Kundernes Top 3  - Indvendige døre

Hvilke indvendige døre er de mest populære? Vores kunder har talt!

Alle 3 favoritter er fra Swedoor og hvad der også er fælles for dem alle er at de er i kvaliteten Advance-line.

 

Forskellen på clever- og advance-line:

https://www.bango.dk/nyttige-links/blog/forskellen-paa-clever-line-og-advance-line/

Vi holder spændingen lidt endnu og starter bagvendt!

3. Pladsen:

Indtages af den indvendige dør fra Swedoor, Stable Nature i Eg. 

Om produktet:  
Massiv indvendig dør i træ med et stilrent og nordisk minimalistisk design. Den massive kerne i miljøvenligt træfiber giver døren en lydreducerende effekt. Den flotte overflade kan både ses og mærkes. 
 
Dørentypen er Advance-line, hvilket betyder at den har en slidstærk overflade, da overfladebehandlingen er er særlig høj kvalitet, hvor en flerlagslakering gør dørens overflade meget glat og særdeles nem at rengøre.  

Konstruktionen er massiv. Det giver bedre stabilitet og øger kvalitetsfølelsen.  

Dørens særlige konstruktion medvirker til en betydelig støjreducerende effekt. Hvis man vil have fuldudnyttelse af dette anbefaler vi, at du køber en +karm fra Swedoor med indbygget tætningsliste.  

Bemærk venligst: Dørgreb og karm medfølger ikke, men sælges separat.

2.pladsen 

Går til

https://www.bango.dk/indvendig-doer-fra-swedoor-advance-line-compact-03-hvid-350515/ 


Om produktet: 

Compact 03 døren er en af vores meget populære indvendige døre fra Swedoor. Den er hvidmalet og i modsætning til den tilsvarende Finland celledør, har den en kompakt kerne. Dette er med til at gøre den meget robust og giver den gode lydisolerende egenskaber. 

Dørtypen er Advance-line, hvilket betyder at den har en slidstærk overflade, da overfladebehandlingen er er særlig høj kvalitet, hvor en flerlagslakering gør dørens overflade meget glat og særdeles nem at rengøre. Konstruktionen er massiv. Det giver bedre stabilitet og øger kvalitetsfølelsen. Dørens særlige konstruktion medvirker til en betydelig støjreducerende effekt. Hvis man vil have fuldudnyttelse af dette anbefaler vi, at du køber en +karm fra Swedoor med indbygget tætningsliste.

1. Pladsen:  

Går til 

https://www.bango.dk/indvendig-doer-fra-swedoor-advance-line-stable-glat-hvid-350414/ 


Om produktet:  

Denne flotte dør fra Swedoor passer godt ind i de fleste hjem. Døren har en glat overflade og er opbygget i en sandwich konstruktion med kerne af kompakt rørspånkerne. Dette er med til at gøre en indvendig dør som denne yderst stabil, holdbar og lyddæmpende. 


Dørentypen er Advance-line, hvilket betyder at den har en slidstærk overflade, da overfladebehandlingen er er særlig høj kvalitet, hvor en flerlagslakering gør dørens overflade meget glat og særdeles nem at rengøre. Konstruktionen er massiv. Det giver bedre stabilitet og øger kvalitetsfølelsen. Dørens særlige konstruktion medvirker til en betydelig støjreducerende effekt. Hvis man vil have fuldudnyttelse af dette anbefaler vi, at du køber en +karm fra Swedoor med indbygget tætningsliste.

Lyst til at blive klogere på Indvendige døre fra Bango?

Vi har samlet vores to fan-favoritter af instruktionsvideoer, som du måske vil få noget ud af. Den første er en vejledning til hvordan du bestiller en indvendig dør og hvad du skal være opmærksom på. 


Den næste indeholder en kort og præcis forklaring af de forskellige typer af indvendige døre. Rigtig god fornøjelse!