Swedoor Stable

Hos Bango finder du et bredt udvalg af produkter fra Swedoor i serien Stable. Gå på opdagelse lige nedenfor.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Swedoor Stable

Når du skal indrette din bolig, handler det ikke kun om at finde de rette møbler og vælge de rigtige farver til væggene. Du skal også tænke over at vælge nogle pæne døre, da dine døre kommer til at fylde meget rent visuelt i boligen. Dørene har desuden betydning for den daglige brug af din bolig, og derfor kan det altid betale sig at vælge nogle døre i en god kvalitet, der lever op til alle dine krav. 

Du kan eksempelvis vælge indvendige døre fra Swedoor, som altid leverer smukke døre i høj kvalitet. Blandt udvalget hos Swedoor finder du bl.a. dørene i serien Stable, og det er netop disse døre, som vi har samlet vores udvalg af her på siden. Her kan du finde en praktisk og pæn dør, der vil pryde dit moderne hjem. 

Stable er en af de mest populære dørserier fra Swedoor, og du kommer derfor aldrig til at gå galt i byen, når vælger en ny dør som eksempelvis en Swedoor stable GW til et rum i din bolig. Ønsker du kun at se vores udvalg af Swedoor GW døre, så klik her.

Døre med nordisk minimalisme 

Swedoor Stable er en serie af døre, der hylder den nordiske designtradition. Nordisk design kendetegnes bl.a. ved en udpræget minimalisme med sans for de små detaljer, og det er netop det, du får, når du vælger en dør fra Swedoor Stable. 

Her er det det enkle, der går igen, og en Swedoor Stable-dør er derfor det helt rette valg for dig, der elsker de rene linjer og det stilfulde design, som kendetegner netop disse døre. 

På samme tid er en dør fra Swedoor Stable en dør i høj kvalitet hele vejen igennem. Dørene er massive, hvorfor de føles lækre at håndtere, mens den massive kerne også sørger for, at dørene har en lydreducerende effekt.


Swedoor Stable døre i forskellige designs 

Når du kigger med bl.a. udvalget af Swedoor Stable-døre her på siden, har du gode mulighed for at finde en dør, der passer ind i netop din bolig. Du finder naturligvis døre i en stilfuld og klassisk hvid, som vil passe ind i de fleste danske hjem. Men du finder også døre i mere levende designs som eksempelvis nature eg, der er den rette dør for dig, der gerne vil bringe en varmere farve ind i dit hjem. 

Du finder også døre med vinduer, dobbeltdøre og skydedøre i Stable-serien, så du altid kan finde en dør, der passer til dig.


Køb dine døre online hos Bango

Hvis du er på udkig efter en flot dør i en høj kvalitet, er en dør fra Swedoor Stable altid et godt valg. Her får du nordisk minimalisme, når det er allerbedst, og du får lækre massive døre, der er en fryd at bruge i det daglige. Du kan købe din nye Swedoor Stable-dør til en skarp pris lige her hos Bango, hvor du altid finder høj kvalitet. Du kan shoppe online her på siden og tage din beslutning i god ro og mag – så sender vi din bestilling afsted til din hoveddør, når du har bestilt.