Bevaringsværdige Døre: En Fusion mellem Historisk Design og Moderne krav

Bango præsenterer en ny dørkollektion, der kombinerer det klassiske design fra 1910'ernes døre med nutidens krav til brand-, sikkerhed- og lydisolering. Projektet illustrerer en ny standard for renovering af bevaringsværdige bygninger, hvor historisk design og moderne sikkerhed kan gå hånd i hånd

Forening af Historisk Charme og Moderne Sikkerhed

I et nyligt projekt har vi haft den spændende opgave at udskifte døre i en bevaringsværdig bygning fra 1910'erne. Vores mål var at bevare det originale design samtidig med at opfylde moderne sikkerhedsstandarder. Projektet har været en enestående mulighed for at demonstrere, hvordan historisk charme kan kombineres med nutidens krav til sikkerhed og funktionalitet.

Vi gik grundigt til værks og foretog nøjagtige målinger af alle de originale døre for at sikre, at de nye døre ikke blot opfyldte moderne krav til brand, sikkerhed og lydisolering, men også var så tæt på det originale design som muligt. Hvert eneste element fra de oprindelige døre blev omhyggeligt undersøgt, og det endelige resultat blev en moderne fortolkning, der bevarer den historiske æstetik. For at fuldende det klassiske udseende blev hver dør udstyret med smukke messinghåndtag og brevindkast.

Vores mål er altid at tilbyde løsninger, der ikke kun er sikre og funktionelle, men også respekterer og fremhæver den historiske arv i bevaringsværdige bygninger.