakterne.

Alle vores produkter er fabriksnye og dermed helt klar til at installere, montere og tage i brug. Med Somfy kan du hurtigt og nemt få et Smart Hjem ,der gør det muligt at styre samtlige løsninger med et klik på telefonen.

Udvalget af løsninger er sammensat efter, hvad vi oplever, der er stor efterspørgsel på. Skulle vi ikke have den løsning, du leder efter lige nu og her, kan du altid ringe til os og forhøre dig, om ikke vi kan hjælpe dig alligevel. Vi har nogle gode leverandører, der gerne hjælper – så kontakt os endelig.

Somfy Tahoma

Hos Bango er vi ret vilde med Somfy og deres løsninger og har derfor også samlet et udvalg af Somfy TaHoma. Dette er meget efterspurgt og populært blandt vores kunder. Dette kan vi også godt forstå, da du med Somfy Tamoha kan opnå fuldstændig kontrol over hjemmets belysning, markise, garageport, varme og andet. Det er et meget smart og intelligent system, som gør det muligt at regulere omgivelserne og forbinde sig med hjemmet gennem en app.

Når du køber Somfy TaHoma, kan du altså betjene og justere produkterne, når du vil og der, hvor du er. Alt sammen fra din smartphone. TaHoma passer til en række forskellige garageporte, blandt andet ledhejseporte, som vi også sælger, som gør det sikkert og effektivt at betjene dem.

Dette er blot nogle af de muligheder, der ligger og venter med Somfy TaHoma, som vi hellere end gerne rådgiver og vejleder dig omkring.

Somfy portåbner

Vi er især vilde med produkter fra Somfy, fordi portåbnere også er en del af deres sortiment. Med en Somfy portåbner er det nemt og komfortabelt at komme hjem til din automatiserede garageport. For med deres fjernbetjeninger bliver adgangen enkel – og du kan blive siddende i bilen og holde dig tør eller varm, mens fjernbetjeningen sørger for at sætte gang i motorer og styringer.

Sammen med andre smarte løsninger, der forhøjer sikkerheden omkring din garage eller port, er det både en fornøjelse og ganske trygt at køre hjemmefra eller forlade arbejdspladsen.

Vi har et forskelligt udvalg af Somfy portåbnere og deler gerne ud af vores viden om produkterne, og hvad der er den rette løsning i netop din situation. Vi ved godt, det kan være svært at vælge – så benyt dig hellere end gerne af vores søde kundeservice, der gratis hjælper dig til at finde den rette løsning.

Produkter fra Somfy til gode priser

Det er svært ikke at blive begejstret, når først man går i gang med at bruge produkter fra Somfy. Det ene tager hurtigt det andet, når du finder ud af, hvor smart og intelligent et hjem eller udendørsområde, du kan få.

For at give dig mulighed for at købe de produkter, du godt kunne tænke dig, og dermed undgå at skulle gå på kompromis, har vi sørget for at købe produkterne ind til en rigtig god pris. Når du derfor køber dem af os, er der hurtigt mange penge at spare.

Hold også gerne et løbende øje med vores produkter fra Somfy, da vi løbende giver gode tilbud, når vi har lyst til at forkæle vores kunder ekstra meget. Det kan der være en god slat penge at spare på, som måske endda giver dig mulighed for at få nøjagtig de produkter, du godt kunne tænke dig fra Somfy.

Der er meget at vælge mellem, og vi får hele tiden nye produkter ind. Skulle du være det mindste i tvivl om, hvad du har brug for til Somfy TaHoma eller til din garage eller port, stiller vi os gerne til rådighed. Der er alt lige fra overvågningskameraer og fjernbetjeninger til portautomatik og fjernstyrede stikkontakter. Så vi kan godt forstå, hvis du ønsker professionel hjælp for at opnå en professionel løsning.

Somfy – produkter i høj kvalitet

Vi kan gode lide at være de bedste på priserne. Men, vi foretrækker nu også at være førende med produkter, der har en høj kvalitet. Det bidrager produkterne fra Somfy med, da det er gennemtænkte og gennemdesignede produkter, hvor der ikke er overladt det mindste til tilfældighederne.

Det kan vi godt lide, da det giver dig garanti for, at du får et eller flere produkter, der virker fra første øjeblik, og som lever op til de forventninger, du har. Med Somfy kan du godt forvente et smart og intelligent hjem de næste mange år, som kun gør hverdagen lettere. Vælger du over tid at udvide antallet af produkter i dit hjem, bliver det pludseligt så let som en leg at komme ud ad døren om morgenen eller aftenen.

Vil du gerne vide mere om kvaliteten på produkterne, kan du læse mere i vores beskrivelser af de enkelte produkter, ligesom du naturligvis også er velkommen til at ringe eller skrive til os. Så fortæller giver vi dig gerne mere uddybende informationer, hvis du har brug for det.

Køb produkter fra Somfy online hos Bango

Har du allerede udset dig nogle produkter fra Somfy? Eller er du blevet overrasket over, hvor mange smarte produkter, vi har fra dem? Så er der ingen grund til, at du holder dig tilbage, da du med ganske få klik kan købe de udsete produkter hjem.

Medmindre andet er angivet, har vi produkterne på lager og sender dem afsted til dig med det samme. Så kan du inden for ganske få dage nyde godt af de intelligente løsninger. Måske du endda finder ud af, at de ikke er til at leve uden, og du inden længe skal opgradere?

Uanset hvad er vi klar ved telefonen og mail, hvis der skulle være spørgsmål, eller du vil have vores hjælp til at sammensætte den rette løsning.