Konkurrencebetingelser


Her finder du Bangos konkurrencebetingelser. 

Nedenfor finder du betingelserne for de enkelte konkurrencer vi har kørende i øjeblikket. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende os en mail på info@bango.dk eller ringe til os på tlf: 86 82 20 88.

19.11.21

Spin og Vind

Vind et gavekort til en garageport og automatik på 8.000 kr.
Arrangør: Bango A/S, CVR. 32763103

Konkurrencens startdato er fredag den 19. november 2021 kl. 12.
Konkurrencens slutdato er torsdag den 26. november 2021 kl. 12.

Denne konkurrence er åben for alle personer over 18 år, der er bosiddende i Danmark. Arrangøren forbeholder sig retten til at verificere berettigelse til deltagelse samt deltagernes identitet.

Deltagere vil blive anset for at have accepteret disse regler og at være bundet heraf, når de tilmelder sig konkurrencen.

Deltagelse

Deltagelsen i konkurrencen om gavekortet foregår ved tilmelding til arrangørens nyhedsbrev via gamificationen (lykkehjulet) eller Facebook lead ad annoncen, hvor deltageren tilmelder sig med navn og  e-mailadresse.

Deltagelsen i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Hver deltager kan deltage en gang og med en e-mail adresse. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og e-mail adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Tilmelding til nyhedsbrevet via andre formularer end gamificationen og Facebook Lead ad annoncen kommer ikke i betragtning til gavekortet.

Deltager må ikke benytte “Hide my e-mail”-funktionen.

Ansatte hos arrangøren, samt deres husstand må ikke deltage i konkurrencen. Ansatte hos samarbejdspartnere og dens husstand må heller ikke deltage i konkurrencer, hvor samarbejdspartneren er sponsor.

Det er deltagernes eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. Arrangøren kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det sker på internettet, i butikken, pr. telefon, e-mail, post etc.

Personer, som bryder disse vilkår, vil blive diskvalificeret.

Vinderne

Vinderne af gavekortet findes ved tilfældig lodtrækning blandt de indsendte mailadresser løbende frem til konkurrencens slutdato.

Gavekortet på 8.000 kr. til en garageport og automatik udløber efter 6 måneder fra konkurrencens slutdato. Hvis gavekortet, der ikke er benyttet efter 6 måneder efter konkurrencens slutdato, forbliver præmien arrangørens ejendom.

Rabatkoderne på 5%, 10% og 15% udløber efter 30 dage fra konkurrencens slutdato og kan kun vindes ved tilmelding via gamification.

Leveringen af rabatterne på rabatkoderne sker direkte via gamificationen efter deltagelse og efterfølgende via mail.

Vinderen af gavekortet udtrækkes den 26. november 2021 kl. 12:00 og får direkte besked via mail, samt bliver offentliggjort med fornavn på Facebook efterfølgende.

 

Præmien 

Præmierne er:

  • 1 gavekort til en garageport og automatik på 8.000 kr. kun til køb af garageport inkl. automatik
  • 1 rabatkode på 15% på et køb af varer på hele shoppen.
  • 5 rabatkoder på 10% på et køb af varer på hele shoppen.
  • 20 rabatkoder på 5% på et køb af varer på hele shoppen.

Der er 2.49% gevinstchance for en af ovenstående præmier ved en deltagelse i gamificationen.

Rabatkoderne på 5%, 10% og 15% kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Rabatkoderne må kun bruges en gang pr. kunde.

Gavekortet er prædefineret til 1. stk garageport og 1 stk. automatik. Såfremt den port og automatik der udvælges som præmien ikke benytter hele gavekortet, frafalder det resterende beløb til arrangøren. Såfremt den valgte port og automatik overstiger gavekortets værdi på. 8.000 kr, er vinderen selv ansvarlig for evt. merbetaling. 

Gavekortet benyttes ved at kontakt arrangøren på tlf. nr. 86 82 20 88.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Fragt eller afhentning er ikke inkluderet i præmierne.

Generelt

Ved tilmelding til konkurrencen tilmelder deltageren sig arrangørens nyhedsbrev. Generelle betingelser for nyhedsbrevstilmeldinger kan findes i vores privatlivspolitik.

Disse vilkår og betingelser, for gennemførelsen af denne konkurrence og fortolkningen og håndhævelsen af disse vilkår og betingelser skal eksklusivt være underlagt og fortolkes i overensstemmelse med dansk ret. Deltagere underlægger sig uigenkaldeligt og eksklusivt domstolene i Danmark.

Arrangøren reserverer sig retten til under rimelige omstændigheder at aflyse denne konkurrence på et hvilket som helst tidspunkt, uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar.