Fabriksny

Somfy TaHoma Switch

Varenummer 751070

15 stk. På lager, leveringstid: 1-3 dage

Total 1.749,00 kr.

inkl. moms

Produktinformation

TaHoma® switch fra Somfy er den første smarte kontrol, der tilslutter og styrer dine enheder centralt. En perfekt løsning til dit smarte hjem.

ENKEL & UDVIKLING: Start med en eller to enheder, og tilføj let nye i dit eget tempo. Opret et hjem med en TaHoma® switch, der forenkler din hverdag og giver dig kontrol uanset hvor du er.

KOMPATIBEL MED MANGE ENHEDER TIL SMARTE HJEMMER: Deltag i et stort økosystem af produkter fra Somfy og vores partnerskab med kendte producenter af smarte hjemmeprodukter.

STØTTER VIGTIGE PROTOKOLLER TIL SMARTE HJEMMER: TaHoma® switch fungerer med protokollerne io-homecontrol®, RTS og Zigbee 3.0 i kombination med forskellige cloudtjenester.

✔ Styr din solafskærmning via den nye app på din smartphone
✔ Simulere tilstedeværelse i hjemmet gennem automatiseret belysning
✔ Opret begivenheder, der automatisk aktiveres af forskellige tilbehør
✔ Start personlige og kreative scener ved hjælp af sensorer

Kompatibel med:

Installationsvejledning (DK)

 Se PDF-filen 


Fra smarte produkter til hjemmeautomatisering, en komplet og udviklet tilsluttet oplevelse med TaHoma

- Med et enkelt tryk på en knap eller kontrol via appen og mulighed for stemmestyring tilbyder TaHoma® switch en brugervenlig og skalerbar løsning til smarte hjem.
- TaHoma®-switch styrer vigtige funktioner fra Somfy i dit hjem såvel som større partnerenheder til hjemmet (markiser, persienner, garageporte, porte, vinduer, varme, belysning, kameraer, alarmsystemer og mere). Dette giver øget sikkerhed, højere energieffektivitet og forbedret komfort hver dag hele året rundt.
- Med mere end 280 forskellige produkter fra Somfy og samarbejde med mange kendte mærker i smarte hjem, tilbyder vi en af ​​de mest komplette oplevelser omkring smarte hjem.
- Takket være integrationen af ​​io-homecontrol®-, RTS- og Zigbee 3.0-protokollerne sammen med forskellige skytjenester er TaHoma® switch en udviklende løsning, der giver brugerne mulighed for at tilføje en bred vifte af enheder.
- Let at placere, da det er forbundet til dit wifi-netværk, hvilket betyder, at du kan placere det, hvor du vil, i hjemmet.
- TaHoma® switch er kompatibel med Google Assistant, Amazon Alexa og Apple HomeKit, som forbedrer brugeroplevelsen med stemmestyring.
- Styr dit smarte hjem komfortabelt med den nye intuitive app på din smartphone eller på din tablet. Eller programmer dine to yndlingsscener på de to knapper øverst for nem betjening - et tryk og se magien ske. Komplet med nem at installere trådløse stikkontakter derhjemme for nem og bekvem kontrol, når du ikke har din mobiltelefon ved hånden.

Skalerbar Smart Home-løsning

- Kompatibel i dag med mere end 280 produkter fra Somfy og nogle partnere i smarte hjem. Smart home fra Somfy er også kompatibelt med stemmeassistenter og løsninger som Apple HomeKit, Google Assistant og Amazon Alexa. TaHoma® switch er beregnet til at være en komplet smart home-løsning for dig som bruger.
- Uanset om du er nybegynder eller avanceret bruger og bor i et hus eller en lejlighed, uanset størrelsen på din installation eller antallet af enheder, er det let at bruge TaHoma® switch.
- TaHoma® switch er designet af det franske designstudio Elium og med sit stilfulde og stilfulde look passer den ind i ethvert hjem.

Fordele ved et smart hjem

Idéen med et smart hjem er at gøre livet lettere for dig. Du frigør tid i hverdagen takket være enkle, brugervenlige funktioner, der er tilpasset dit liv.

  • Styr din solafskærmning i kombination med opvarmningen for at få bedre energieffektivitet og indendørs komfort i hjemmet. Brug smarte sensorer til TaHoma® switch, der automatisk styrer solafskærmningen i henhold til sollysets intensitet.
  • Føj kameraer og sensorer til din TaHoma® switch, så du får advarsler, hvis der sker noget. Tag kontrol over dit hjem for øget sikkerhed og sikkerhed for familien!
  • Brug din smartphone (iOS og Android) eller tablet til at tilføje produkter og til at styre og administrere dit smarte hjem.
  • Installer nemt nye produkter via appen, og opret scener, der forenkler hverdagen for dig og din familie.

TaHoma® switch med ny intuitiv app

Den nye TaHoma® switch har en helt ny, fuldstændig redesignet app, der forenkler kontrol og overvågning af dit smarte hjem. Hurtigt overblik over dine favoritter, nem styring af installerede enheder, renere grænseflader og nye produkter føjes direkte til appen.

Opret scener, der passer til dig og din hverdag. Vælg mellem manuelle scener, planlagt eller avanceret, og lad dit hjem tage sig af sig selv.

Få underretninger, når der sker noget, og knyt din konto til eksterne tjenester, og oplev fordelene ved stemmestyring. Et smart hjem starter med Somfy!

TaHoma® switch: verificeret med UL's IoT sikkerhedscertificering

Hos Somfy mener vi, at sikkerhed er meget vigtig. Somfy er det første IoT-firma, der modtager en sikkerhedscertificering, dette til TaHoma® switch. Et højt sikkerhedsniveau betyder meget for dig som bruger, højere privatliv, minimeret risiko for tab af personlige data, afpresning osv. Den nye og intuitive smart controller TaHoma® switch har modtaget GOLD certifiering fra UL. Dette betyder, at enheden har avancerede sikkerhedsfunktioner og har implementeret branchens bedste praksis og kritiske benchmarks for IoT.

UL er verdens førende inden for sikkerhed, sikkerhedstests, inspektioner og certificeringer. I dag er UL til stede i mere end 143 lande og i mere end 20 forskellige industrier.

Kompatibel med:

Apple HomeKit
Somfy TaHoma® switch understøtter Apple HomeKit, hvilket betyder, at du kan stemmestyring af dine kompatible solafskærmning ved hjælp af Siri. Sig "Hej Siri, åbn terrassemarkisen" til en af ​​dine kompatible Apple-enheder, og det vil bede dig. Inkluder din solafskærmning i automatiseringer i HomeKit, og få et endnu smartere hjem.

Hej Google
Somfy TaHoma® switch understøtter også Google Assistant. Hvis du har et Google Home eller Nest Mini, er det muligt at kontrollere scener og produkter i din TaHoma® switch. Google Voice Assistants muliggør kontrol over din stemme. Du kan nemt starte en scene i Somfy TaHoma® kontakten, fortælle dit Google Home eller Nest Mini at starte scenen "God morgen" eller bede den om at lukke dine blinds.

Sonos
Somfy TaHoma® switch er kompatibel med Sonos højttalere. Et godt eksempel på dette betyder, at når du trækker gardinerne ved et tryk på en knap, dæmpes belysningen, musikken fra din yndlingsafspilningsliste begynder at lyde direkte i højttalerne.

Du opretter en scene i TaHoma® switch, der inkluderer dine Sonos-højttalere. Når du vågner op, går gardinet op, og din yndlingsmusik begynder at spille. Alt helt automatisk. Varmen stiger langsomt, og lysene tændes uden at du behøver at gøre noget. Når du forlader hjemmet, skal du aktivere scenen "Jeg forlader hjemmet", hvorefter musikken holder op med at spille og alarmen aktiveres.

IFTTT
Somfy TaHoma® switch understøtter IFTTT-tjenesten (IF This Then That). IFTTT er en webservice med en tilknyttet app, der forbinder forskellige forbundne produkter, webtjenester og applikationer med hinanden. Dette giver brugerne mulighed for at automatisere forskellige typer handlinger og derved få mere ud af deres smarte produkter. IFTTT fungerer allerede med over 500 apps, tjenester og produkter. Takket være supporten kan din TaHoma® switch bruge alle de tilgængelige tjenester og produkter på IFTTT og få udvidede muligheder.

I IFTTT kan brugerne oprette forskellige scener (såkaldte applets), der fungerer med TaHoma® switch. Når alarmen lyder på din smartphone, kan scenen "God morgen" begynde at afspille musik, mens persiennerne går op. Hvis du nærmer dig hjemmet i bilen, kan scenen "Velkommen hjem" åbne garageporten, tænde lysene og køre terrasseteltet ud.

Amazon Alexa
Somfy TaHoma® switch understøtter Amazon Alexa. Hvis du har en stemmeassistent hos Amazon Alexa, er det muligt at kontrollere scener i din TaHoma® switch. Stemmeassistenter fra Amazon eller enheder med indbygget support til Alexa (f.eks. Sonos One) muliggør kontrol med din stemme. Du kan starte en scene med din stemme i Somfy TaHoma® switch, bede Alexa om at starte scenen "God morgen".

Specifikationer
Bredde (cm): 20
Højde (cm): 25
Produktgruppe kode: Fabriksny
Levering
Få leveret hjem til din adresse
Vi har ikke selv lastbiler, men tilbyder at pakke dine døre og vinduer på en palle og sende dem direkte til dig med vognmand fra dag-til-dag. Vi klarer med andre ord alt det praktiske for dig.

Danske fragtmænd (dag-til-dag).

Tilbehør og lignende
fra 59,- til 149,-. 
Sendes med fragtmand fra dag-til-dag.

Vinduer, facadedøre, indvendige døre og lignende sendes som stykgods eller palle afhængig af mængden. Denne fragttakst gælder ordre, som kan pakkes indenfor en standard Europalle (80x120cm). 
499,-
.
Sendes med fragtmand fra dag-til-dag.

Garageporte og større vindues- og eller dørpartier op til 300cm
999,-
Sendes med fragtmand dag-til-dag.

Garageporte og større vindues- og eller dørpartier mellem 300-449cm. 
1499,-

Sendes med fragtmand dag-til-dag.

Garageporte og større vindues- og eller dørpartier fra 450cm og op.
1999,-
Sendes med fragtmand dag-til-dag.

Skriv venligst i kommentarfeltet, hvis der ønskes specifik leveringsdato. Ring til os for specialpris på fragt til øer og udlandet, hvor vi kalkulerer prisen afhængig af godsmængde og geografi.

Telefon: +45 86 82 20 88.

Levering til ikke-brofaste øer sker til nærmeste fastlandshavn. 

 

Læs afsnit om fragt i vores handelsbetingelser
Hvis du selv sørger for transporten
Du er altid er velkommen til at afhente dine varer på vores lager, eller selv sørge for at lave aftale med en fragtmand / vognmand. Vi pakker gerne dine varer, så de er klar til afhentning.

Transport (og løft) af vinduer og døre hos Bango A/S
Vi er glade for at så mange kunder vælger at købe døre og vinduer hos os. Glæden for det købte skulle gerne vare hele vejen til elementet er monteret og taget i brug. Derfor dette lille skriv om hvordan transport (og løft) af vinduer og døre klares bedst.

Fra fabrikken til Bango transporteres alle elementer stående på paller. ALDRIG LIGGENDE!
Det gør man for at beskytte elementerne bedst muligt mod skader under transport. Glasset tåler meget mere tryk på kanten end på fladen.

Hvis du bestiller varer til levering fra Bango, sender vi det også stående på paller. Vi har faktisk kun et produkt som transporteres liggende – staldvinduer i plast, hvor producenten har sagt god for det.

Ved afhentning hos os anbefaler vi naturligvis også at vinduer og døre transporteres stående.
• Vi pakker gerne varerne på paller og læsser dem med truck. Kunden skal selv sørge for spændebånd, snor eller lign. til at fastgøre dem til traileren.
• Vi hjælper også gerne med at vippe og skubbe elementerne på plads i trailer eller lign. Pinde og skruer til at holde dem stående på plads kan vi også hjælpe med.
• Vi kan IKKE hjælpe med at manuelt løfte varer til kundens trailer, kassebil eller lign. Arbejdstilsynet har vurderet at det giver uhensigtsmæssige belastninger af kroppen.
• HUSK at, er du i tvivl om din transportmulighed er rigtigt, kan du altid kontakte Bango’s personale og høre nærmere.

Andre købte også

Alternativer

Vejledning

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.


Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.


Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.


I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Inspiration

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os