Plastvinduer

Hos Bango finder du et bredt udvalg af plastvinduer, om så du ønsker et stilsikkert look eller det traditionelle. De kan leveres i standard mål eller speciellaves ud fra dine specielle ønsker.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Plastvinduer fra Bango

Hvis du skal bygge ny bolig, eller hvis du skal renovere den gamle, er nye vinduer en af de ting, du ikke kan komme udenom. Vinduer er vigtigt i ethvert hjem, når det kommer til både lys og udluftning, og da vinduer er betydningsfulde for bygningens udtryk og isolering, er det vigtigt at vælge nogle vinduer af en høj kvalitet. 

Her kan du eksempelvis vælge plastvinduer, som kommer med rigtig mange fordele. Plastvinduer er også kendt som PVC-vinduer, og de er kendetegnet ved at være lavet af plastmaterialet PVC, som giver mange gode muligheder, når det kommer til vinduer. 

Hvis du skal bruge nye vinduer til et byggeprojekt, skal du kigge med lige her på siden, hvor vi har samlet vores store udvalg af plastvinduer i høj kvalitet. 


Stort udvalg af plastvinduer 

Et vindue er selvfølgelig ikke bare et vindue, og du skal derfor tænke lidt over tingene, inden du skifter de gamle vinduer ud med nye. Det gælder også, når du køber plastvinduer, der bl.a. adskiller sig på farve, design, lag og meget andet. 

Her hos Bango finder du et stort og varieret udvalg af plastvinduer, hvor du eksempelvis både kan vælge de klassiske bondehusvinduer eller de flotte dannebrogsvinduer. Vi sælger også vinduer i plast i mange andre forskellige designs, så du har rig mulighed for at udstyre dit hus med nogle vinduer, der passer helt perfekt til husets stil og din smag. 

Du finder også et stort udvalg af plastvinduer i forskellige størrelser, mens du også finder vinduer i både 2-lags og 3-lags, så du kan skrue helt op for isoleringsevnen, hvis det er det, du har lyst til. 

Hvis du ikke kan finde nogle plastvinduer, der passer til dig og dit hus, når det kommer til enten størrelse eller design, er du også altid velkommen til at kontakte os. Vi står nemlig klar til at levere specielfremstillede PVC vinduer, så du kan få de vinduer, du går og drømmer om. 


Fordele ved at vælge plastvinduer 

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge plastvinduer eller vinduer i et andet materiale? Der er mange fordele ved at vælge plastvinduer, og de er især det gode vælg for dig, der prioriterer slidstyrke og holdbarhed. 

Plastvinduer er nemlig fremstillet af PVC, som er et yderst slidstærkt materiale. Plastvinduer er derfor hårdføre vinduer, som kan modstå regn og alt andet fra oven på imponerende vis. PVC nedbrydes heller ikke af UV-stråler, og plastvinduer er derfor alt i alt nogle meget holdbare vinduer, som vil holde sig friske og funktionsdygtige i rigtig mange år. 

Når du køber plastvinduer, skal du heller ikke tænke over vedligehold, og du skal derfor bare rengøre dem engang imellem for at holde dem friske og pæne. 


Køb plastvinduer hos Bango i dag 

Her hos Bango finder du altid et stort udvalg af plastvinduer i høj kvalitet til gode priser. Kig med blandt vores udvalg i dag eller kontakt vores kundeservice, hvis du står og mangler nye vinduer i plast til din bolig eller et andet byggeprojekt.


Hvor ofte skal jeg vedligeholde plastvinduer?

Plastvinduer er som udgangspunkt vedligeholdelsesfrie, men det anbefales at de smøres og vaskes ned efter behov. 

Hvad er plastvinduer?

Vinduer, hvor rammen og evt sprosser er lavet af plast. 

Hvorfor skal jeg vælge plastvinduer?

Hvis du ønsker et vindue der har minimal vedlighold og ikke skal males.