Ståldøre på specialmål

Hos Bango kan du bestille præcis den ståldør du ønsker i de cm du ønsker. Direkte på hjemmesiden. 
Klik på produktet du ønsker nedenfor, og anvend den online prisberegner.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Døre på specialmål

En af de helt klare fordele ved sikkerhedsdøre til lejligheder af stål er, at de nemt kan fremstilles på specialmål. Det giver en bygherre eller en byggeleder en hel del frihed i andre dele af arbejdet, da man kan være forsikret om, at der altid vil være en ståldør, der passer. Og hvis der ikke allerede er en, så bliver den blot lavet efter de specifikke ønskede mål.
 
Ståldøre på specialmål kan være nødvendige af flere forskellige årsager i en byggesammenhæng. Det kan eksempelvis være helt nødvendigt at få konstrueret døre, hvis de pågældende mål ikke befinder sig indenfor en eller anden form for standardmål. Det kan i sig selv være fordi, man måske arbejder med andre materialer, som gør det svært at finde standardmål, eller måske er det en helt igennem bevidst beslutning.
 
Ståldøre kan nemlig give byggeprojekter helt specielle udtryk, og er man på udgik efter netop det, så er det næsten nødvendigt også at benytte sig af specielmål. Stål er i sig selv et meget specielt materiale, som kan have mange forskellige udtryk. Så uanset hvordan man ønsker, at det afsluttede produkt skal ende ud, kan man med rigtig stor fordel overveje, hvorvidt stålet skal have en plads. Og skal det have en plads, så er en ståldør på specialmål helt passende.