Ståldøre på specialmål

Hos Bango kan du bestille præcis den ståldør du ønsker i de cm du ønsker. Direkte på hjemmesiden. 
Klik på produktet du ønsker nedenfor, og anvend den online prisberegner.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Sikkerhedsdøre til lejligheder

Ved ethvert byggeprojekt – om det så er stort eller småt – er der flere forskellige afsluttende elementer, som virkelig er med til at vise, at projektet er netop afsluttet. Et af disse elementer er, når man endelig får dørene sat ind, som sætter prikken over i´et.

Døre kommer i mange forskellige udformninger, som du kan finde i vores store udvalg. Dette betyder, at du med stor sandsynlighed vil finde lige præcis, den dør du leder efter hos Bango.

Hos Bango leverer vi nemlig døre i flere forskellige udformninger. Eksempelvis har vi sikkerhedsdøre til lejligheder, som er med til at give den ekstra tryghed i hverdagen. En tryghed som flere og flere efterspørger i dag. Som kendt leverandør på området er vi et konkurrencedygtigt firma, som du trygt kan handle med.


Fordelene ved sikkerhedsdøre til lejligheder

Sikkerhedsdøre til lejligheder er til de kunder, som ønsker at have ekstra fokus på den tryghed, som hjemmets fire rammer skal skabe.

Der er naturligvis mange forskellige fordele ved at investere i en sikkerhedsdør fra Bango. For det første kan en sådan dør være med til netop at sikre den tryghed, som vi før har beskrevet. Flere og flere efterspørger en øget sikkerhed – og dette kan især være i lejlighedsopgange, hvor mange dagligt går fra og til. Derfor er en sikkerhedsdør til lejlighed altid en god idé. En sikkerhedsdør er både en sikring mod indbrudstyve, gasser og brand. Desuden kan en sikkerhedsdør også være medvirkende til at holde uønsket lyde og larm ude fra trappeopgangen. Se alle branddøre her.


Døre på specialmål

En af de helt klare fordele ved sikkerhedsdøre til lejligheder af stål er, at de nemt kan fremstilles på specialmål. Det giver en bygherre eller en byggeleder en hel del frihed i andre dele af arbejdet, da man kan være forsikret om, at der altid vil være en ståldør, der passer. Og hvis der ikke allerede er en, så bliver den blot lavet efter de specifikke ønskede mål.

Ståldøre på specialmål kan være nødvendige af flere forskellige årsager i en byggesammenhæng. Det kan eksempelvis være helt nødvendigt at få konstrueret døre, hvis de pågældende mål ikke befinder sig indenfor en eller anden form for standardmål. Det kan i sig selv være fordi, man måske arbejder med andre materialer, som gør det svært at finde standardmål, eller måske er det en helt igennem bevidst beslutning.

Ståldøre kan nemlig give byggeprojekter helt specielle udtryk, og er man på udgik efter netop det, så er det næsten nødvendigt også at benytte sig af specielmål. Stål er i sig selv et meget specielt materiale, som kan have mange forskellige udtryk. Så uanset hvordan man ønsker, at det afsluttede produkt skal ende ud, kan man med rigtig stor fordel overveje, hvorvidt stålet skal have en plads. Og skal det have en plads, så er en ståldør på specialmål helt passende.

Kontakt os vedrørende sikkerhedsdøre til lejligheder, hvor vi kan være behjælpelig med specialmål. Vi ser frem til at hjælpe dig.