Habo

Bango er Habo forhandler og derfor finder du et stort udvalg af Habos produkter her på vores side. Du finder alt fra skydedøre til Habo beslag online.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Habo – design og kvalitet i topklasse

Danske Habo er kvalitet, når det er højest og bedst. Med 100 års erfaring er der ikke noget at sige til, at de er førende inden for beslag i Norden. Det er ikke tilfældigt, da de har en glimrende sans for design og detaljer.

Netop derfor giver det også god mening, at vi forhandler Habo her hos Bango. For som en af de førende forhandlere inden for døre og vinduer, er det helt naturligt, at vi har en førende dansk producent med i sortimentet. Der er derfor ingen tvivl om, at du får en rigtig flot skydedør eller dørbeslag, uanset hvilket rum det skal benyttes i.

Bango som Habo forhandler

Er du på udkig efter produkter fra Habo? Måske du har forelsket dig i ideen om en flot skydedør med glaspartier? Eller leder du bare efter et flot dørgreb? Hos Bango forhandler vi Habo som skydedørsbeslag, skydedøre og dørgreb og har et stort udvalg inden for alt dette.

Har du derfor lyst til at opgradere stuen med en lækker skydedør eller at skifte dørgrebet på hoveddøren, finder du det alt sammen hos os. Kvaliteten er der ikke at sætte en finger på, da alle produkter er lavet i de bedste materialer og med en fantastisk sans for detaljer.

Tag derfor gerne et grundigt kig på siden her og se, om ikke du kan finde et eller flere produkter, som du mangler.

Billige produkter fra Habo

Selvom Habo laver skydedøre, skydedørsbeslag og dørgreb i høj kvalitet, er det til at få for fornuftige priser. Det har vi i hvert fald sørget for ved at købe ind til rigtig gode og lave priser – du kan derfor få en indbydende og lækker skydedør for ganske få tusinde kroner eller et dørgreb for bare et par hundrede kroner.

Det er alt sammen fabriksnye produkter, som er klar til at blive taget i brug af dig derhjemme. Finder du ud af, at du står og mangler noget tilbehør, eller er du i tvivl om det, kontakter du os endeligt bare. Så sætter vi dig gerne ind i, hvad der følger med til de enkelte produkter, og hvad du skal sørge for at købe ekstra ved siden af.

Flotte og æstetiske løsninger fra Habo

Hos Bango er vi stolte forhandlere af Habo, da de ikke kun laver produkter i meget høj kvalitet, men også formår at lave produkter, der æstetisk gør sig rigtig godt. Se bare skydedørene med glas, der tilføjer et moderne og råt udtryk til boligen alt imens, de lukker mere lys ind og åbner rummet op.

Er du ikke så meget til glas og at åbne rummene op, kan du også gå efter skydedørene i fyr. De formår på en varm og naturlig måde at lukke af til et rum – og gør det rigtig godt i rum, hvor der i forvejen er trægulve.

Dette er blot et lille udpluk af de mange flotte og æstetiske løsninger, der er fra Habo. Du finder flere ved at klikke dig rundt i udvalget eller ved at henvende dig til vores kundeservice. For skulle du lede efter noget helt særligt fra Habo, som du ikke kan finde på shoppen her, kan vi helt sikkert finde en løsning på det.

Hurtig levering på produkter fra Habo

Glæder du dig til at få leveret din skydedør eller beslag fra Habo? Det kan vi godt forstå, og vi kan heldigvis glæde dig med, at du ikke behøver vente længe. Vi har nemlig en leveringstid på ganske få hverdage, medmindre der er tale om en bestillingsvare. Her sørger vi dog også for at få det hjem hurtigst muligt, så du ikke behøver vente længe på dine produkter fra Habo. Ønsker du det, kan vi levere direkte til din hoveddør, så du ikke behøver køre ekstra afsted for at hente dine produkter.

Vi pakker naturligvis dine produkter godt og forsvarligt ind, så de bliver leveret intakt til dit dørtrin. For os er det meget vigtigt, at du er tryg ved at handle hos os. Så er der den mindste tvivl omkring leveringstid, lagerkapacitet eller noget helt tredje, kontakter du os endeligt bare. Vores kundeservice hjælper altid gerne.

Køb Habo beslag online

Beslag til døren kan sagtens købes online. Vi har nemlig gode produktbilleder og nøje produktbeskrivelser, så du nøjagtigt ved, hvad du får. Har du derfor brug for et Habo beslag til din skydedør, kan du trygt handle den online hos os.

Når du har klikket dit Habo beslag i kurven, er du også velkommen til at se, om vi har andre produkter, der kunne friste, eller som spiller godt sammen med det beslag, du er i færd med at købe. Vi har alt inden for døre og vinduer, hvorfor der er gode chancer for, at du kan finde netop det, du skal bruge.

Shop alt til skydedøren fra Habo hos Bango

Skydedøre bliver en mere og mere populær løsning i de danske hjem. Det kan vi godt forstå, da de er pladsbesparende, praktiske og kan tilføje et helt andet udtryk til boligen. Selv er vi også helt vilde med skydedøre, skydedørsbeslag og dørgreb fra Habo, da der er tænkt på det hele og mere til i designet. Du kan også se alle vores skydedøre her.

Din tilfredshed er meget vigtig for os, og derfor hjælper vi dig også gerne med at sammensætte de forskellige produkter til en samlet løsning. Vi har længe forhandlet Habo og ved derfor, hvad der æstetisk og praktisk passer rigtig godt sammen. Samtidig giver vi dig også gerne nogle tips til, hvordan du bedste monterer de enkelte dele, eller hvis der er noget, du skal være opmærksom på, så det fungerer fuldstændigt fra starten.

Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig på vej. Du kontakter dem ved enten at sende en mail til info@bango.dk eller ved at ringe på telefon 86 82 20 88.

Vi ser frem til at betjene dig!