Fabriksnye døre

Uanset om din nye udhusdør, facadedør eller terrassedør skal være i fyrretræ eller træ/alu, så har vi et stort sortiment af nye lagerførte døre.

Dørene leveres med energiglas og kan naturligvis leveres med vinduer i matchende design.
Kan du ikke finde den størrelse eller model du skal bruge, så kontakt os for en skarp pris på en facadedør eller terrassedør i specialmål.
Vi er leveringsdygtige i stort set  alle typer af døre.

 

 
 
 
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Nye døre fra Bango

Hvis du er ved at renovere din bolig, hvis du skal bygge et helt nyt hjem, eller hvis det er en anden bygning, der enten skal renoveres eller opføres, er dørene en af de helt afgørende elementer. Det er de ydre døre, der afslutter byggeriet og holder vind og vejr ude, og det er derfor vigtigt at vælge en dør i en høj kvalitet. 

Dertil er døren også afgørende for udtrykket på dit hus, din garage eller dit udhus, og det er derfor også værd at tage sig tiden til at finde frem til en dør, så passer ind i stil og farve. 

Her hos Bango finder du et stort udvalg af nye døre, og vi har samlet dem alle lige her på siden. 


Alt i nye døre til udendørs brug 

Døren til dit hus er adgangen til dit hjem, og din facadedør spiller derfor en stor rolle i det daglige. Her skal døren både byde dig og dine gæster varmt velkommen, mens den ydre dør også skal være sikker og modstandsdygtig overfor elementerne. 

Derfor forhandler vi døre i høj kvalitet her hos Bango, hvor du har rig mulighed for at finde frem til lige netop den dør, du står og mangler. Her kan du finde en ny dør til dit hus, hvor du eksempelvis kan vælge en af de smukke og stilrene pladedøre, mens du også finder facededøre i alu og træ. 

Det samme gælder for vores terrassedøre, der kommer i samme høje kvalitet, og hvor du har et væld at spændende muligheder, når det kommer til materiale og design. 

Du finder også alt andet inden for nye døre til brug i ydrevægge i din bolig, eller som kan bruges i andre projekter, hvor du mangler en dør, der skal være i kontakt til elementerne. Du kan eksempelvis finde en flot dør til dit udhus, til din terrasse eller til en helt anden bygning, hvor du skal lukke bygningen med en flot dør i høj kvalitet. 


Hvilke nye døre skal du vælge? 

Når du køber nye døre, er der flere ting, du skal tænke over. Her er det først og fremmest vigtigt, at du vælger den rette størrelse, og du finder derfor flere forskellige dørstørrelser her hos Bango, mens vi også altid står klar til at bygge en helt speciel dør for dig, der ikke kan finde den rette størrelse eller den rette stil. 

Når størrelse er på plads, skal du også overveje materiale, da nogle materialer som eksempelvis aluminium kræver mindre vedligehold end andre materialer. 


Køb nye døre i høj kvalitet i dag 

Hvis du er på udkig efter en ny dør, skal du kigge med lige her hos på siden. Her hos Bango kan vi levere store set alle typer af døre, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig. Hos os får du altid skarpe priser og et produkt i en rigtig høj kvalitet, og vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål i processen.