Bango Porte Trendline

Populære ledhejseporte fra Bango


Hos Bango finder du en af Danmarks absolut bedste og mest populære ledhejseporte til stærke priser. Alle vores garageporte er CE-mærkede, og vi har gennem årene leveret 1000-vis af ledhejseporte overalt i Danmark.

Vores ledhejseporte findes i mange størrelser. Vælg mellem 24 størrelser og flere modeller, som vi gerne hjælper med at tilpasse, hvis du ikke finder en størrelse, der passer til dit behov.

Ikke overbevist? Se film om Bango Porten.

Vis kun
Bredde (cm)fra
tilcm
Højde (cm)fra
tilcm

Danmarks billigste ledhejseporte - med prisgaranti

Bango tilbyder dig Danmarks billigste ledhejseporte - med prisgaranti.

En ledhejseport fra os er som nævnt Danmarks billigste og det giver vi prisgaranti på, men samtidig er det en port i CE godkendt kvalitet. Det er en væsentlig information til dig, fordi det understreger at kvaliteten er i orden trods den lave pris.

Hvis du har brug for en ny garageport til din bolig, så kig på vore portmodeller eller ring 86 82 20 88 for yderligere vejledning.

Om ledhejseporte


Ledhejseporte er sektionsopdelte porte, der åbner op i flere led, som i åben tilstand ligger gemt helt oppe under taget.

Ledhejseporte monteres på bagsiden af porthullet, og optager derfor ikke plads i selve portåbningen. Portene kan betjenes manuelt, men langt de fleste vælger en løsning med fjernbetjent automatik.

Se alt i garageporte her.

Se eventuelt vore vejledninger om ledhejseporte.