Tilbehør og indbygningsmoduler til skydedøre

Hos Bango finder du et bredt udvalg af tilbehør til skydedøre.
Både Habo og Swedoor skydedørstilbehør finder du hos os!

Se blandt andet vores indbygningsmodul til skydedøre fra Swedoor. 

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Swedoor indbygningsmodul

Hvis du er ved at renovere din bolig eller bygge ny, er valget af de indvendige døre en af de helt store beslutninger, du skal tage. Her er der ingen grund til at holde sig til de klassiske døre, hvis du gerne vil prøve noget nyt, for med moderne skydedøre kan du skabe en helt andet oplevelse.

Skydedøre bringer mange fordele med sig i en moderne bolig, og de kan især være et godt vælg på et sted, hvor du gerne vil skabe et mere minimalistisk udtryk. Mulighederne med skydedøre er mange, men de kræver også lidt mere forberedelse ved installationen. 

Du skal nemlig starte med at installere et skydedør-indbygningsmodul, som skydedøren kan køre ind i. Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af indbygningsmoduler til skydedøre her hos Bango, hvor du bl.a. kan vælge blandt de populære Swedoor indbygningsmoduler.


Hvad er et Swedoor indbygningsmodul?

En gammeldags skydedør kører på en skinne i loftet eller på ydersiden af væggen. Dette giver ikke altid den mest æstetiske løsning, men det er et problem, som Swedoor har løst med deres indbygningsmoduler.

Et Swedoor indbygningsmodul er nemlig designet til at blive bygget ind i væggen, hvorfor skydedøren og dørens skinne også bliver en del af væggen. Det giver en utrolig elegant løsning, da der ikke vil være nogen synlige dele på væggen, og da døren vil ’forsvinde’ ind i væggen, når den er åben. 

Derfor vil et Swedoor indbygningsmodul give dig en unik og stilren løsning, som vil skabe et helt andet udtryk, end du får med en normal dør eller med en traditionel skydedør.


Hvordan monteres et Swedoor indbygningsmodul? 

Et Swedoor indbygningsmodul er som nævnt designet til at blive bygget ind i væggen. Det kræver lidt mere arbejde i forbindelse med installationen, da der ikke bare skal være et hul til selve døren. Derfor er installering af Swedoor indbygningsmoduler især et godt valg, når du bygger nye vægge, da løsningen kan tænkes ind i projektet fra starten.

Men hvis du har mulighed for at lave et stort hul i en eksisterende væg til hele indbygningsmodulet, kan du også sagtens gøre det på den måde. 

Når hullet i væggen er på plads, kan du monteren trækonstruktionen med skruer, hvorefter begge sider af modulet skal dækkes med gipsplader. Herfra vil dit Swedoor indbygningsmodul være en inkorporeret del af din gipsvæg, som ikke vil adskille sig fra resten af væggen.


Stort udvalg af tilbehør til skydedør-indbygningsmodul

Her på siden finder du også et stort udvalg af tilbehør til dit Swedoor indbygningsmodul, så du kan få fat i alle de dele, du skal bruge for at bygge den perfekte skydedør. Blandt vores udvalg af tilbehør finder du bl.a. skydedørsskåle, trækringe, skydedørskapper, beslag og meget andet.